شایعه Rainbow Six جديد در راه هست؟!

pandora tomorrow

True Blue
مدیر انجمن
به نظر ميرسه يوبي سافت در حال ساخت بازيه جديدي از سري بازي هاي Rainbow Six هست كه اسم اون به احتمال زياد Rainbow Six: Vegas Bishop هست!
به احتمال زياد خبرش رسما در لايپزيك(Leipzig) اعلام خواهد شد....

به نظر ميرسه يوبي سافت در حال ساخت بازيه جديدي از سري بازي هاي Rainbow Six هست كه اسم اون به احتمال زياد Rainbow Six: Vegas Bishop هست!
خبر خوبی بود :love: هیچ عکسی نداره :biggrin1: ؟؟؟؟ مال چه کنسولی میاد؟؟؟؟؟

دوستان لطفن الکی نگید . دلیل اصلی تاخیر اینه که فعلا بیشتر گروه در حال کار بر روی Endwar هستند و بعد از اتمام اتمام آن به صورت فشرده بر روی این نسخه جدید کار می کنند .

این بازی فعلا فقط برای X360 تایید شده . البته من خودم فکر می کنم مثل دفعه قبل برای 3 دیر تر بیاد . این نظر خودمه

متن اصلی:
new listing for a Xbox 360 title lists none other than Rainbow Six: Vegas Bishop

خبر خوبی بود ولی دور از ذهن نبود. VEGAS درست و حسابی تموم نشد و اون یارو رئیسه با چرخ بال (( :biggrin1: )) فلنگ رو بست :cheesygri.
این بازی فعلا فقط برای X360 تایید شده
چون پلتفروم اصلی بازی 360 هست ( درست مثل شماره قبلی ). برای ps3 هم میاد.

من هم از همون اول فکر میکردم که نسخه جدیدش هم بیاد . بازی هم طوری تموم شد که قرار بوده نسخه بعدی بازی هم بیاد. اما خداکنه فقط زود بیاد;)

از این امین یه تشکر که هیچی 200 تا باید تشکر کرد بخاطره این خبر
واقعا برای بازی باید لحظه شماری کرد;)
امیدوارم مثله شماره قبلیش بدون نقص باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or