Rag Doll Kung Fu : Fists of Plastic | Trophies Guide

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Astiak

کاربر سایت
درود .
این بازی رو برای Guide انتخاب کردم چون خودم کامل بازی کردم و هم اینکه خبر دارید که تا آخر این هفته میتونید اونو به صورت مجانی از PSN بگیرید پس این بازیو انتخاب کردم . :smile:
نکته ای که باید راجع به این بازی بگم اینه که تو همون مرحله اول تو بخش Training شما همه حرکت ها و مودهای بازی رو یاد میگیرید . پس نگران نباشید .

تقدیم به همه دوستای خوبم :
  • ragdolltrop000.png
    Bronze Trophies :
Learning the Ropes :

واسه این Trophy شما باید هر چهار حالت Multiplayer رو بازی کنید . خیلی ساده است وقت هر بازی رو بزارید 30 ثانیه و شروع کنید . این هم اسم این چهار تا حالت :
  • Deathmatch
  • Capture the Fish
  • King of the Hill
  • Dodgeball
Mover and Shaker :
همه حرکت های بازی که با Motion Sensor هستند رو تجربه کنید .

این خیلی ساده است چون تعداد این حرکتا کمه و شما با بازی کردن معمولی می تونید اینا رو بگیرید . 4 تا حرکت هست که براتون میگم :
  • Lightning Ball : دسته رو محکم بلرزونید تا درست بشه .
  • Chi Slam : دایره رو نگه دارید و دسته رو تکون بدید و جهت رفتن رو هم تعیین کنید .
  • Firefly : اول جهت خودتون رو مثلا پچ رو انتخاب کنید بعد
    button-square.png
    یا
    button-triangle.png
    رو در حالی که دسته رو دیوانه وار :دی تکون میدید نگه دارید .
  • Meditate : دسته و آرامآرام عمود کنید مثل اینکه میخواید با هواپیما از روی زمین بلند شید . وقتی که مدیتیشن شما تموم شد به زمین بر مگردید .
Annoying Acrobat :
روی هوا از جای به جای دیگه برید و در هیم حین به دشمن صدمه بزنید .
واسه این کار اگر 2 نفر باشید خیلی راحته ولی اگر نبودید هم آسونه :دی
Let Me Down! :
دشمن رو وقتی در هواست با 3 Lighting Ball صدمه بزنید .
خیلی سلده است دشمن رو به نهایت قدرت به هوا پرتاب کنید . و 3 تا Lighting Ball کوچک درست کنید و پشت سر هم بزنید قبل از اینکه زمین بخوره . چند بار تمرین کنید میتونید .
Offside! :
یک ماهی رو به هم تیمی تون پرتاب کنید و اونم در عرض یک ثانیه اون رو به امتیاز تبدیل کنه :دی
واسه این کار باید دو نفر باشید . وقتی دارید بازی میسازید گزینه Allow in The Basket رو Yes کنید . یکی از بازی کنا بره توی سبد و یکی دیگه ماهی تو دستش باشه و نزدیک سبد باشه . بازیکنی که توی سبد هست R1 رو نگه داره و اون یکی بازیکن ماهی رو پرت کنه و سمتش تا اون یکی بندازه تو سبد .
این تروفی رو باید زیاد تمرین کنید ولی خیلی راحت بعد از 5 6 بار به دست میارید .
Room Clearer :
با یک ضربه به 3 نفر صدمه بزنید .
اگر شما دسته اضافی زیاد دارید :دی این خیلی سادست ولی میشه این کار رو با Computer هم انجام داد . واسه این کار یه بسازید در King of the Hill with با 3 دشمن ب درجه Easy .
میتونید صبر کنید تا یه جا جمع بشن و بعد با یه Fire Fly یا Chi Slam کارو تموم کند .
Rag Doll Apprentice :
بسیار ساده . در همه Challenge ها برنز بگیرید .

دیگه کار از این آسونتر تو این بازی نیست شما همون دفعه اول هم تو هر Challenge میتونید برنز رو بگیرید .
  • ragdolltrop001.png
    Silver Trophies :
Bully :
به دشمنی که توسط دوست شما گرفته شده صدمه بزنید .
این کار به دو دسته و بازیکن نیاز داره . اول یک بازی بسازید با 2 نفر که خودتون هستید در یک تیم و یک Copmuter در تیم دیگه . یکی از بزی کنا بره سریع با R1 دشمن رو نگه داره و اون یکی بازیکن با یه ضربه ساده اونو بزنه همین :دی
Fishy Billiards :
با زدن Lighting Ball به یک ماهی اونو به سبد بندازید .
این شاید یکم ازیتتون کنه و باید چندین بار امتحان کنید .
ماهی رو جای قرار بدبد که با برخور Lighting Ball به درون سبد میفته .
یه Lighting Ball رست کنید و ... تمام :دی .
Combo Meal :
دشمن رو وقتی در هواست با سه ضربه Special Attack هدف قرار بدید .

این خیلی مشکله و باید حوصله داشته باشید بهتره دو نفر باشید چون اینجوری کارتون راحت تره . اون Special Attack ها که گفتم :
  • Lightning Ball
  • Chi Slam
  • Firefly
بهتره اول دشمنتونو سریع به هوا پرت کنید و بعد خیلی سریع یه Lighting Ball کوچیک درست کنید و بزنید بهش . بعد Fire Fly رو امتحان کنید و بعد هم Chi Slam . همه این ضربه ها باد قبل از اینکه به زمین برسه زده شده باشه .
سخته پس انتظار نداشته باشید همون اول بتونید . :دی
Rag Doll Expert :
مدال نقره رو در همه Challenge ها بگیرید .

اینم آسونه . سعی کنید هر Challenge رو که حتما برنزشو میگیرید یه بار دیگه با دقت بازی کنید . اینطوری حتما Silver رو هم میگیرید .
  • ragdolltrop002.png
    Gold Trophy :
Rag Doll Master :
و در اخر هم این :دی اگر اینو گرفتید میتونید ادعا داشته باشید . چیزی در مورد این Trophy نمیتونم بگم جز اینکه فقط بازی کنید باید خیلی بازی کنید تا تمام فوت و فن های بازی رو یاد بگیرید .

------------------------------------------------------
امیدوارم این Guide مورد توجه اتون واقع شده باشه . برای همتون آرزوی موفقیت دارم
Arash
27 / 2 / 1388​

Last edited by a moderator:
کاری نداره یک اکانت آمریکا بساز و دانلودش کن بعد که نصبش کردی برو با اون یکی اکانتت بازیش کن و تروفی هاش رو بگیر

منم فقط سه تاش مونده رنک طلا خیلی سخت میده یا بهتره بگم نمیده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or