Rein:من به WiiU نخندیدم

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
Unreal-Engine-4.jpg

حتما اخبار مبنی بر وضعیت WiiU و UE4 شنیده اید.
پس از پرسش و پاسخی که اقای Mark rein با خبرنگاران داشته و خندیدن او جلوی آن ها , باعث به وجود آمدن واکنش هایی شده و حال اقای Rein در تویتر خود میگوید که من به سوال خبرنگار خندیدم نه به WiiU.:
99gm6t.jpg

من به نینتندو یا WiiU نخندیدم.من فقط به سوال خندیدم که چرا Ps3 و Xbox 360 در سوال نبود

71s4kx.jpg

من ناراحتم که در حال بدی گرفتار سوال شدم و جواب احمقانه ای دادم

هر چند با توجه به گفته های او WiiU قابلیت پشتیبانی کامل از UE4 را ندارد,اما او این مشکل را زیاد بزرگ نمی داند و از موفقیت های UE3 در کنسول های مختلف می گوید:

25qurtv.jpg

2 تا از 10 بازی برتر WiiU با موتور آنریل انجین 3 ساخته شده است

24oblau.jpg

5 تا از 20 بازی برتر پلی استیشن 3 با موتور آنریل 3 ساخته شده است

2604zs1.jpg

7 تا از 20 بازی برتر ایکس باکس 360 با موتور آنریل 3 ساخته شده است

2l972w7.jpg

هیچ موتور دیگری حتی نزدیک به این موفقیت نشده و هیچ موتور بهترین برای این سه پلتفرم است

و وقتی که یک فن به او گفت که تنها چند ماه از امدن WiiU به بازار می گذرد,Rein باز هم با اشاره به UE3 و عناوینی که در اینده با این موتور میاد میگوید:
30c3r6g.jpg

من مطمئنم که بازی های بیشتری بر روی WiiU با این موتور میبینیم​
منبع

آخرین ویرایش:
من احساس ناراحتم که در حال بدی گرفتار سوال شدم و جواب احمقانه ای دادم
خیلی سوتی دادی طبق جوابت تو یه سخت افزار مشخص انریل 3 با انریل 4 هیچ فرقی ندارند
رسما باختی به کرای انجین

مشکل اصلی که برای Wii U وجود داره.
همین طور که فعلا داریم توجه میکنیم. Ue4 مثل UE3 داره میشه انجین پایه بسیاری از بازی ها، اگر این انجین Wii U رو ساپورت نکنه، عملن باید قید خیلی از بازی هارو از همین الان زد . . .
نمیشه یک بازی روی PS4 و Xbox Next روی UE4 باشه بعد ورژن Wii U اش روی UE3 . . .
در نتیجه . . .
ما شاهد همون اتفاقی هستیم که برای Wii افتاد، یک کنسول که عملن از نسلی که قراره توش باشه عقب تره در حد نسل قبلش هم شاید ظاهر نشه.
حالا من نمیدونم نینتندو چه برنامه ای داره:|

مگه نینتندو نگفت که کنسول ما این بار بیشتر به هاردکور ها اهمیت می‌ده و دیگه اکثر بازی هاش Casual و Fun نیست؟!
خب الان بدون این همه بازی جدید و در آینده با از دست دادن حدود 70% بازی ها چه کار می‌خواد بکنه؟!

ولی من به Wii U میخندم! خیر سرش کنسول نسل بعدیه!! توان رقابت با نسل حاضر هم نداره.
والا ما هم همچین حرفی رو تو یکی از صفحات زدیم که نینتندو باید بیشتر رو کنسولش کار میکرد تا بتونه تو نسل جدیدش حرفی برای گفتن داشته باشه ولی با دلیل و مدرکهای جالب !!!! حرفمو نقض کردن

مشکل اصلی که برای Wii U وجود داره.
همین طور که فعلا داریم توجه میکنیم. Ue4 مثل UE3 داره میشه انجین پایه بسیاری از بازی ها، اگر این انجین Wii U رو ساپورت نکنه، عملن باید قید خیلی از بازی هارو از همین الان زد . . .
در نتیجه . . .
ما شاهد همون اتفاقی هستیم که برای Wii افتاد، یک کنسول که عملن از نسلی که قراره توش باشه عقب تره در حد نسل قبلش هم شاید ظاهر نشه.
حالا من نمیدونم نینتندو چه برنامه ای داره:|
اصلا کلا نیترندو یه کنسول میده یه جورایی فرق میکنه با کنسولا دیگه تو کنسولا دیگه یه بازی می اد هم رو کنسول سونی اجرا میشه هم رو کنسول ماکروسافت
سونی ماکرو سافتم یه چند تایی عنوانهای انحصاری دارند
ولی نیترندو 90 درصد بازیه هایی که برا کنسولش می اد انحصاریه تعداد انگشت شماری بازی مولتی پلتفرم روش می اد چی بشه بازی ساز حاضر باشه این قدر هزینه کنه سر پرتش
wii u چون در حد ایکس باکس 360 و پلی 3 قدرت داره تمام بازی های این نسلو میشه پرت ساده کرد کما اینکه العانم خیلی کردند ولی تا پا بگذاریم تو نسل بعد همون اش همون کاسه نیترندو هم میدونه
بهر حال از نظر من wii خیلی خفن بود نیترندو رو از بیچارگی بالا کشید پیرمرد پیر زن میدیدم wii بازی میکردند ولی این فکر نکنم موفق باشه امیدشونم به همین عنوانهای انحصاری همیشگیشه

جناب Mark rein نسخه خارجی ضعیف شده کفاشیان ــه ! این خارجی ها اصلا جنبه خندیدن به سوال ندارن ! اینجا به سوال یا میخندن یا این که ... مثلا ما یه نفر هم داریم وقتی ازش سوال می پرسی بهت جواب میده حالا من از شما می پرسم ؟! این که مسئله خاصی نیست ! الحق اینا جهان سومی ان بعد به ما میگن !!

اپدیت خبر ها رو دنبال کن خواهشا
با این انجین می شه بازی براش ساخت منتهی سخت افزارش ضعیف تره سازنده ها بعضی از چیز ها رو حذف می کنن
ولی من به Wii U میخندم! خیر سرش کنسول نسل بعدیه!! توان رقابت با نسل حاضر هم نداره.
نسل قبل هم کسایی بودن همین حرف رو می زدن توان رقابت با نسل بعد رو نداره چون گرافیک نداره اخرش هم فروشش عالی شد
تو یکی از بازیاش که شبیه رزیدنت اویل بود گرافیکش در حد همین نسل بود.تازه بعضی جاها گرافیکش پایین تر هم بود.
حالا مگه نینتندو ادعای گرافیک کرده:|
خدایییش می گم ها حتما باید کنسول نسل بعد سخت افزار پیشرفته ای داشته باشه برای گرافیک بازی هاش
تعریف نسل بعد هم حتما اینه به کنسول هایی که سخت افزار قوی دارن می گن نسل بعد حتما:|
بعد اون وقت این بازی هاش چه فرقی دارن با انیمیشن و فیلم گیم پلی هم کشک

حالا مگه نینتندو ادعای گرافیک کرده:|

گرافیک نه ولی نینتندو گفت که کنسول ما این بار بیشتر به هاردکور ها اهمیت می‌ده و دیگه اکثر بازی هاش Casual و Fun نیستاین یعنی چی یعنی باید رو در روی xbox و ps واسه.و نه با دسته های فان و .... چون دیگه الآن هم xbox و هم ps اینا رو اونا هم دارن حتی پیشرفته ترش رو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or