حالا رفیقمون یکم زیادی پیاز داغ داده ولی کلیت حرفش درسته. من دقیقا یادمه اون دوران خیلی علیه QTE بودن و اوج جولان دادن بازی های اوپن ورلد و طولانی بود و خیلی محبوب بودن. حالا چون انتیل داون امتیاز قابل قبول گرفته دلیل نمیشه بگیم اون چیزا نبوده. دید تو هم نسبت به بازی ها خیلی رباتیک و صفر و یکی هست. بزرگترین مشکل اوردر کوتاه بودنشه. به هیچ عنوان بازی بی ایرادی نیست ولی باید قبول کرد به شدت پتانسیل داشت و قابل درکه که طرفدار های کالت داشته باشه. من خودم به شخصه خیلی دوسش دارم. از نظر گرافیک و شخصیت پردازی، داستان، اتمسفر و طراحی محیط واقعا خفن بود. گیمپلیش هم خیلی خوب بود مخصوصا گان پلیش. نمیدونم چطور دوستان میگن بد بود. سونی باید یه فرست دیگه به استودیو
میداد. قبلا با ۲ تا گاو PSP ثابت کردن که این کاره هستن. با اوردر هم نشون دادن تو بحث فنی غول صنعت هستن و تو داستان و شخصیت پردازی استعداد دارن. سونی میتونست با بودجه بیشتر و اضافه کردن افراد بیشتر یه نسخه دوم کامل از بازی بسازه. این کارا اشتباه بود ولی ۳۰۰-۴۰۰ میلیون خرج زباله کنکورد کردن و ۳ میلیارد ریختن تو جوب بانجی خریدن کار درسته. حالا
یه خورجین اشغال های لایو سرویس دیگه رو کنسل کردن به کنار. همین بلا رو سر دیز گان اورد. بازی که خیلی خوب بود چه از نظر کیفی و چه فروش و چه رضایت بازی کنان. سر متا ۷۰ و نظر چند تا منتقد احمق رفت نسخه دوم رو کنسل کرد با اینکه ملت داشتن زار میزدن نسخه دوم میخوان. اخرشم همچین بلایی سر استودیو اومد بعد ۶ سال معلوم نیست دارن چی کار میکنن.