ارسال پاسخ

The Witcher Netflix adaptation

3/10

من سه ماه پیش فکر کنم همون موقع که اومد و هایپش بود ندیدم و عوضش رفتم سراغ کتابا چون گیم رو هم بازی نکرده بودم و هیچ ایده ای نداشتم که چیه دو تا کتاب اول که فصل اول این abomination از روش یعنی اقتباس شده بود رو خوندم که sword of destiny و last wish بود و خیلی قشنگ بود دو سری حالت داستان کوتاه طور که آدمو خیلی جذب شخصیت ها خصوصن شخصیت گرالت می کنه. بعد که ایده بدست اوردم نقدا رو خوندم که چقدر این سریال افتضاحه و فلان و باز ندیدم سریال رو توی یوتوب چند تا ادیت جالب ازش دیدم و بالاخره دل به بیابون زدم و نشستم دیدم و حالم بد شد. یعنی دو قسمت اول افتضاح بود و هیچیش به کتاب نرفته بود تنها کسی که شاید یکم با روح (؟) بازی می کرد خود هنری کویل در نقش گرالت بود که اون پیچ و خم شخصیت رو درست نشون نمی داد، از قسمت سوم به بعد که قضیه ی استریگائه بود خوب شد ولی سر بازیگر تریس خیلی حرص خوردم که یه ننه جون برای کاراکتری که باید ظاهری نوجوون گونه داشته باشه طبق کتاب گذاشته بودن و بخاطر الف های سیاه پوست کلی حرص خوردم، ولی دروغ نمیگم یکم هوک شدم ببینم چطوری میشه بازیگر ینیفر علی رغم اینکه اصلن و اصلن و اصلن شبیه توصیفات کتاب بود، بد بازی نمی کرد حداقل از قسمت چهارم بهتر بود بازیش انگار گرم کرده بود :D پسره که نقش دندلایون ( یسکیر وات د فاک) بازی می کنه هم بد نبود ولی چیزی که من تو کتاب تصور می کردم مرد تر بود یعنی سن و سال بزرگتر ولی مهم نیست نسبت به افتضاحات بسیاری که این سریال داشت این چیزی نیست که بخوایم گیر بدیم و اما زمان بندی توی روایت داستان توی سریال افتضاح و وحشتناک بود، یه جا ( که البته چند جا بود) اگر اشتباه نکنم اشتباه کرده بودن مثلن دندلایون رو پیرش نکرده بود در حالیکه بیست و خورده ای میگذشت از زمانی که گرالت رو دیده بود توی قسمت دوم فکر کنم anyway... آممم اون جنگل بروکیلون افتضاح محض بود اصلن هیچیش مثل کتاب نبود هیچی حتی اشاره ای به کتاب نداشت اگر اسمش رو نمی گفتم فکر می کردم یه چیز جدید خودشون سر هم کردن

کلن نمی تونم بگم ازش متنفر بودم ولی می تونم بگم شبیه سریال فانتزی دو زاریای بعد از ظهر های جمعه س که آدم محض سرگرمی و خنده نگاه می کنه

اگر اهل ویچر هستین نذارین با این سریال گول بخورین داستان ویچر واقعن محشره من کتابا رو تا کتاب چهارم خوندم و فوق العاده س فوق العاده تقریبن همسطح گات هست که حیفه خونده نشه. اگر گیم رو بازی کردین کتاب رو بخونین منم بعد از کتاب گیم رو بازی می کنم چون گویا می گن خیلی خوبه.

Good Omens

10/10

من خیلی وقت پیش دیدم قبلتر از افتضاحه ویچر و اما کتاب رو زودتر خونده بودم باز و محشر بود. گود اومنز میشه گفت وابسته ترین اثر تلویزیونی به کتاب بود و حتی بعضی جاهاش از کتاب بهتر بود. و حتما توصیه میشه ببینید سه بار دیدم و هر سه بار با تموم وجودم لذت بردم. گفته نماند که کتاب رو دوبار خونده بودم و محشر بود

پایتخت ایران
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or