Remedy: بازی Alan Wake بالای 2 میلیون فروخته است ، سری Alan Wake ادامه دارد .

Pythonistas

کاربر سایت
th

رهبر پروژه بازی استودیو آقای Oskari Häkkinen در گفت و گو با CVG در آخرین مصاحبه خود اعتقاد داد معنای نقطه عطف در سبک action thriller این که بین گیمر ها به یک " مکتب کلاسیک" تبدیل شود .

" ما بیش از 2 میلیون نسخه از بازی آلن ویک را فروختیم ، نسخه PC نیز جز فروش می باشد ،" او تایید می کند " بعد از یک شروع کُند ، تبدیل به یک چیز واقعا مثبی شد . شرح تجارب فقط از تمایل و علاقه به آن خبر می دهد "

آلن ویک به یک " مکتب کلاسیک " شباهت دارد. " هر کسی که این بازی را انجام داده است از داستان آن بسیار لذت برده و از دوستان و هر گیمری با اصرار خواسته که این تجربه را از دست ندهد و آن را بازی کند . "

در پرسش از وی که با توجه به فروش و همچنین بازی اخیر Alan Wake's American Nightmare ، آیا می توان به آینده آلن ویک خوشبین بود ؟ Häkkinen گفت :
" بله ، من قطعا فکر می کنم بازی به قلب ما نزدیک شده است ، این آیپی ماست ، این چیزی نیست که به راحتی از آن بگذریم ."

" بازی Max Payne به معنای واقعی کلمه از دست ما رفته است ، ما در یک ساحل نشسته بودیم و مشعول به خوردن نوشیدنی بودیم ، بر کسی پوشیده نیست فرانچز مکس پین 45 میلیون دلار فروش رفت ، ما را در وضعیت خوبی قرار داد ، با این حال قلب ما با ساخت بازی های ویدئویی است نه این که در ساحل بشینیم و مشعول خوردن نوشیدنی باشیم . "

منبع:

بازی واقعا قشنگی بود Alan Wake..حتی چپتر 3 اش بسیار لذت بخش و زیبا کار شده بود فقط تنها مشکل اصلی که بازی داشت این بود که بعد از یه مدت شدیدا یکنواخت میشد...امیدوارم این یکنواختی تو شماره های بعدی رفع بشه.

منم یکی از بهترین بازیایی که روی ایکس باکسم کردم همین بود. امیدوارم زودتر بیادش. فقط یه سوال :-/ قبلاً یه بازی دیگه از آلن ویک اومده بود بیرون (نه شماره یکش) اون برا ایکس باکس نیومدش؟ اون مگه شماره 2ش نمیشه؟

خبر ماله 1 ساله پیشه ! این اخه یعنی چی ؟! :| با کله اومدیم توی تاپیک بعد دیدیم از روی خبر داره خاک بلند میشه ! :| از یه کاربر قدیمی بیشتر از این انتظار میره :دی

آخرین ویرایش:
واقعا ببخشید دوستان ، اون سایتی که تازه خبر رو گذاشته بود منو اغفال کرد ! D: عشق آلن ویک هم مزید بر علت شد توجه نکنم به تاریخ . بازم معذرت میخوام .

ALAN WAKE 2 که خیلی وقته تایید شده بود:دی منم تعجب کردم اومدم توی این تاپیک

بعد از این خبر هم سازنده ی بازی یک سری خواب و خیال خودش در مورد بازی رو تعریف کرده بود:دی که دیگه رسما ALAN WAKE 2 رو تایید میکرد

در کل خیلی خوشحالم که میخواد نسخه بعدی ساخته بشه.
عاشق ALAN WAKE ـم
کلا هر بازیی که Remedy بسازه محشر میشه
غیر از اینه؟:دی

ALAN WAKE 2 که خیلی وقته تایید شده بود:دی منم تعجب کردم اومدم توی این تاپیک

بعد از این خبر هم سازنده ی بازی یک سری خواب و خیال خودش در مورد بازی رو تعریف کرده بود:دی که دیگه رسما ALAN WAKE 2 رو تایید میکرد

در کل خیلی خوشحالم که میخواد نسخه بعدی ساخته بشه.
عاشق ALAN WAKE ـم
کلا هر بازیی که Remedy بسازه محشر میشه
غیر از اینه؟:دی

نه :d
آقا این خبر رو بذار که قراره فردا یوبی سافت یه چیزی از واچ داگز نشون بده
گیم پلی نشون میده آیا یا اعلام ریلیز دیت ـه :-/ :d

منم یکی از بهترین بازیایی که روی ایکس باکسم کردم همین بود. امیدوارم زودتر بیادش. فقط یه سوال :-/ قبلاً یه بازی دیگه از آلن ویک اومده بود بیرون (نه شماره یکش) اون برا ایکس باکس نیومدش؟ اون مگه شماره 2ش نمیشه؟
حداقل جواب این سوال منو بدید :|:-w:-??:-?
:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or