ارسال پاسخ

The Young Lions - 1958

داستان سه جوون، یکی آلمانی و دو تا آمریکایی در برهه جنگ جهانی دوم

فیلم خوش ساخت و جذابی بود. از لحاظ داستانی و شاخ و برگی که توی فیلم بود، خیلی خوب تونسته بودن که داستان رو از این گوشه به اون گوشه ببرن و هر بخش از داستان که بصورت مجزا نمایش داده می شد واقعا ارزش دنبال کردن داشت و من واقعا دلم می خواست بدونم هر کدوم از این داستان ها چه سرانجامی پیدا می کنه و در نهایت چطور قراره این داستان های متفاوت بهم متصل بشن که نهایتا هم واقعا به شکل دلچسبی این اتفاق افتاد و از نحوه پیشروی و پایان بندی فیلم رضایت خیلی خوبی داشتم.

بازی ها رو بخوام درجه بندی کنم قطعا برای من مارلون براندو حرف اول رو میزنه که البته با لهجه آلمانی که به شخصیتش دادن یه کوچولو مشکل داشتم ولی بازم نهایتا جذبه و پرستیژ براندو مانع از این می شد که کشش فیلم پایین بیاد. سبک ادای دیالوگ و ایفای نقش براندو توی فیلم واقعا لذت بخش بود.

دین مارتین بگی نگی خوب بود، انتظار داشتم خیلی بهتر باشه و به نظر من بین اون و نفر سوم،  مونگامری کلیف بهتر تونسته بود خودش و قابلیت هاش رو به رخ بکشه. چالش های شخصیت خودش رو به شکلی عالی به تصویر کشیده بود و از عهده ایفای نقش به خوبی بر اومده بود. نهایتا دین مارتین هم مکمل خوبی واسه کلیف بود.

روی هم رفته فیلم با ارزشی بود و از دیدنش لذت بردم.

7/10

پایتخت ایران
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or