Rating بازی Assassins Creed هم تغيير کرد!

Reza Modanloo

کاربر سایت
خوب در حال که 2 هفته پيش به اين بازی درجه سنی T برای Teen که ميشه همون بالای 13 سال تعلق گرفته بود،
حالا شرايط عوض شده و اعلام شده که اين بازی دارای درجه سنی M برای Mature يعنی بالای 17 سال هست ،
گفته شده تو بازی خون ريزی ، خشونت و صداهای خطرناکی وجود داره .. D:

اين خبر رو سايت رسمی اين بازی تاييد کرده

AssassinsCreed.us.ubi

67460_hs.jpg

آخرین ویرایش:
خوب در حال که 2 هفته پيش به اين بازی درجه سنی T برای Teen که ميشه همون بالای 17 سال تعلق گرفته بود،
حالا شرايط عوض شده و اعلام شده که اين بازی دارای درجه سنی M برای Mature يعنی بالای 13 سال هست ،
گفته شده تو بازی خون ريزی ، خشونت و صداهای خطرناکی وجود داره .. D:

اين خبر رو سايت رسمی اين بازی تاييد کرده

AssassinsCreed.us.ubi

67460_hs.jpg

P.S: به نظر ميرسه سازندگان بازی راينزنی های رو با ESRB صورت دادند يا شايدم از خونريزی بازی کم کردند ..

آقا رضا ویرایشش کن

خوشونتش بالاست بعد میگی بالای 13
بعدش T واسه 13 هست و M واسه 17

سلام ، اين فقط يک اشتباه لپی بود

ESRB کلاً درجه بندی ها به صورت زير تقسيم کرده

EC = اين واسه بچه هاست
E = اين يه جورايی free هست و هر کسی ميتونه استفاده کنه
Everyone 10 = اين برای همه افراد بالای 10 سال هست
T = اين برای افراد بالای 13 سال
M = اين برای افراد بالای 17 سال
AO = اينا هم Adult Only هستند ديگه در واقع بالای 18

به هر صورت اشتباه تايپيم رو ويرايش کردم .. ممنون!

خوب در حال که 2 هفته پيش به اين بازی درجه سنی T برای Teen که ميشه همون بالای 13 سال تعلق گرفته بود،
حالا شرايط عوض شده و اعلام شده که اين بازی دارای درجه سنی M برای Mature يعنی بالای 17 سال هست ،
گفته شده تو بازی خون ريزی ، خشونت و صداهای خطرناکی وجود داره

صداهاي خطرناك ديگه چي چيه؟ :biggrin1: فك كنم منظورت ترسناك باشه/:) بابا درجه مرجه رو بيخيال شن بازي رو بدن بيرون مرديم اونقدر انتظاريديم:mad: واسه ما كه هيچ فرقي نداره چه درجه اي بزنن:-" اگه AO هم بهش بدن توو ايران هيچ فرقي نداره بچه هفت هشت ساله هم بره هزار پونصد بده طرف بازي رو خيلي قشنگ واسش رايت ميكنه ميده بهش:love::-"

خبر بدرد ما ایرانی ها نمی خوره چون پسرعموی من 7 سالشه و داره God of War بازی می کنه!

راستی گفته بودند که تو بازی زن من هم هست و حتی عکس زنه رو هم بیرون داده بودند و من فکر می کردم که از اول هم میچر هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or