Resident Evil: Extinction دنباله جديد فيلمResident Evil

BlackCat

کاربر سایت
همان طور كه شنيديد Resident Evil: Extinction دنباله اي براي سه گانه فيلم Resident Evil خواهد بود.
به گفته خانم Sienna Guillory بازيگر نقش Jill Valentine :"البته اين به معناي پاياني كلي براي فيلم Resident Evil نيست و قرار است 4 عنوان ديگر نيز بر مبناي شخصيت وي ساخته شود."
آقاي Jeremy Bolt توليد كننده اين فيلم نيز گفته:"ما نمي گوييم سري RE تمام شده ، اما نمي گوييم هم كه دوست ندايم روي فيلم ديگري كار كنيم در حال حاضر ما در ميان يك بازي خطرناك هستيم و تصميم گيري براي آن خيلي زود است."
بايد منتظر آينده اين فيلم باشيم.

میدونید امیدوارم ناراحت نشید چون این فیلمه نه بازیه ps3 که بگید فنبوی بازی در آوردم . ولی این شماره سه اویل واقعاَ آخر چرت بود باور کنید من دعا می کنم بیخیال ساختن فیلم اویل بشن . کاپیتان وسکرشو دیدید.:laughing: به تنها کسی که نمی خورد وسکر بود . این دختره هم که فقط دوتا بال کم داره وگرنه خود پرندست . دیدید cpu ماهوار رو از رو زمین با فکرش دود کرد . دیگه خالی بندیو ترکوندن . کارلوسشم که بیشتر شبیه کریس بود . در کل به نظر من این فیلم فقط اسم اویل رو با خودش یدک میکشه . به درد کسایی می خوره که بازی اویل رو ندیده باشن . یا بچه باشن نفهمن چی به چیه .
ببخشید من واقعاَ از این فیلم شاکیم چون عاشق بازی اویل هستم . :evil:

شماره اولش بدک نبود دوش هم جالب بود
البته قبول دارم شباهت زیادی به بازیش نداره .
شماره 3 رو هنوز ندیدم ولی تبلیغاش رو دیدم ... اخر تخیل بود ! صد رحمت به جنگ ستارگان !!

درود
کلا این سگانه یا چند گانه ب لعنت خدا هم نمیارزه :sick:.
تازه این که چیزی نیست اینطور که بوش میاد جناب البرت وسکر قراره تو نسخه بعد یه کتک مشتی از این دختره بخوره . اونم با استفاده از قدرتهای مافوق طبیعی ایشون . خدا رحم کنه چه آشغالی بشه اون نسخه البته این وسکری هم که انتخاب کردن منو یاد بچه سوسولا میندازه :sick:
بمیرن با این فیلمشون . زیر 10 سال هم ببینن حالشون بد میشه ./:):sick::horse::punish::wallbash::gunner::sniper::discussion: هر چی شکلک گیر آوردم گذاشتم:biggrin1:

اونجا که یارو رو میخواستن درستش کنن خیلی باهال یه پخ میکرد جفت میکردند:cheesygri ولی خیلی خالی بندی بود یه ساعت هی از تو این کانتینره ادم میزد بیرون :confused:

اونجا که یارو رو میخواستن درستش کنن خیلی باهال یه پخ میکرد جفت میکردند:cheesygri ولی خیلی خالی بندی بود یه ساعت هی از تو این کانتینره ادم میزد بیرون :confused:
کندو پشت کانتینر بود:biggrin1: جداَ آخر مسخره بود زامبیاش سعی می کردن بترسونن نه اینکه بخورن .
اونجا که کارلوس رفت زیر ماشین یادتونه زامبیه گازش نگرفت فقط بالای سرش اربده کشید یه دفعه می گفت بیلی بیلی بیلی می خورمت (گرگمو گله می برم):biggrin1::laughing:

به نظر من من از نظر اکشن این شماره واقعا نسبت به قبلی افت کرده مثلا اون صحنه ای که دختره با nemesis در گیر شد واقعا جالب بود و در این شماره به هیچ وجه یه همچین صحنه ای دیده نمیشه
در مورد داستان هم واقعا عجیب غریب بود :confused:من که اصلا سر در نیاوردم چی بود:confused: البته فکر کنم خود نویسنده هم نفهمیده چی نوشته اصلا کسی میدونه داستان این نسخه از کجا بود یعنی بعد از شماره ی قبلی بود من فکر میکنم بین شماره ی 1و2 بود البته بازم با عقل جور در نمیاد
لطفا اگه کسی چیزی فهمیده توضیح بده ؟

منم تبلیغشو دیدم . دارم با تورنت دانلود میکنم ببینم چیه . اما اونطور که معلومه ما بین شماره ها هست . چون دختر مو کوتاه سیاهه نیست ( جیل خودمون ) . اون مرده که آخر شماره دو هم بود سیاه بود یکم تو این شماره نمرد اگه مرده باشه پس بعد از یک و دو هست . :evil:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or