Multi Platform Reanimal

سازنده
Tarsier Studios
تاریخ انتشار
TBA
ناشر
THQ Nordic
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S

IMG_20240823_125238_947.jpg

عنوان Reanimal بازی جدید استودیوی Tarsier Studios

سازندگان Little Nightmares 1&2 برمی گردند تا شما را به سفری تاریک تر و وحشتناک تر از همیشه ببرند. در این ماجراجویی ترسناک، یک برادر و خواهر برای نجات دوستان گم شده خود از جهنم می گذرند و از جزیره ای که قبلاً آن را خانه می نامیدند فرار می کنند.

تریلر معرفی:

این بازی تایید شد که دارای حالت کواپ دو نفره آفلاین و آنلاین هم هست.

استودیو Tarsier اعلام کرده این پروژه بسیار خاص است و تا به حال مثل آن را ندیدید.

- داستان یک برادر و خواهر یتیم است که می‌خواهند دوستان خود را از یک ماجراجویی وحشتناک نجات دهند

- داستان بازی به شدت ناراحت کننده توصیف شده و جهان آن تاریک و بدون هرگونه امیدی می‌باشد.

- تمام هیولاها شخصیت های پیچیده‌ای دارند

به طور پیش فرض، شما را از ابتدا در نقش برادر قرار خواهید گرفت و هنوز مشخص نیست که بعدها انتخاب شخصیت اضافه شود یا خیر .

هیچ سلاح خاصی در بازی وجود ندارد و برادر و خواهر فقط به یکدیگر کمک می‌کنند تا از این جهنم فرار کنند.

برای اولین بار در بازی های Tarsier، شخصیت های بازی حرف می‌زنند.

یکی از هیولاهای بازی، بچه های زامبی مانندی هستند که کیسه‌ای به سرشان بسته شده است!

خوکی که در تیزر معرفی بازی دیدیم، با نوازش آرام می‌شود و از همه می ترسد

حرکات دوربین نسبت به Little Nightmares بسیار بسیار بهبود یافته و به چهار جهت می چرخد

هیولاها، با خوردن بچه ها، آنها را بالا می‌آورند و بچه ها، تبدیل به زامبی می‌شوند.

تعامل بین هر دو شخصیت فوق‌العاده است، هر دو شخصیت، در اکثر اوقات به یکدیگر کمک خواهند کرد

تعامل با دنیای بازی، بسیار بیشتر از Little Nightmares است.

شدت خشونت بازی، بسیار بسیار بیشتر از سری Little Nightmares است.

آخرین ویرایش:
تیزر بازی رو که یکی دو هفته پیش تو نمایشهای THQ دیدم گفتم پس این اون بازیه که به خاطرش little nightmares 3 رو نمیسازن.

ولی دیشب که تریلر رو دیدم واقعا تعجب کردم که این واقعا خودش میتونه شماره سوم مجموعه باشه!

باید دید چی شده که ناشر نسخه سوم رو داده به سوپرمسیو و اینها با ناشر جدیدی باز دقیقا تو همون سبک بازی خودشون رو دارن میسازن؟!
======
تریلر دیشب لیدل نایتمر3 که سوپرمسیو داره میسازه خیلی متوسط بود.
این وسط یه مشکلی پیش اومده.

آخرین ویرایش:
تیزر بازی رو که یکی دو هفته پیش تو نمایشهای THQ دیدم گفتم پس این اون بازیه که به خاطرش little nightmares 3 رو نمیسازن.

ولی دیشب که تریلر رو دیدم واقعا تعجب کردم که این واقعا خودش میتونه شماره سوم مجموعه باشه!

باید دید چی شده که ناشر نسخه سوم رو داده به سوپرمسیو و اینها با ناشر جدیدی باز دقیقا تو همون سبک بازی خودشون رو دارن میسازن؟!
======
آره، یک چیزی شده این وسط. خود little nightmares بود این بازی.

