SPY x KIller Gold User Dec 18, 2013 #1 سلام . یه تاپیک برای بازی باحال مرگ سرخ ساختم من عاشق مولتیپلیر بازی های شرکت *R هستم لطفا GT ها رو تو این تاپیک بگید:d فقط تو رو خدا تو بازی بچه بازی در نیارین:d بیشتر...
سلام . یه تاپیک برای بازی باحال مرگ سرخ ساختم من عاشق مولتیپلیر بازی های شرکت *R هستم لطفا GT ها رو تو این تاپیک بگید:d فقط تو رو خدا تو بازی بچه بازی در نیارین:d بیشتر...
XboxLiveVirus کاربر سایت Mar 17, 2014 #2 من هم عاشق قسمت چند نفره ی این بازی هستم مخصوصا بخش زامبی کشیش ولی حیف دیسک بازی خرابه وگرنه میومدم ولی احتمالا یکی جدید بخرم
من هم عاشق قسمت چند نفره ی این بازی هستم مخصوصا بخش زامبی کشیش ولی حیف دیسک بازی خرابه وگرنه میومدم ولی احتمالا یکی جدید بخرم
AMIRREZA-GAME کاربر سایت May 12, 2014 #3 چجوری باید این بازی رو آنلاین زد؟آموزشش میدین؟ نوشته شده توسط XboxLiveVirus: من هم عاشق قسمت چند نفره ی این بازی هستم مخصوصا بخش زامبی کشیش ولی حیف دیسک بازی خرابه وگرنه میومدم ولی احتمالا یکی جدید بخرم بیشتر...
چجوری باید این بازی رو آنلاین زد؟آموزشش میدین؟ نوشته شده توسط XboxLiveVirus: من هم عاشق قسمت چند نفره ی این بازی هستم مخصوصا بخش زامبی کشیش ولی حیف دیسک بازی خرابه وگرنه میومدم ولی احتمالا یکی جدید بخرم بیشتر...