Relic: مشکل RTS‌ها در کنسول کنترل است

RattleSnake

کاربر سایت
78167266708496796386.jpg

Quinn Duffy کارگردان عنوان Company Of Heroes 2 که به موضوع جنگ جهانی دوم جنگ بین ارتش رایش سوم و ارتش سرخ می‌پردازد، درمورد امکان عرضه بازی‌های strategy برای کنسول‌ها گفت:"

به اعتقاد من کنترل بزرگترین مشکل است، تعدادی از بازی‌های با کارهایی از قبیل فرمان صوتی و اضافه کردن انواع controller‌ها این کار را انجام دادند ولی آنان فقط با موس و صفحه کلید کار نمی‌کنند.
شاید بتوان در برخی مواقع قابلیتی لمسی گذاشت که بتوان این مسائل را شبیه سازی کرد. برخی تبلت‌های قدرتمند در این چند سال ممکن است رقیب PC‌های قدرتمند شوند. بعضی‌ مسائل با قابلیت لمسی امکان پذیر است. شاید بعضی از این بازی‌های پخش شده، چیزهایی باشند که شما آنان را در تبلت‌ها، گوشی‌های همراه و بازی‌های رایانه‌ای PC دیده باشید."

Duffy ادامه داد:"
کنسول‌های فعلی بیشتر بر اساس معماری PC هستند و ساخت بازی برای آنان آسان است. ولی مشکل اصلی فقط کنترل آن است. Company Of Heroes 2 را بروید ببینید ما فقظ تجربه چند گزینه لمسی را داشتیم، و فقط این موضوع ما را به انجام این کار و چگونگی آن راضی نخواهد کرد."

با توجه به صحبت‌های Quinn Duffy به نظر نمی‌رسد ساخت عناوین RTS توسط استدیو Relic در دستور کار آنان باشد.

Company Of Heroes 2 در 25 ژوئن برای PC عرضه خواهد شد.

منبع

RTS میشه ! کار نشد نداره ! :دی

یعنی این Halo Wars رو بازی کنی ، کفت میبره ، که چه راحتت کنترل میشه !

ولی سخته اینجور بازی رو بهینه کردن برا دسته و خوب یه چیزایی رو هم باید تغییر بدن اصلا ! ولی شدنیه ! :دی

مثل اینکه خیلی رفتن تو فکرش ، امیدوارم جا نزنن و یه برنامه ی درست حسابی بریزن ، بتونن یه کار با کیفیت انجام بدن رو کنسول .

یکی از بهترین روش های کنترلی همونی بود که ubi با endwar پیاده کرد کنترلر صوتی پر ایرادی داشت ولی در صورت بهینه کردن استفاده خیلی خوبی میتونه از kinect کنه.

اون کاربره کی بود میخواست با چنگال اب بخوره ؟ GOW III ؟ تحویل بگیر ;)

درکل شدنی هست اما هر وقت تونستید با چنگال اب بخورید بعد میتونید این ابر گیم شاهکارو رو کنسول بازی کنید .

چیزی که مهمه تمام بازیهای انحصاری کنسول اگه رو PC عرضه بشن خیلی بهتر هم میشه بازی کرد
اما بازی انحصاری PC نمیشه رو کنسول بازی کرد .

همینطور که استاد Quinn Duffy فرمودند شبیه بودن کنسولهای نسل جدید با ساختار PC ها این نویدو میده که در اینده پورتهای بینظیر و بی نقصی روی بازی های PC شاهد باشیم.

آخرین ویرایش:
با ترکيب smart glass و kinect تجربه اى بهتر از pc ميشه به وجود اورد روى xone
ولى ps4 چون اينا رو نداره فکر نکنم شدنى باشه

همون که گفتم کلا نه بلدید و نه تواناییش رو دارید که بدون اینکه یه تیکه بپرونید به وسیله رقیب از مال خودتون تعریف کنید !! عرضه میخواد صد البته .

بر روی دسته Dualshock 4 یک تاچ پد وجود داره که بهترین چیز برای بازی های استراتژی هست .

حرف از رو باد شکم نزنین دفعه بعد !

با ترکيب smart glass و kinect تجربه اى بهتر از pc ميشه به وجود اورد روى xone
ولى ps4 چون اينا رو نداره فکر نکنم شدنى باشه

جوک نگو

اگه حاضری بیا با هم انلاین COH مسابقه بدیم من با موس کیبورد و کارت گرافیک 680GTX با PC خودم تو با دسته کینکت تبلت یا هرچی که فکرشو میکنی من 10 ساعتم بهت اوانس میدم اگه تونستی منو شکست بدی برات یه PS4 مجانی میخرم

همون که گفتم کلا نه بلدید و نه تواناییش رو دارید که بدون اینکه یه تیکه بپرونید به وسیله رقیب از مال خودتون تعریف کنید !! عرضه میخواد صد البته .

بر روی دسته Dualshock 4 یک تاچ پد وجود داره که بهترین چیز برای بازی های استراتژی هست .

حرف از رو باد شکم نزنین دفعه بعد !

اگه منظورت همونه که انگشت به زور روش جا میشه باشه به pc بازا میگم کوچ کنن سمت ps4 که بهترینه برای بازی .
من توهین کردم که توهین میکنی چرا شعور نداری مودبانه بحث کنی؟ میخوای یه طور جوابتو بدم دیگه روت نشه بیای بازیسنتر؟

جوک نگو

اگه حاضری بیا با هم انلاین COH مسابقه بدیم من با موس کیبورد و کارت گرافیک 680GTX با PC خودم تو با دسته کینکت تبلت یا هرچی که فکرشو میکنی من 10 ساعتم بهت اوانس میدم اگه تونستی منو شکست بدی برات یه PS4 مجانی میخرم

باشه فهمیدیم 680gtx داری

یه توضیح بدم منظورم چی بود از تجربه بهتر جهت شفاف سازی :یوبی یه بازی استراتژی داره به اسم r.u.s.e بعد من تریلر cg اونو دیدم خوشم اومد فرمانده رو نقشه با دست به نیرو هاش دستور میداد و جا به جا میکرد الان به نظرم یه همچین چیزی میشه با کینکت جدید و اسمارت گلس پیاده کنن

آخرین ویرایش:
تاچ پد دسته PS4 یکی از کارایی هاش برای این بازی هاست:d
به همین خوشمزگی:d

با touchpad اه لپت تاپ هم نمی شه rts بازی کرد چه برسه به اون touchpad فسقلی :d

یکی از کانال های این رو نگاه بندازید خودتون از این که این سبک بازی روی کنسول بیاد خجالت می کشید :

Twitch

اگر بازی rts ای قرار باشه روی کنسول بیاد قاعدتا اون بازی بر روی pc جایی نداره مگر این که نسخه pc اش کلا بهینه شده باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or