[ATTACH=full]365193[/ATTACH]
Nosferatu
8/10
نوسفراتو اثری هست که واقعا در اکثر زمینه ها با موفقیت عمل میکنه. از فیلم برداری و قاب ها بگیر تا بازیگری نقش های اصلی به خصوص لیلی رز دپ که عالی بازی کرده و رفته رفته بد شدن اوضاعش رو مخاطب با تمام وجودش درک میکنه [ISPOILER](اوضاعش حالت سینوسی داره. در نوجوانی به اون مشکل میخوره که خیلی هم خوشش میاد (
) بعد میبینه نه اون چیز ی نبوده که فکر میکرده، بعد با استفاده از ازدواجش تا حدودی از اون وضع خلاص میشه تا اینکه خون آشام داستان دوباره یاد عشق قدیمیش می افته و یک داستان دراماتیک عجیب شکل میگیره)[/ISPOILER] و البته نیکولاس هولت. Ralph Ineson به عنوان پزشک قصه، بیشتر بهش میخورد نخودی قصه باشه. نقش خوبی براش در نظر نگرفته بودن، همچنین دوست داشتم برای معرفی شخصیت ویلیام دفو مقدمه چینی بیشتری انجام بدن و بیشتر رمزآلودش کنن که به لطف نقش نخودی پزشک داستان، نقش دفو هم متاسفانه اونطور که باید خوب جا نمی افته. نیمه اول فیلم به نظرم با چفت و بست بهتری جلو می رفت، اتمسفر گیرا بود و رمز و راز اثر حفظ میشد. میشد نیمه دوم رو هم تا حدودی با تزریق زمان بیشتر و شرح بیشتر اتفاقات و مقدمه چینی و سکانس های بیشتر، خیلی بهتر جلو برد. من منتظر بودم چند تا تعقیب و گریز و تعلیق خالص با استفاده از محیط رعب آور گوتیکی در شب و با فضای مه آلود در سطح شهر اتفاق بیفته و کارگردان آدرنالین رو پایین نیاره اما از محیط ناب فیلم در نیمه دوم آنطور که باید استفاده نشد. اتفاقات، دیالوگ ها و روایت در نیمه دوم یک دفعه از ناکجا سر می رسیدن و عمق کافی رو نداشتن. شاید در نسخه اکستندد بهتر بشه که اونم با 4 دقیقه نمیشه کاری کرد. طراحی صحنه و طراحی لباس هم نیازمند اسکار هستن. هدف خون آشام قصه هم از نظر من بار دراماتیک خوبی داده بود و باعث به وجود آمدن یک مثلث عشقی عجیب و غریب بود که هیچ کس نمیتونست ازش فرار کنه. قرار نیست که همیشه کاراکتر ومپایر از قانون نانوشته همیشگی پیروی کنه (خیلی هم با شخصیت بود و دلایل خودش رو برای کارهاش داشت). در نهایت هر سه شخصیت اصلی از نظر من از دید مخاطب میتونن به عنوان نقش اول فیلم انتخاب بشن که چیز خیلی یونیکی میتونه باشه.
درکل یکی از بهترین های اگرز هست. در آخر اگر یه کم بازیگرا لهجه آلمانی می گرفتن عالی بود. چیزی نبود که نشه و واقعا از نظر من نبودش جای تعجب بسیار زیادی داره و تاثیر منفیش رو گذاشته. شاید یادشون رفته!