======

مالک ای پی و ناشر LN باندای نامکو هست. از اونجایی که Tarsier توسط امبریسر خریداری شده و الان جزئی از امبریسر گروپ هست، فکر نکنم بدون اجازه نامکو میتونستند LN رو ادامه بدن. بخاطر همین احتمالا تصمیم گرفتند این بازی رو‌ به عنوان ادامه معنوی LN بسازند. از اون طرف هم نامکو داره LN رو با سوپر مسیو ادامه میده. با توجه به اوضاع اخیر امبریسر احتمالا باید خدا رو شکر کرد که این استودیو رو نبسته یا اجازه داده این بازی رو بسازند.

======
اصلا اون dna اصلی LN که ما میشناسیم همش بخاطر Tarsier Studios هست. همون فضای کریپی و مریض که تو LN 1,2 بود الان تو Reanimal من با شدت بیشتری حس کردم. چون واقعا با LN ها عشق کردم. انقدر داستانش رو دوست داشتم که رفتم کامیک ها و حتی نسخه موبایلیش رو هم بازی کردم.
و اما در مورد LN3 نمایش اولش خیلی هایپم کرد بالاخره همین که نسخه جدیدی ازش میومد هم برام کافی بود. حدس میزدم سوپرمسیو هم بتونه یه تجربه خوب به ارمغان بیاره. نمایش اولش راضی بودم اما حقیقتش رو بخواهید این نمایش دیشب تو گیمزکام منو کمی تا قسمتی ناامید کرد. بازی انگاری فقط از نظر پلتفرمینگ حرف برای گفتن داره و بیشتر رو همکاری مانور میده. از اون اتمسفر مریض LN ها خبری نیست. بازیشم که کراس جنه در حالی که Reanimal کامل نکست جن و اینطور که میگن با UE5 هست. چند بار تریلر Reanimal رو ببینید بازی رسما ست پیس های اکشن هم داره به اضافه یک سری موجود کریپی و فوق العاده با طراحی تمیز که فقط از Tarsier بر میاد چنین کرکرتهایی خلق کنه. حتی تو تیزر اول ری انیمال هم اون خوک که حرف میزد و شکمش پاره بوده طرحیه که Tarsier برای LN در نظر داشته ولی وارد بازی نشده.

View attachment VID_20240821_150555_007.mp4

IMG_20240821_150538_557.jpg

نکته جالب اینه که کرکترها تو بازی دیالوگ دارن . جایی که دیشب دختره تو تریلر میگه:
"هیچی چیزی همیشه دوام نمیاره "
و یکجای دیگه میگه:
" فکر میکردم ما ما مُردیم "

من فکر میکنم اینا تو یک دنیای شاد و با حیوانات اون سرزمین شون زندگی خوبی داشتن تا اینکه نیرویی میاد و اینهارو تبدیل به هیولاهایی وحشتناک میکنه. حیواناتی که نشون دادن اهلی بودن مثل خوک و گوسفند و شاید اینها حیوانات مزرعه شون بودن یکجاشم که دختره انگار داره نیرویی اونو مسخ کرده و برادرش بهش میگه " بیدار شو"
خود استودیو Tarsier اعلام کرده این پروژه بسیار خاص است و تا به حال مثل آن را ندیدید.
- داستان یک برادر و خواهر یتیم است که می‌خواهند دوستان خود را از یک ماجراجویی وحشتناک نجات دهند
- داستان بازی به شدت ناراحت کننده توصیف شده و جهان آن تاریک و بدون هرگونه امیدی می‌باشد.
- تمام هیولاها شخصیت های پیچیده‌ای دارند

آخرین ویرایش:
مالک ای پی و ناشر LN باندای نامکو هست. از اونجایی که Tarsier توسط امبریسر خریداری شده و الان جزئی از امبریسر گروپ هست، فکر نکنم بدون اجازه نامکو میتونستند LN رو ادامه بدن. بخاطر همین احتمالا تصمیم گرفتند این بازی رو‌ به عنوان ادامه معنوی LN بسازند. از اون طرف هم نامکو داره LN رو با سوپر مسیو ادامه میده. با توجه به اوضاع اخیر امبریسر احتمالا باید خدا رو شکر کرد که این استودیو رو نبسته یا اجازه داده این بازی رو بسازند.
آها نمیدونستم امبریسر ایشون رو هم خریده.
فکر میکردم مستقلن.

