Resident Evil 7 - E3 2016

!Merida

کاربر سایت
capcom-might-be-a-announcing-resident-evil-7-at-the-e3-2016-event-on-june-for-the-playstation-4-and-xbox-one-consoles.jpg

با نزدیک شدن به برگزاری E3 2016 (که درچند روز آینده خبرهای بیشتری از آن میشنویم) کمپانی های بسیاری در ردیف کمپانی هایی که قرار است بازی جدید معرفی کنند صف بسته اند.اما سوالی در ذهن بسیاری از طرفداران کمپانی بزرگ و معتبر Capcom نقش بسته که آیا این کمپانی نیز در این نمایشگاه حرفی برای گفتن دارد یاخیر؟
برنامه ی اخیر کپکام در سری ، رونمایی از آخرین عنوان اصلی شماره دار، یعنی RE7 بوده و بنابر ادعای این کمپانی ، قرار است این رونمایی در نمایشگاه سرگرمی E3 به مرحله ی اجرا درآید.
دکتر Serkan Toto ، مدیر عامل شرکت Katan Games که به تازگی با کمپانی Capcom شروع به همکاری کرده ، در صفحه ی توئیتر خود چنین گفت:

"سری بازی های Resident Evil در حال توسعه بوده و بلاخره به ریشه های ترسناک خود بازخواهد گشت.همچنین، سری RE7 چهره ی جدیدی از این فرانچایز را رونمایی خواهد کرد."

همچنین وی در توئیتی دیگر اذعان داشت:

" سری RE7 بزودی در نمایشگاه E3 رونمایی خواهد شد.همچنین در ساخت این بازی از یک طراح جدید به نام Jordan Amaro استفاده شده است. ( ایشون طراح بازی معروفی هستند و قبل تر هم با استودیو KOJIMA بر پروژه هایی همچون بازی Metal Gear Solid 4 و PT کار میکردند. )"

در مصاحبه ای دیگر از Masachika Kawata (تهیه کننده ی بازی) از او خواسته شد تا درمورد تاریخ انتشار دقیق این فرانچایز و همچنین کیفیت کار آن توضیح دهد.وی درجواب گفت:
"فقط میتوانیم بگوئیم که به اندازه ی کافی از فنساب ها بازخورد دریافت کرده ایم و تمام تلاشمان براین است تا سری را به ریشه های "ترس و بقا" بازگردانیم. "

این فرانچایز احتمالا در بین طرفدارها سروصدای زیادی ایجاد کرده و باتوجه به این ادعای "بازگشت به ریشه ها" و قضیه ی ریبوت آن ، همچون سری های ترسناک گذشته در فرهنگ طرفداران این فرانچایز جابازکند.بالاخص که اخباری براساس تغییر موتور ساخت بازی افشا شده تا برخی باگهای مربوط به نسخه ی پیشین را رفع کند.

پ.ن : هم اکنون نام Capcom درمیان کمپانی های غرفه دار به ثبت رسیده است و بزودی با تریلرهای جدید RE7 روبرو خواهیم شد.

---------------------------------------------------------------------------------
منبع

خیلی دوست دارم قبول کنم که به ریشه ها برگشت دارند ولی با 5 و 6 که اصن بیشتر از 5 دیقه نتونستم تحملش کنم، این من:|:|:|
درسته ولی نباید درکل بدبین بود.چون Capcom با انتشار دونسخه از سری Revelations تونسته قدمی به ریشه ها نزدیکتر بشه.جو تاریک و برخی محدودیت هایی که برای گیمر داخل بازی درست کرده بودند ، بازی رو نسبت به re5 و re6 ترسناکتر کرده بود.احتمالش هست که re7 دنباله روی سبک Revelations باشه.هرچند خود toto گفته که باچهره ی جدیدی از سری مواجه خواهیم شد که علاوه بر احتمال تعویض سبک ، احتمال ریبوت بودن هم توش وجود داره.

درسته ولی نباید درکل بدبین بود.چون Capcom با انتشار دونسخه از سری Revelations تونسته قدمی به ریشه ها نزدیکتر بشه.جو تاریک و برخی محدودیت هایی که برای گیمر داخل بازی درست کرده بودند ، بازی رو نسبت به re5 و re6 ترسناکتر کرده بود.احتمالش هست که re7 دنباله روی سبک Revelations باشه.هرچند خود toto گفته که باچهره ی جدیدی از سری مواجه خواهیم شد که علاوه بر احتمال تعویض سبک ، احتمال ریبوت بودن هم توش وجود داره.
میدونی، دیگه این بدبینی ناخواستس:| از بس که هی گفتن ایندفه دیگه به ریشه ها میرسیم:| بعد یه جوکی،بهتره بگم فوشی:|، مثه شماره ی 6 میزارن جلوت و میگن اینم ریشه:| آدم احساس "ساک ایت لووزر" بهش دست میده:| احساس احمق بودن که با رویای بازگشت، منتظره یه آشغالی مثه این بوده تمام مدت:| من که دیگه از کل سری یه ریمستر 3 رو میخوام و بس:| برن به جهنم:|

