Little John کاربر سایت Nov 23, 2009 #16 رزیدنت اویل زیرو (Resident Evil Zero ).یعنی رزیدنت اویل صفر.تو این بازی وقایعی که قبل از رزیدنت اویل 1 اتفاق افتاده رو میبینی.
رزیدنت اویل زیرو (Resident Evil Zero ).یعنی رزیدنت اویل صفر.تو این بازی وقایعی که قبل از رزیدنت اویل 1 اتفاق افتاده رو میبینی.
™Meysam کاربر سایت Nov 23, 2009 #17 نوشته شده توسط A.Lopez: ميثم جان كدوم رزيدنت ايويل زير؟:confused: اين زير هيچي نميبينم!. بیشتر... zero یعنی صفر بازی خیلی خیلی جالبی هست
نوشته شده توسط A.Lopez: ميثم جان كدوم رزيدنت ايويل زير؟:confused: اين زير هيچي نميبينم!. بیشتر... zero یعنی صفر بازی خیلی خیلی جالبی هست
F fariborz76 کاربر سایت Apr 26, 2012 #18 لطفا کمک [TABLE="width: 100%"] [TR] [TD="width: 85%"]سلام دوستان.من تو این معما به مشکل برخوردم .دری که رمز 1126 میخواد کجاست؟هرجایی میگردم نیست. ومعمای دوم :مورچه آبی را پیدا کردم ولی مورچه قرمز را پیدا نکردم.لطفا مرا راهنمایی کنید. [/TD] [/TR] [TR] [TD="class: smalltext, width: 85%"][/TD] [/TR] [/TABLE]
لطفا کمک [TABLE="width: 100%"] [TR] [TD="width: 85%"]سلام دوستان.من تو این معما به مشکل برخوردم .دری که رمز 1126 میخواد کجاست؟هرجایی میگردم نیست. ومعمای دوم :مورچه آبی را پیدا کردم ولی مورچه قرمز را پیدا نکردم.لطفا مرا راهنمایی کنید. [/TD] [/TR] [TR] [TD="class: smalltext, width: 85%"][/TD] [/TR] [/TABLE]