اصلا به dna سوپرمسیو نمیخوره تو این سبک بازی ساختن.
پس عملا ادامه معنوی مجمموعه و LN3 اصلی رو باید همین Reanimal حساب کنیم و اون بازی سوپرمسیو رو نادیده گرفت.

اصلا همین معرفی Coop خودش 10 هیچ بازی سوپرمسیو رو میزنه.
من سر هر نسخه از بازی امیدوار بودم که یا بازی اصلی یا تو یکی از آپدیتها بالاخره این مورد رو بیارن که با معرفی نسخه سوم هم باز چیزی دستم رو نگرفت.
اما خب صاحاب اصلیش با اصل جنس رسید :x

خبرنگار VGC تونسته ۱۵ دقیقه از بازی رو در غرفه Tarsier در گیمزکام تجربه کنه و بشدت تحت تاثیر قرارگرفته که از نظر اون بازی Reanimal سطح جدیدی از ژانر وحشت رو در اختیار مخاطب قرار میده‌.

میگه Reanimal از گیمپلی 2.5 بعدی Little Nightmares به گیم پلی کاملاً سه بعدی تغییر کرده و تجربه ای فراگیرتر و وحشتناک تر را ارائه می دهد. داستان هنوز خطیه ، اما تعداد زیادی عناصر و مناطق برای اکتشاف در محیط بازی وجود داره . بازی رو میتونید باهمراه تون که A.I هست بازی کنید با بصورت کواپ افلاین یا کواپ آنلاین.
خبرنگار تجربه گیمپلی بازی را لحظاتی پر از پرتنش و آزاردهنده‌ای توصیف می‌کند، به‌ویژه در مورد موجودی هیولا مانند عنکبوت که دستهایی شبیه به انسان داره. میگه اونقدر تجربه وحشتناکی داشته که چندین بار بر روی صندلی خودش هیجان زده شده و دیده که با این هر بار این هیجان کارکنان Tarsier چقدر خوشحال میشدن.
بازی تقریبا هنوز در مراحل توسعه اولیه بازی هست ولی استودیو Tarsier نوید این رو داده که یک تجربه ترسناک منحصر به فرد با زوایای دوربین نوآورانه و سکانس های سینمایی رو ارائه بده.

برای جزئیات بیشتر، می توانید مقاله کامل را اینجا بخونید:

HANDS-ON: Reanimal is a (literal) new dimension in horror from Little Nightmares studio Tarsier | VGC

اطلاعات زیادی از عنوان Reanimal منتشر شد :

20240823_124940_Nero AI_Photo.jpeg

به طور پیش فرض، شما را از ابتدا در نقش برادر قرار خواهید گرفت و هنوز مشخص نیست که بعدها انتخاب شخصیت اضافه شود یا خیر .

هیچ سلاح خاصی در بازی وجود ندارد و برادر و خواهر فقط به یکدیگر کمک می‌کنند تا از این جهنم فرار کنند.

یکی از هیولاهای بازی، بچه های زامبی مانندی هستند که کیسه‌ای به سرشان بسته شده است!

حرکات دوربین نسبت به Little Nightmares بسیار بسیار بهبود یافته و به چهار جهت می چرخد

هیولاها، با خوردن بچه ها، آنها را بالا می‌آورند و بچه ها، تبدیل به زامبی می‌شوند.

تعامل بین هر دو شخصیت فوق‌العاده است، هر دو شخصیت، در اکثر اوقات به یکدیگر کمک خواهند کرد

اطلاعات زیادی از عنوان Reanimal منتشر شد :

View attachment 347354

میشه اطلاعات این پست رو sniff کرد از بس خوبه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or