من این سری دلم روشنه یجورایی مطمئنم بعد اون همه بازخورد و فروش مثبتی ک از ریمیک و زیرو رو ps4 دیده شد دیگه این سری یه ایول survivor horror داریم ولی طبق اون شایعه هایی ک شدن بود احتمالش هست با کارکتر های جدید روبرو شیم چون کپکام دیگه لیان و کریس رو یجورایی سوپرمن کرد و اونا هیچ ترسی از زامبی و موجودات دیگه ندارن :D احتمالش زیاده کنترل کرکترهایی دستمون باشه ک اولین بارشونه با همچین داستانی روبرو میشن ......

اگه واقعا بی خیال مضخرفات فعلی بشن ... که چند تا نیروی ابر انسان تو دنیایی که همه زامبی شدن بی هدف زامبی کشی میکنن ... بیاد این لیون و کریس و جیل و امبرلا غیره رو بندازه دور و ریبوت واقعی یه داستان کاملا جدید با فضا و موضوع کاملا جدید خلق کنه ...وگرنه که اگه همون کارکتر های قدیم رو نشون بدن .. من ندیده میگم پیس اف شتی بیش نیست که فقط جهت خالی کردن جیب زامبی هاست
داستان اویل بعد از سه و نسخی که مربوط به راکون سیتی بود تموم شد .. بعد از اون دیگه همش شیر دوشی بود

اگه واقعا بی خیال مضخرفات فعلی بشن ... که چند تا نیروی ابر انسان تو دنیایی که همه زامبی شدن بی هدف زامبی کشی میکنن ... بیاد این لیون و کریس و جیل و امبرلا غیره رو بندازه دور و ریبوت واقعی یه داستان کاملا جدید با فضا و موضوع کاملا جدید خلق کنه ...وگرنه که اگه همون کارکتر های قدیم رو نشون بدن .. من ندیده میگم پیس اف شتی بیش نیست که فقط جهت خالی کردن جیب زامبی هاست
داستان اویل بعد از سه و نسخی که مربوط به راکون سیتی بود تموم شد .. بعد از اون دیگه همش شیر دوشی بود
دقیقا صد در صد با صحبتای ایشون موافقم، دقیقا اینا باید یه ریبوت درست و حسابی از این بازی داشته باشن، کلا داستان 6 نسخه اصلی و فرعی قبلی رو باید بزارن کنار و یه پلات جدید بریزن و کرکترهای جدیدی خلق کنن. میدونید دیگه داستان اویل اون حس مرموز بودن رو از دست داده (چیزی که مولفه اصلی ژانر وحشته) انواع و اقسام هیولاها با ابعاد و اندازه ها و اشکال مختلف توسط قهرمانای بازی تیکه پاره شدن. قدرت های پشت پرده هم کاملا دستشون رو شده و همشون از بین رفتن ( البرت وسکر، لرد سدلر و سیمونز و....) همگی حذف شدن و ماجرا کاملا هویدا شده. جدا دیگه چیزی برای وحشت مونده آخه؟!!
نمیگم تم وحشت بازی رو از حالت علمی و زیستی تبدیل به قدرت های ماورایی و جهنمی کنن، نه، ولی همون science fiction بازی رو با یه پلات و کرکترها و موجودات جدید بازسازی کنن، فقط در این صورته که موفق میشه به نظر من، وگرنه دوباره یه اکشن سوم شخص دیگه رو خواهیم دید.
شدیدا منتظر the evil within 2 هستم که توی کنفرانس بتزدا معرفی بشه، نسخه یکش برای من یکی که واقعا شاهکار بود توی این سبک. resident evil هم با اگه نمایش خوبی داشته باشه شاهد رقابت جالبی خواهیم بود.

خداکنه هرچیزی که میخوان بسازن فقط توش کماندو بازی و شمشیر بازی سامورایی و اینجور چیزا نباشه و یه چیزی توو مایه های اویل 3 یا نهایتا اویل 4 بسازن! کلا سری رزیدنت اویل از نسخه ی 4 نزول رو شروع کرد، توو نسخه ی پنجم توو سراشیبی افتاد و توو نسخه ی 6 به طور کلی نابود شد! دلم واسه یه رزیدنت اویل از اون مدلای دلهره اور خیلی تنگ شده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or