Xbox REPLACED

RP.png

سازنده: Sad Cat Studios
ناشر: Coat Sink
سبک: پلتفرمر سینماتیک , اکشن
پلتفرم: Xbox Series X|S . Xbox One و PC
تاریخ عرضه: 2022
REPLACED عنوانی رترو و 2.5D به سبک پلتفرمر سینماتیک است که در سال آینده به صورت انحصاری زمانی برای Xbox و PC عرضه خواهد شد

براساس اطلاعات داده شده, سازندگان بازی ایده ها و الهامات زیادی از فیلم های سایبرپانکی همچون Runner 2049, Alien, و Upgrade گرفته اند

آرت استایل پیکسلی بازی براساس ده 80 میلادی طراحی شده

کامبت آزاد بازی تجربه ای هیجان انگیز را با خودش به همراه داره و داستان بازی پر از تویست هست که پلیر را درگیر خودش میکنه.
پس از سه سال بنظر می رسد که خبرهایی از بازی در راه است...

آخرین ویرایش:
IGN یه ویدیو داده با بعضی توضیحات از دمو بازی و همچنین صحنه های جدید از گیمپلی بازی:

کمبت و سلاح های بازی عالیه، قشنگ حس بازی لیمبو با کمبت یا بتمن های راکستدی در دنیای پیکسلی 2.5 بعدی رو میده :x

آخرین ویرایش:
فردا (22 بهمن) دمو بازی رو میتونید تجربه کنید.

پیش نمایش های نهایی بازی منتشر شدند و مثبت بودند:

IGN​

«بازی Replaced از ترکیب شگفت‌ انگیزی از ایده‌ ها استفاده میکند که باعث شده ترکیبی مطمئن از پلتفرمینگ ، حل معما و مبارزه شکل بگیرد. در طول سه ساعت ابتدایی بازی، این اثر از همان قالب های آشنا استفاده میکند، اما آن را با عناصری از آثاری مانند Ninja Gaiden، Inside و.. ترکیب میکند و یک تجربه سایبرپانکی هیجان‌ انگیز و تازه خلق میکند، آن هم در حالی که از نظر بصری و صوتی کاملاً خیره‌ کننده به نظر میرسد. با اطمینان می‌ توانم بگویم که بسیار هیجان‌ هستم . من بازی را با این تصور شروع کردم که دقیقاً می‌ دانم قرار است با چه چیزی روبه‌ رو شوم. اشتباه میکردم، اما خوشبختانه همچنان آن را با هیجان به پایان رساندم، چون می‌ دانستم وقتی Replaced در تاریخ 12 مارس برای PC و Xbox منتشر شود، هنوز چیزهای زیادی برای کشف کردن وجود خواهد داشت.»

Eurogamer​

بازی Replaced ، بر اساس چیزی که تا اینجا تجربه کردم ، در واقع مقدار قابل‌ توجهی مأموریت فرعی دارد که اگر با شخصیت‌ های اطراف گفتوگو کنید، به شکل خوبی به جهان بازی عمق میبخشند؛ و واقعاً پیشنهاد می‌کنم این کار را انجام دهید. از جمله، این موضوع باعث شد به یک دختر بچه کمک کنم تا یک دستگاه آرکید را تعمیر کند. بعد از آن، حدود ۲۰ دقیقه مشغول لذت بردن از یک مینی گیم درون Replaced شدم؛ چیزی که لایه‌ تازه‌ از عمق را به بازی اضافه کرد، در حالی که فکر میکردم قرار است با یک ساید اسکرولر اکشن نسبتاً ساده طرف باشم. در مجموع، واقعاً فکر میکنم Replaced این پتانسیل را دارد که به اثری خاص و متمایز تبدیل شود.»

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or