Red Alert 2 & Yuri به صورت شبكه در اينترنت

سلام
ميخواستم بدونم تاحالا كسي اين دوتا بازي و خصوصا Yuri رو بهصورت شبكه در اينترنت بازي كرده يا نه؟
من ديروز ميخواستم اين بازي رو توي اينترنت انجام بدم ولي هر كاري كردم موفق نشدم.
اگر ممكنه راهنمايي كنيد

سلام
ميخواستم بدونم تاحالا كسي اين دوتا بازي و خصوصا Yuri رو بهصورت شبكه در اينترنت بازي كرده يا نه؟
من ديروز ميخواستم اين بازي رو توي اينترنت انجام بدم ولي هر كاري كردم موفق نشدم.
اگر ممكنه راهنمايي كنيد
سلام دوست عزیز !:love::biggrin1:
چه عجب یکی تو این BaziCenter پیدا شد که C&C : Red Alert رو بازی کرده !:eek::eek::eek::biggrin1::biggrin1:
بابا ما هم مثل شما اومدیم او یک بار این بازی Red Alert 2 & Yuri's Revange رو از طریق Internet بازی کنیم ولی مثل اینکه ولی نشد چون اصلا فکر نکنم سرور Red Alert دیگه باشه ! :(
ولی برای اینکه بازی کنی باید حتما یکی دوتا Patch این بازی رو از طریق Westwood Online ش دانلود کنی و باید حتما Cd ات اصل باشه ! نه مادر اصل ! یعنی اینکه برای هنگامی که می خوای بازی کنی از CD استفاده کنی !
;)

Devil_May_Cry__Dante_by_starxade.jpg

whatcolor_isblack.jpg

اول برنامه hamacchi رو دانلود کن بعدش یک سرور توش بساز بعد user pass اون رو بده به دوستت به اون وصل شه بعد در قسمت لن بازی میبینیش!:biggrin1:

این بازی و خیلی بازیای دیگر رو میشه با hamachi انلاین زد :biggrin1:
آقا لطف می کنید و لینک دانلود این رو hamachi بذارید.
اگر میشه آموزش کار کردن با اون رو هم بطور کامل بنویسید
در ضمن آیا میتونم بوسیله این برنامه یک سرور برای همه بازی های آنلاین درست کنم؟

تا حالا گيم نت رفتي؟ اونجا كامپيوتر ها رو با يه سيم به اسم سيم lan به هم وصل ميكنن و شبكه بازي ميكنن . حالا اگه كامپيوترها دور بود چي؟ استفاده از hamachi!:biggrin1:

وقتي نصب كردي يه يوزر نيم و پسورد بساز . بعد صفحه hamachi مياد كه سه تا دكمه پايينش هست . وسطي رو بزن . يه سرور بساز . يوزرنيم و پسورد رو بده به دوستت تا اون join كنه به سرورت . بعد كه اونم اومد برو تو قسمت lan بازي كه ميخواي بكني . يه بازي بساز . اگه دوستت تو همون بازي باشه بازي كه تو ساختي رو تو قسمت lanش ميبينه . مث گيم نت و ميتونه به بازي join كنه .

خیلی ممنون امتحان کردم درست هم کار کرد فقط یه چیزی درمورد بازی redaler2 من وقتی میرم تو بازی اصلا تو بخش network نمیره برای دوستم هم همینجوریه نمیدونم چرا اینجوریه شما نمیدونید چرا اینجوریه؟

سلام
می اولین پستم هست که می زنم و اگر جای اشتبای می گم ببخشید.
لطفاً یکی بازی های Red Alert 2 و Red Alert 2: Yuri's Revenge رو برای دانلود قرار بده.
فقط هم سالم باشه و فیلمهاش هم باشه.
چون من از 3جا دانلود کردم اولاً که فیلماش نیست و ثانیاً بعد از یه مدت کوتاهی از بازی می گذره یه ارور می گه که برو سایت westwood و کارایی بکن و من متوجه نمیشم.
خیلی گشتم ولی پیدا نکردم . خیلی با این بازی حال می کنم.
با تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or