rezaigi2004 کاربر سایت Jul 24, 2007 #1 Capcom در پاسخ یکی از خبرگذاران UK videogame به طور رسمی اعلام کرد هیچ برنامه ای برای انتشار بازی بزای PC نداریم هیچ وقت! شایعه قبل که با خبر Capcom رد شد... Resident Evil 5 making its way to the PC بیشتر... release next year on PC, PS3 and Xbox 360 بیشتر...
Capcom در پاسخ یکی از خبرگذاران UK videogame به طور رسمی اعلام کرد هیچ برنامه ای برای انتشار بازی بزای PC نداریم هیچ وقت! شایعه قبل که با خبر Capcom رد شد... Resident Evil 5 making its way to the PC بیشتر... release next year on PC, PS3 and Xbox 360 بیشتر...
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Jul 24, 2007 #2 re4 هم یه زمانی عمرا واسه کنسولی غیر از gc نیمخواست بیاد بعدش واسه ps2 اومد و بعدش pc و هکچنین wii تازه شایعه شده روی 360 هم میخواد بیاد:laughing: فقط مونده ds ....
re4 هم یه زمانی عمرا واسه کنسولی غیر از gc نیمخواست بیاد بعدش واسه ps2 اومد و بعدش pc و هکچنین wii تازه شایعه شده روی 360 هم میخواد بیاد:laughing: فقط مونده ds ....
HL2-GF کاربر سایت Jul 24, 2007 #3 اين حرفا همه الكيه. منم حرف امين رو قبول دارم فقط كم مونده بود RE4 رو روي DS و موبايل بزنن:cheesygri
M M1 کاربر سایت Jul 24, 2007 #4 نوشته شده توسط HL2-GF: اين حرفا همه الكيه. منم حرف امين رو قبول دارم فقط كم مونده بود RE4 رو روي DS و موبايل بزنن:cheesygri بیشتر... والبته ps3 !!!
نوشته شده توسط HL2-GF: اين حرفا همه الكيه. منم حرف امين رو قبول دارم فقط كم مونده بود RE4 رو روي DS و موبايل بزنن:cheesygri بیشتر... والبته ps3 !!!