Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Normal
بازی از نظر گیم پلی واقعا خوبه و بین fps ها تنوع فوق العاده خوبی داره.دوستان اگر میخوان از بازی لذت ببرن باید دیدشون رو نسبت به تاکتیکال شوتر تغییر بدن.توی بازی هر لحظه قرار نیست kill بگیرین و کار تیمی حرف اول رو میزنه.باید برای هر حرکت و پیشروی برنامه داشته باشین وگرنه مساوی میشه با مرگ و قرار نیست 2 ثانیه بعد زنده بشین چون باید بازی هم تیمی های گرامی رو ببینید تا راند تموم بشه:d.کلاس های بازی از نظر گجت و اسلحه خیلی باهم متفاوت ـن و همین ارزش بازی رو شدیدا افزایش میده و باعث جلوگیری از یکنواختی میشه.برای من بتا خیلی لذت بخش بود ولی برای خرید باید یه نیم نگاهی به مدهای بازی باید داشت که چطوری ـن.فقط حیف این بازی که سرور اختصاصی نداره و یوبی جای هیچ عذری نداره.البته من توی این 2 روز مشکل خاصی ندیدم:d.===این مورد هم برای دوستان xbox one دار ارزش خرید رو بالا میبره:d
بازی از نظر گیم پلی واقعا خوبه و بین fps ها تنوع فوق العاده خوبی داره.دوستان اگر میخوان از بازی لذت ببرن باید دیدشون رو نسبت به تاکتیکال شوتر تغییر بدن.توی بازی هر لحظه قرار نیست kill بگیرین و کار تیمی حرف اول رو میزنه.باید برای هر حرکت و پیشروی برنامه داشته باشین وگرنه مساوی میشه با مرگ و قرار نیست 2 ثانیه بعد زنده بشین چون باید بازی هم تیمی های گرامی رو ببینید تا راند تموم بشه:d.کلاس های بازی از نظر گجت و اسلحه خیلی باهم متفاوت ـن و همین ارزش بازی رو شدیدا افزایش میده و باعث جلوگیری از یکنواختی میشه.برای من بتا خیلی لذت بخش بود ولی برای خرید باید یه نیم نگاهی به مدهای بازی باید داشت که چطوری ـن.فقط حیف این بازی که سرور اختصاصی نداره و یوبی جای هیچ عذری نداره.البته من توی این 2 روز مشکل خاصی ندیدم:d.
===
این مورد هم برای دوستان xbox one دار ارزش خرید رو بالا میبره:d