ارسال پاسخ

[ATTACH=full]158171[/ATTACH]

Twin Peaks Season One: 9.4/10

Twin Peaks Season Two: 7.5/10

9.8/10: (Twin Peaks Season Three (The Return

تویین پیکس؛ شالوده ای عجیب، سورئال و جذاب و اودیسه ای به سمت درک و شناخت رویا و حقیقت. بدون شک باید یک فلش بک بزنیم به که کسانیکه می گویند بدون سوپرانو، هرگز روند سریال سازی تغییر آن چنانی نمی کرد. بگویم که هرچه سوپرانو و عصر طلایی تلویزیون کنونی دارد، باید مدیون تویین پیکس باشند. سال 1990 و یک پایلوت که از شبکه ABC پخش می شود را نگاه کنید؛ واقعا چیزی که مال آن زمان است شباهتی به مدیوم تلویزیون ندارد. هرچقدر که لینچ و مارک فراست نتوانستند به یک تصمیم واحد برای پیشبرد داستان بگیرند و فجایع نیمه فصل دوم سریال را تا حدودی تضعیف می کند ولی همچنان اثری فراموش نشدنی و جاودانه ای محسوب می شود. دیگر می دانیم که اختلاف نظرات بین فراست و لینچ باعث سقوط کامل سریال در فصل دوم شد و خود ABC هم این مورد را فهمید و در آخرین لحظات، سکان کنترل سریال را بار دیگر به لینچ اهدا کرد که نتیجه اش هرچقدر که بود آن افتضاح فصل دوم را کاهش داد.

فصل سوم تویین پیکس مرزهای تلویزیون را می شکند؛ من در حین تماشا نمی دانستم که آیا دارم مجموعه تلویزیونی نگاه می کنم یا یک فیلم سینمایی ولی هرچه که بود یک اودیسه جذاب که بالاخره (تا حدودی!) تمام سوالات معمای رازآلود لارا پالمر به سورئالی ترین شکل پاسخ داد. تمامی فریم ها زیبا هستند، زاویه قرارگیری دوربین بی نظیر است. انفجار بمب اتم چیزی است فراتر از آن فیلم نیمه بلند کلاسیک A Trip to the Moon. بازی کایل مک لالکن در چهار نقش عالی است؛ بهترین بازی دهه؟ بی شک بهتر از برایان کرنستون. اسلو-برنی که هرگز خسته ات نمی کند و طنزی که از تمام مجموعه های کمدی بیشتر می خنداند. یک مجموعه عجیب و غریب که تو ذهنم خواهد ماند. براوو لینچ!

پایتخت ایران
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or