ReCore برای PC تایید شد

Hamid Payne

کاربر سایت
recore.0.0.png

عرضه عنوان ReCore بر روی PC و Xbox One یکی از برنامه های بخش ایکس باکس در سال 2016 است.

امروز در سایت رسمی ایکس باکس خبری با هدف اعلام برنامه های مایکروسافت برای سال 2016 قرار گرفت، در این خبر عناوینی که مایکروسافت برای عرضه در سال 2016 در نظر گرفته نیز لیست شده اند که در میان آنها عنوان ReCore برای دو پلتفرم Xbox One و Windows 10 نیز دیده می شود.

لازم به ذکر است که در ماه آگوست یکی از اعضای تیم سازنده ReCore در پروفایل لینکدین خود به عرضه این بازی بر روی ویندوز اشاره کرده بود.

این جور که بوش اومده و میاد ماکرو میخواد این بازیا رو واسه استور خودش عرضه کنه که قشنگ با سیاست نصب ویندوز 10 ـش همخونی داشته باشه ! نمیدونم خوش حال باشم یا ناراحت ....

اگه اشتباهی‌ چیزی نشده باشه که شدیدا باعث خوشحالی‌ من می‌شه.:دی از همون تریلر اول عاشق استایل و ایده بازی شدم.بهش می‌خوره که از هر لحاظ یه بازی خاص و خیلی‌ عالی‌ بشه.
اما تایید کردن بازی برا یه پلتفرم تو لیست "برنامه سالیانه" از کار‌هایی‌ بود که فقط از دست مایکرو بر میومد :دی،اینا هیچ اعتقادی به تبلیغات و اینجور چیزا ندارن یعنی‌؟:دی

این جور که بوش اومده و میاد ماکرو میخواد این بازیا رو واسه استور خودش عرضه کنه که قشنگ با سیاست نصب ویندوز 10 ـش همخونی داشته باشه ! نمیدونم خوش حال باشم یا ناراحت ....

باید خوش‌حال باشی چون Valve تازگیا داره اساسی گند می‌زنه و یه رقیب گنده که بتونه رقابت کنه شاید بتونه برش گردونه به مسیر. هنوز تیم پشتیبانیشون با ۴ سال پیش فرقی نکرده از نظر وسعت.:))

باید خوش‌حال باشی چون Valve تازگیا داره اساسی گند می‌زنه و یه رقیب گنده که بتونه رقابت کنه شاید بتونه برش گردونه به مسیر. هنوز تیم پشتیبانیشون با ۴ سال پیش فرقی نکرده از نظر وسعت.:))
Steam در وضعیتی نیست که استور‌های انحصاری بتونن باهاش رقابت کنن. الان رو PC فقط GOG و Origin زنده موندن که دلیلش هم اینه که جفتشون کار خودش رو می‌کنن،حریفی برا استیم نیستن.مایکرو هم اگه مثل EA فقط بازی‌های خودش رو عرضه کنه،جدا از کم کردن فروش بازی‌های خودش لطمه خاصی‌ به استیم نمیزنه،باید یه پروژه بزرگ برا جذب کردن پابلیشر‌های دیگه برا عرضه بازی‌هاشون رو استور خودش داشته باشه،که حتا در اون صورت با توجه به سیستمی‌ که استیم داره تا مدت‌های طولانی‌ نمیتونه بهش نزدیک بشه.

یعنی‌ متاسفانه تو بازار PC کار از کار گذشته و خیلی‌ سخت بشه Valve رو گرفت.:دی در کوتاه مدت فقط باید به حرف شنوی Valve از ملت امیدوار بود.:دی

این مدل ماکروسافت رو خیلی دوست دارم ! تاحالا از انحصاریهای اکس باکس وان TR رو میخواستم که برای PS4 هم میاد و Recore که برای PC هم میاد از Hololens هم خیلی خوشم اومد که PC هم ساپورت میکنه
کلا ماکروسافت دوست داشتنی شده چند روز پیش تو yt پلی استیشن ویدئوی Minecraft میدیدم اخرش با این صحنه مواجه شدم حس خیلی خوبی بهم داد ! :دی

حالم ازین سیاست مایکرو بهم میخوره، کوانتوم بریک و هیلو هم برا pc بزنن بعدشم سردر xboxو گل بگیرن خلاص!
هدف مایکروسافت هم مثل باقی کمپانی ها سوددهی هست و نه پوززنی!:دی
مسلما حساب و کتاب کردن دیدن اگه بازی رو واسه PC بدن سود بیشتری میبرن تا وقتی انحصاری ایکس باکس باشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or