Rainbow Six Vegas 2 برای PS3 نسحه پورت شده 360 نخواهد بود!

Good Boy

کاربر سایت
2mpids6.jpg

Philippe Therien یکی از طراحان بازی Vegas 2 گفته که نسخه PS3 این بازی پورت شده نسخه 360 نخواهد بود.

او در مصاحبه ای به Video Gamer گفته که , عوامل سازنده تمام تلاششان را می کنند که بازی روی هر دو نسخه عالی باشد ولی به هر حال اختلافات خیلی کوچکی در نورپردازی دو نسخه بازی خواهد بود.

Therien گفته هر دو کنسول تمام موارد گرافیکی را به یک شکل نشان نمی دهند اما به جز اختلاف خیلی کم در نورپردازی هر دو نسخه بازی به یک شکل خواهند بود.

او همچنین گفته که از تیم گرافیکی بازی Assassin's Creed در ساختن این بازی(Vegas 2) کمک گرفته شده است.

11vipop.jpg

.......................
موفق باشید.
K1

آخرین ویرایش:
يادم مياد بعضي ها مي گفتن اين بازي براي PS3 نمياد:laughing:

چند روز پیش خبر ساخت Rainbow Six: Vegas 2 رو برای PS3 - X360 -PC برای شما اعلام کردم حالا نسخه PC مثل همیشه به قوت خود باقیست اما جنگ کنسول ها X360 را پیشتاز میکند در سایت رسمی یوبی سافت بخش UK اعلام شده عنوان Rainbow Six: Vegas 2 فقط برای X360 عرضه خواهد شد و خبری از نسخه PS3 نخواهد بود!

:laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing:

:laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing:

خيلی از خبرها هروز در حال تغييراً ، اينم يکيش ...حالا شما داری اينجا به کی میخندی؟ به خودت؟

شما هم برو اين پست رو بخون ببين فن بو هاي 360 چقدر تلاش مي كردند كه بگن اين بازي فقط براي 360 مياد....شما هم از حرفاشون كلي خندت مي گيره.

حالا نه تنها اين بازي براي PS3 مياد ، بلكه حتي نسخه مخصوص خودش مياد و پورت شده هم نيست

حتما بريد اين پست بخونيد مي فهميد به چي مي خندم...

:laughing:

آخرین ویرایش:

خدمت شما عرض شود من جمله شما رو تصحيح ميکنم چون بايد بگيد يوبي سافت اشتباه کرده بود و نوشته بود اين عنوان عرضه نميشه بعد تصحيح کرد و کاربر Rezaigi2004 اين خبر رو به اطلاع ما رسوند نه اينکه شما ميگي بعضي ها يعني من اين خبر رو از خودم در آوردم توي دنياي اخبار يک ساعت يک چيز تاييد ميشه ساعاتي بعد رد ميشه اين نقل قول شما هم مربوط به يک ماه پيش هست و جاي بحث نداره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or