ارسال پاسخ

اوردر که پر از اشکال بود. همه چیزش هم کاملا سطحی بود جز گرافیک و انیمیشن و اتمسفر. این ۳ مورد هم میتونن خیلی زود عادی بشن اگه بازی گیم‌پلی خوبی نداشته باشه. قطعا هنوزم حسرت میخورم که چرا از پتانسیل خوبش استفاده نکردن. خیلی راحت میشد بازی رو تبدیل به یه فرنچایز خوب کرد اما خب ایده‌ای نداشتن چطور یه بازی خوب و سرگرم کننده تحویل بدن. مورد بعدی که ضربه‌ی عجیبی زد بهشون، هایپی بود که دور بازی و استودیو و افراد اصلیشون بود. یعنی قشنگ یادمه اون دوست داداچیمون که اهل ورزش و باجگاه بود، سرما خورده بود بعد تو تاپیکش واسش مراسم دعا گرفته بودن که زودتر خوب شه :D این هایپ رو همه جا میشد دید به اشکال مختلف و وقتی بازی منتشر شد و مشخص شد که چیه، خیلی صورت خوشی نداشت واسشون. خودشون هم که کلا امید زیادی نداشتن به بازی. اینکه ادامه‌ای ازش ندیدیم عجیب نیست. خلاصه که خیلی دوس داشتم یه شوتر سوم شخص مَشتی ازش درمیومد ولی خب نشد.

[USER=101]@Dinosaur[/USER]

به نظرم ۳تاشون امتیاز مناسبی گرفتن. حالا اوردر شاید میتونست مثلا ۶۷ بشه. حالا هممون در حد یه بار تموم کردن دوسش داشتیم ولی خب میانگینش اوکی بود به نظرم :D درایوکلابم که با مشکلات به شدت مسخره و احمقانه‌ای ریلیز شد. از سروراش که بگذریم، مشکلات تکنیکی و باگ و گلیچ هم داشت. من خودم پیش‌خریدش کردم به خاطر هایپ و هیجانی که داشتم ولی اون ریسینگ رو فقط به خاطر افکت برف و بارونش دوس داشتم وگرنه تو باقی موارد زیادی معمولی بود. رایز هم همون بهتر که بازی نکردی :D

پایتخت ایران
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or