rapidshare.com اکانت رایگان

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Dr.XJ

Loyal Member
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
این دومین سورپرایز اینترنتی هست که امشب براتون دارم (یادتون باشه یه باز ازتون کمک خواستم ها)

اکانت رایگان در سایت Rapidshare.com
با این اکانت میتونین از امکانات Premium این سایت مثل دانلود در صورت قطعی (Resume Support) و بدون صبر کردن و ..... استفاده کنید

user:604510
pass:825022

این اکانت تا 25 این ماه (میلادی) اعتبار داره

آخرین ویرایش:
سلام
ممنون اقای مهر پویا...این خیلی به کار میاد
اگه فقط تشکر رو کلیک میکردم کم بود .
سلام
خواهش میکنم اصلا تشکر لازم نیست

من شبها که پست میزنم (فکر کنم بعلت اینکه خوابم میاد:biggrin1:) یه سری چیزهای مهم رو رو میکنم
اینها که چیزی نیست البته
من یه مدته از این اکانت استفاده میکنم و واقعا راحتی رو حس کردم
فایل هام رو با IDM دانلود میکنم نصفه کاره دوباره ادامش میدم
گفتم بدم به بچه هه که یکم راحت تر باشن;)

منتهی بچه های اینجا (بعضی هاشون البته) یکمی بی معرفتن وگرنه چیز های دیگه ای هم رو میکردم ;);)
یکی دیگه هم بخاطر شما الان پست میکنم

نه دیگه . پست هایی که باردار باشه خوبه . نه پست های بی بار . باز هم مرسی . چون من امروز کلی دان داشتم از رپید و این خیلی به درد من خورد .

من یه چیزی رو توضیح بدم
این اکانت برای شما رایگانه وگرنه اون بابای بیچاره این رو از سایتش خریده:):):)

نه دیگه . پست هایی که باردار باشه خوبه . نه پست های بی بار . باز هم مرسی . چون من امروز کلی دان داشتم از رپید و این خیلی به درد من خورد .
خواهش میکنم امید جان

حال میکنم واسه کاربرای اینترنت ایرانی تبحر خاصی تو change password دارن
58.gif

پسورد و عوض کردن. به نظر منهم دوست عزیز شما از این کارا نکن بعضی ها ظرفیت این کارارو ندارن ;)

ممنون مهرپویا جان

درکت میکنم شب ها اصلا یه چیز دیگه هستش پست دادن بخصوص اگه در مورد این سایت باشه

منم تست کردم انگار پسوردش عوض شده

مگه میشه به طور همزمان 100 نفر از این اکانت استفاده کنند!؟!؟!؟:eek:

راستی شما که میدونستی میشه پسوردو عوض کرد نباید میذاشتی!!! چون منم بودم ور میداشتم پسوردو عوض میکردم:biggrin1:

والله موندم چی بگم.......................................................................
خودم هم از دستش دادم
یادم میمونه ولی............................................................................
من که یکی دیگه پیدا میکنم ولی............................................................

والله موندم چی بگم............................................ ...........................
خودم هم از دستش دادم
یادم میمونه ولی............................................ ................................
من که یکی دیگه پیدا میکنم ولی............................................ ................
مهرپوریا جان واسه این ملت قدر نشناس از این کارا نکن :evil:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or