ar2012 کاربر سایت Feb 21, 2014 #1 با سلام این بازی هم امروز لیک شد به نظر بازیه جالبی میاد دیدیم کسی تاپیکش رو نمیزنه ما زدیم سبک: Action سازنده: Teyon ناشر: Reef Entertainment ESRB: Mature 17+ تاریخ انتشار: 2014 Apr 29سه شنبه 09 ارديبهشت 93
با سلام این بازی هم امروز لیک شد به نظر بازیه جالبی میاد دیدیم کسی تاپیکش رو نمیزنه ما زدیم سبک: Action سازنده: Teyon ناشر: Reef Entertainment ESRB: Mature 17+ تاریخ انتشار: 2014 Apr 29سه شنبه 09 ارديبهشت 93
ar2012 کاربر سایت Feb 21, 2014 #3 نوشته شده توسط amin_irt: کسی خریده بزی کرده؟؟بیادبگه ببینیم چه جوریه.. بیشتر... من خودم بازی نکردم ولی یکی میگه خوبه یکی میگه بده
نوشته شده توسط amin_irt: کسی خریده بزی کرده؟؟بیادبگه ببینیم چه جوریه.. بیشتر... من خودم بازی نکردم ولی یکی میگه خوبه یکی میگه بده
ar2012 کاربر سایت Feb 21, 2014 #5 نوشته شده توسط HoR!ZoN: فکر کنم این بازی یکی از جدی ترین رقیب برای بازی های نسل بعدی باشه بیشتر... دقیقا
نوشته شده توسط HoR!ZoN: فکر کنم این بازی یکی از جدی ترین رقیب برای بازی های نسل بعدی باشه بیشتر... دقیقا
Abolfazl3007 کاربر سایت Feb 21, 2014 #6 واقعا گرافیک این بازی مرز بین CG و گیم پلی رو شکونده !! Spoiler
saeidrezay کاربر سایت Feb 21, 2014 #8 نوشته شده توسط Abolfazl3007: واقعا گرافیک این بازی مرز بین CG و گیم پلی رو شکونده !! Spoiler بیشتر... رامبو چرا اینقدر کوچولو هست?خخخ:-o
نوشته شده توسط Abolfazl3007: واقعا گرافیک این بازی مرز بین CG و گیم پلی رو شکونده !! Spoiler بیشتر... رامبو چرا اینقدر کوچولو هست?خخخ:-o
hustler کاربر سایت Feb 21, 2014 #9 کی ساخته این شاهکار رو؟ این بیشتر شبیه به جکی چانه تا رامبو:d احتمالا موقعه ساخته بازی آب قطع بوده
saeidrezay کاربر سایت Feb 21, 2014 #11 نوشته شده توسط amin_irt: شاید به مرور تو بازی گنده تر بشه..:d بیشتر... مگه fable ه
علیرضا 10 کاربر سایت Feb 21, 2014 #12 دوستان من میخوام بازیو بخرم تنها دلیلم هم وجود سیلوستره هرکی به هر دلیل دیگه بخره اشتباه کرده. با دیدن تریلرش یاد ps1 افتادم
دوستان من میخوام بازیو بخرم تنها دلیلم هم وجود سیلوستره هرکی به هر دلیل دیگه بخره اشتباه کرده. با دیدن تریلرش یاد ps1 افتادم
vayne solidor کاربر سایت Feb 22, 2014 #13 عجب بازی افتضاحیه من که نسخه ps3 را دان کردم بعد از نیم ساعت بازی کردن بازی را پاک کردم! گرافیکش یه چیزی تو مایه های ps2 بود و از اون بدتر کنترل وحشتناک بازی بود منتظر میانگین 30 تا 40 هستم
عجب بازی افتضاحیه من که نسخه ps3 را دان کردم بعد از نیم ساعت بازی کردن بازی را پاک کردم! گرافیکش یه چیزی تو مایه های ps2 بود و از اون بدتر کنترل وحشتناک بازی بود منتظر میانگین 30 تا 40 هستم