ارسال پاسخ

دیروز چنان برای این بازی هایپ بودم که نشسته بودم هی ریفرش میزنم تا بالاخره تریلر اومد و همون ثانیه اول دیدمش و دانلودش کرد. بعد الان هایپم نه تنها کم نشده اتفاقا خیلی بیشتر شده به دو دلیل

یکی اتمسفر تریلر. این چیزی که من تو تریلر دیدم یه داستان تلخ و دارک و سنگین بنظر میرسه یعنی دقیقا همون چیزی که از ژانر وسترن میخوام

دومی موسیقی وحشتناک. من ندیدم کسی راجع به موسیقی بگه. یعنی از این بهتر هم میشد واقعا؟ موسیقی تریلر شاهکاره هایپ واقعا چسبید به سقف

یکبار دیگه تریلر رو اینبار با محوریت صدا و موسیقی ببینید.اوجش وقتی که وارد بانک میشن. شاهکاره. کاش تم اصلی بازی همین باشه و تو محیط هم پخش بشه.

موسیقی و اتمسفر بازی بوی خیانت میده . صبر کردن براش خیلی سخت تر شد.

درمورد گرافیک هم من واقعا به همین حد راضیم. انتظار گاد او وار ندارم از گرافیکش چون انتظار یه اوپن ورلد واقعی رو دارم از بازی. ولی دو مشکل در انیمشن دیدم که امیدوارم تا زمان انتشار بازی رفع بشه یکی یال اسبها و دومی طرز پخش شدن گل زیر پای اونی که تو شهر راه میرفت. البته اینها جزئی هستن ولی امیدوارم رفع بشن.

بقیه چیزها از جمله دیدن حضرت مارستن عالی بود. من از این شایعه که ممکنه مثل GTAV چند کاراکتر رو کنترل کنیم استقبال میکنم چون دوست دارم جان مارستن قابل بازی باشه.

درکل بیشترین شانس برای بازی سال از نظر من فعلا اینه.

پایتخت ایران
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or