Resident Evil 5 : Gold Edition | PC

Resident-Evil-Golf-Edition-Cover-PC.jpg

بالاخره نسخه ی کامل بازی رزیدنت اویل 5 پس از مدت ها برای PC عرضه شد و هوادارانی که در این مدت نتوانستند بخش های اضافی این نسخه را تجربه کنند، میتوانند همین الان دست به کار بشوند و آن را تهیه کنند.

سیستم مورد نیاز بازی

CPU: Core 2 Duo E6400 2.2 GHz
RAM : 2 GB/3 GB
VGA : Nvidia 9800 GT -512 Mega Byte
H.D.D. : 15 GB

• Like
Reactions: kamyy
من بازی اصلی دارم بنظرتون میشه از جایی فقط بخش های اضافی گیر آورد؟

متاسفانه تا الان جدا گانه نشده و قابل دانلود نیست.!

- - -ویرایش - - -

با عرضه این نسخه..... شاید Capcom در آینده ای نزدیک نسخه های Dark side Chronicles و umbrella Chronicles رو برای PC عرضه کنه !:d

من امروز دانلودش کردم . متاسفانه مثل اینکه یه بار باید بازی رو تموم کنیم تا اون اضافات باز بشه! )x. اگه کسی سیو پایان بازی رو داره خواهشا دریغ نکنه!

من امروز دانلودش کردم . متاسفانه مثل اینکه یه بار باید بازی رو تموم کنیم تا اون اضافات باز بشه! )x. اگه کسی سیو پایان بازی رو داره خواهشا دریغ نکنه!

بله Lost in the Nightmare DLC بعد از کشتن اون غوله باز میشه و اون یکی هم بعد از تموم کردن بازی :-b

البته من قبلا بازیو روی PS3 رفتم و فردا هم روی PC نصب میکنم ولی از اون جایی که بازی SteamWork شده فکر نکنم سیو GFWL روش کار کنه و باید از اول بازی کنید :d

تاپیک مشکلات بازی نیست؟
یه مشکل عجیبی دارم که اصلا بازی بالا نمیاد. همش Stopped Working میشه. همه چیز هم امتحان کردم. کرک ، درایور، آپدیت ویندوز، شبیه ساز Vista,XP . نشد که نشد. ولی روی یه سیستم با ویندوز XP اجرا نشد.
Windows 7 64 bit

بچه ها حجم نسخه ی اصلی بالائه من میخوام اینو دانلود کنم به نظرتون مشکلی نداره ؟
Resident Evil 5 Gold Edition (PC/MULTi2) Repack By Xatab | Ova Games

داداش دانلود کردی؟
چیزی از بازی پاک نشده؟
آخه خودش اینطور نوشته
اگه مشکلی نداره بزنیم دانلود
لینکای دانلودشم بزاری خوب میشه
من نفهمیدم لینکاش کجان:-s

داداش دانلود کردی؟
چیزی از بازی پاک نشده؟
آخه خودش اینطور نوشته
اگه مشکلی نداره بزنیم دانلود
لینکای دانلودشم بزاری خوب میشه
من نفهمیدم لینکاش کجان:-s

من نصب کردم فقط بگم اولش زبانش روسیه باید یه فایل ini توی پوشه بازی هست که بازش کنی زبان رو از russian به english تغییر بدی ..
به غیر از این مشکلی نداره :)
لینک دانلود هم همون پایین روی تب دانلود کلیک کن چن تا لیمک هست آخریه که نوشته single link من از همون دانلود کردم
یه کم پیچیده است :d

من نصب کردم فقط بگم اولش زبانش روسیه باید یه فایل ini توی پوشه بازی هست که بازش کنی زبان رو از russian به english تغییر بدی ..
به غیر از این مشکلی نداره :)
لینک دانلود هم همون پایین روی تب دانلود کلیک کن چن تا لیمک هست آخریه که نوشته single link من از همون دانلود کردم
یه کم پیچیده است :d

مرسی
بله من به لینکاش توجه نکرده بودم خخخ دمت گرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or