Resident Evil 5: هیجان زده می شویم!!

Good Boy

کاربر سایت
w87vjm.jpg

Capcom به همه اطمینان داده که از هیجان زدگی در مورد Resident Evil 5 خواهید مرد!(البته مردن به طور مثبت!)
..........................
مدیر روابط عمومی Capcom یعنی Chris Kramer گفته که وقتی که گوشه هایی از این بازی را دیدم اولین جمله ای که گفتم این بود:"Oh my god!"
او گفته:"وقتی که ما جزئیات بیشتری از این بازی را منتشر کنیم همه شگفت زده خواهند شد."
Kramer اضافه کرده:"من در مورد این بازی واقعا هیجان زیادی دارم."

o0cdxt.jpg

.........................
از او در مورد بازیهای آینده و روزهای پیش روی Capcom سوال شده و او این چنین جواب داده:
"ما سال بسیار عالی را پیش رو خواهیم داشت , سالی که با بازیهایی مانند ...Resident Evil 5...
همراه خواهد بود."
.........................
آیا منظور او ریلیز شدن Resident Evil 5 در سال 2008 است یا نه فقط گزارش ها و جزئیات بازی امسال فاش خواهد شد؟به هر حال منتظر می مانیم...

......................
موفق باشید.
K1

آخرین ویرایش:
تو همه بازی ها از اون اولش تا الان اویل سالار بوده و خواهد بود.
خدایی بازی رو دستش نیست.
من که وایسادم اویل بیاد بعد یه کنسول بگیرم.
بد تو کفشم.

شما در اینکه بازی در 2008 ریلیز میشه شک نکنید ، اینکه همه سایتها گفتن TBA 2009 یا چمدونم Pushed Back To 2009 اونم با استناد با حرفهای تاکوچی ، یه برداشت مزخرف شخصیه !
تاکوچی در مصاحبه با Famitsu گفته : از 200 مطمئن باشید ، اما رقم آخرش بین 7 تا 10 دائما تو ذهنم تغییر میکنه ، 2007 خیلی زوده و 2010 خیلی دیر ! کیجی جان ! هم گفته برنامه ریزی شده برای 2008 هستش ، با توجه به سابقه کپکام رو انتشار کاراش ، دارن از 2004-2005 روی بازی کار میکنن که عادت ندارن بیشتر از 3 سال روی یه بازی کار کنن ، نتیجه = مطمئن باشید RE5 رو میتونید تو 2008 بازی کنید !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or