Rainbow 6: Patriots مورد بازبینی قرار می گیرد

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

رییس Ubisoft North America آقای Laurent Detoc به تازگی تایید کرد که عنوان Rainbow 6: Patriots نیاز به بازنگری دارد.
اوایل امسال بود که مشخص شد این بازی برای عرضه روی کنسول های جدید آماده می شود اما اکنون به نظر می رسد به نوعی ساخت آن از ابتدا آغاز شده است.
Detoc در این باره گفت: "ما تیمی مرکزی داشتیم و آن ها هم دیدی مناسب داشتند بنابراین کار بر روی بازی آغاز شد اما بعد از آن مشخص شد که بازی آن گونه که باید نیست و حال آن ها باید بار دیگر شروع کنند."
وی همچنین اشاره کرد که عرضه آن برای کنسول های جدید به سود بازی است هرچند شاید نام بازی نیز در طی تغییرات انجام شده عوض شده و دیگر Patriots نام نداشته باشد.
هنوز مشخص نیست چه مقدار از بازی و چه قسمت هایی از آن مجددا طراحی می شود اما این بازی اولین عنوانی نیست که به این سرنوشت دچار می شود و قبلا نیز بازی های زیادی در اواسط کار مورد بازبینی قرار گرفتند.

منبع

یعنی مدیریت تو Ubisoft رو باید گل گرفت که میذارن بازی نصفش ساخته بشه تازه میبینن اون چیزی که میخواستن نیست!
اون موقعی که ایده رو گذاشتن جلوت تو هم چراغ سبز دادی چرا نفهمیدی اون چیزی که باید باشه نیست؟

اینم میره همونجایی که اون یکی رفت!

مشکل اینه که خالقان Patriots، هرچی ایده تو R6 پیاده کردن رو،کسانی!!! بردن 2دستی چپوندن تو The division.تنها ایده ای که سر Divison از خودشون داشتن،این بود که آنلاینش کنن .:|
R6 کاملا قربانی دیویژن شد.مثل همون سالی که قرار بود POP جدید تولید کنن و از توی ایده های بازی یدفعه Assassin's Creed زد بیرون.
امیدوارم R6 سرگذشتش مثل POP نشه.:(

یعنی مدیریت تو Ubisoft رو باید گل گرفت که میذارن بازی نصفش ساخته بشه تازه میبینن اون چیزی که میخواستن نیست!
اون موقعی که ایده رو گذاشتن جلوت تو هم چراغ سبز دادی چرا نفهمیدی اون چیزی که باید باشه نیست؟

اتفاقا این روش یاعث شده کلی موفق باشن . مطمئنم اگر تو دیر شرکت بودی ، بعد از 4-5 سال شرکت ورشکست میشد ! :d
وقتی تا وسط ساخت بری ، بعد صفرش کنی ، میتونی چیزی رو بسازی که صد بار از اولی بهتر بوده ! اینو بارها ترجبه کردم . فقط مشکل از دست رفت زمان و هزینه هست !
تو ایران که همه چی برعکسه ! یارو اومده چال کنده به عمق 20 متر ! بعد بنر زده محل ساخت واحد تجاری !!! بعد دو رو نگذشته اومده دفتر زده بقل چال 20 متری با یه بنر بزرگ که روش نوشته " پیش فروش واحد های تجاری آغازشد " !!!!! معلوم نیست کدوم قبرستونی به اینا مدرک تحصیلی میدن ! :d

کلا این بازی یکی از اون بازی هاست که منو مجبور میکنه کنسول جدید بخرم ! عاشق این بازیم . واقعا حسی که به بازیباز میده بی نظیره . مثل Metro .

بابت آف تاپیک : :sorry:
تو ایران که همه چی برعکسه ! یارو اومده چال کنده به عمق 20 متر ! بعد بنر زده محل ساخت واحد تجاری !!! بعد دو رو نگذشته اومده دفتر زده بقل چال 20 متری با یه بنر بزرگ که روش نوشته " پیش فروش واحد های تجاری آغازشد " !!!!! معلوم نیست کدوم قبرستونی به اینا مدرک تحصیلی میدن !
پروژه تموم بشه بهش دیگه نمی گن پیش فروش. میشه "فروش واحد تجاری"
بعد ربط این فروش و پیش فروش به مدرک دانشگاهی را به ما نشان بده!
اون تریلر گروگان گیریش را دیدم، به نظر بد نبود... حالا امیدوارم یه چیزی بسازن که ارزش دوباره سازی را داشته باشه.

از همون اولین تریلر آبکی که چند سال پیش اومده بود مشخص بود امید داشتن به این بازی خیلی بیهوده هست.
ای بمیری یوبی سافت که گند زدی به هرچی تاکتیکال شوتر خفنی که داشتی. یاد Lockdown و Takdown بخیر!

از همون اولین تریلر آبکی که چند سال پیش اومده بود مشخص بود امید داشتن به این بازی خیلی بیهوده هست.
ای بمیری یوبی سافت که گند زدی به هرچی تاکتیکال شوتر خفنی که داشتی. یاد Lockdown و Takdown بخیر!
اتفاقا اون تریلیر فوق العاده بود.اون تریلر 6 دقیقه ای 2011 در واقع گیم پلی نبود،پیاده کردن ایده هائی بود که برا بازی داشتن تا بازخوردش رو ببینن.من اتفاقا خیلی حال کرده بودم بااهاش.
حالا بماند که بعدا همون ایده ها همش چپونده شد تو Divison.
من همون تریلیر 2011+ گرافیک Division رو بارها به دیویژن ترجیح میدم.

این که خیلی بهتره تا یه بازی ابکی بذارن جلومون پذیرفتن اشتباهات یکی از بهترین کارهای این دنیا هست من نمی دونم چرا مردم این کشور از همه چیز ناراضی هستن به هیچ چیز قانع نمی شن
در ضمن یوبی سافت همچنان یکی از بهترین سازنده های گیم چه در کنسول چه pc چه بازار موبایل هست

این که خیلی بهتره تا یه بازی ابکی بذارن جلومون پذیرفتن اشتباهات یکی از بهترین کارهای این دنیا هست من نمی دونم چرا مردم این کشور از همه چیز ناراضی هستن به هیچ چیز قانع نمی شن
در ضمن یوبی سافت همچنان یکی از بهترین سازنده های گیم چه در کنسول چه pc چه بازار موبایل هست

نوژن جان، درسته پذیرفتن اشتباه درسته ولی اینکه بزاری نصف بازی با همون روند اشتباه پیش بره، بد ـه...
حداقل زودتر متوجه اون اشتباه می شدن و زودتر بازسازی را شروع می کردن.
در ضمن یوبی سافت هم سروره!:دی (اینو 100% قبول دارم. باور نداری، از صابر (ناظم خودمون) بپرس :دی )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or