درود .
این بازی رو برای Guide انتخاب کردم چون خودم کامل بازی کردم و هم اینکه خبر دارید که تا آخر این هفته میتونید اونو به صورت مجانی از PSN بگیرید پس این بازیو انتخاب کردم . :smile:
نکته ای که باید راجع به این بازی بگم اینه که تو همون مرحله اول تو بخش Training شما همه حرکت ها و مودهای بازی رو یاد میگیرید . پس نگران نباشید .
تقدیم به همه دوستای خوبم :
واسه این Trophy شما باید هر چهار حالت Multiplayer رو بازی کنید . خیلی ساده است وقت هر بازی رو بزارید 30 ثانیه و شروع کنید . این هم اسم این چهار تا حالت :
همه حرکت های بازی که با Motion Sensor هستند رو تجربه کنید .
این خیلی ساده است چون تعداد این حرکتا کمه و شما با بازی کردن معمولی می تونید اینا رو بگیرید . 4 تا حرکت هست که براتون میگم :
روی هوا از جای به جای دیگه برید و در هیم حین به دشمن صدمه بزنید .
واسه این کار اگر 2 نفر باشید خیلی راحته ولی اگر نبودید هم آسونه
Let Me Down! :
دشمن رو وقتی در هواست با 3 Lighting Ball صدمه بزنید .
خیلی سلده است دشمن رو به نهایت قدرت به هوا پرتاب کنید . و 3 تا Lighting Ball کوچک درست کنید و پشت سر هم بزنید قبل از اینکه زمین بخوره . چند بار تمرین کنید میتونید .
Offside! :
یک ماهی رو به هم تیمی تون پرتاب کنید و اونم در عرض یک ثانیه اون رو به امتیاز تبدیل کنه
واسه این کار باید دو نفر باشید . وقتی دارید بازی میسازید گزینه Allow in The Basket رو Yes کنید . یکی از بازی کنا بره توی سبد و یکی دیگه ماهی تو دستش باشه و نزدیک سبد باشه . بازیکنی که توی سبد هست R1 رو نگه داره و اون یکی بازیکن ماهی رو پرت کنه و سمتش تا اون یکی بندازه تو سبد .
این تروفی رو باید زیاد تمرین کنید ولی خیلی راحت بعد از 5 6 بار به دست میارید .
Room Clearer :
با یک ضربه به 3 نفر صدمه بزنید .
اگر شما دسته اضافی زیاد دارید
این خیلی سادست ولی میشه این کار رو با Computer هم انجام داد . واسه این کار یه بسازید در King of the Hill with با 3 دشمن ب درجه Easy .
میتونید صبر کنید تا یه جا جمع بشن و بعد با یه Fire Fly یا Chi Slam کارو تموم کند .
Rag Doll Apprentice :
بسیار ساده . در همه Challenge ها برنز بگیرید .
دیگه کار از این آسونتر تو این بازی نیست شما همون دفعه اول هم تو هر Challenge میتونید برنز رو بگیرید .
به دشمنی که توسط دوست شما گرفته شده صدمه بزنید .
این کار به دو دسته و بازیکن نیاز داره . اول یک بازی بسازید با 2 نفر که خودتون هستید در یک تیم و یک Copmuter در تیم دیگه . یکی از بزی کنا بره سریع با R1 دشمن رو نگه داره و اون یکی بازیکن با یه ضربه ساده اونو بزنه همین
Fishy Billiards :
با زدن Lighting Ball به یک ماهی اونو به سبد بندازید .
این شاید یکم ازیتتون کنه و باید چندین بار امتحان کنید .
ماهی رو جای قرار بدبد که با برخور Lighting Ball به درون سبد میفته .
یه Lighting Ball رست کنید و ... تمام
.
Combo Meal :
دشمن رو وقتی در هواست با سه ضربه Special Attack هدف قرار بدید .
این خیلی مشکله و باید حوصله داشته باشید بهتره دو نفر باشید چون اینجوری کارتون راحت تره . اون Special Attack ها که گفتم :
سخته پس انتظار نداشته باشید همون اول بتونید .
Rag Doll Expert :
مدال نقره رو در همه Challenge ها بگیرید .
اینم آسونه . سعی کنید هر Challenge رو که حتما برنزشو میگیرید یه بار دیگه با دقت بازی کنید . اینطوری حتما Silver رو هم میگیرید .
و در اخر هم این
اگر اینو گرفتید میتونید ادعا داشته باشید . چیزی در مورد این Trophy نمیتونم بگم جز اینکه فقط بازی کنید باید خیلی بازی کنید تا تمام فوت و فن های بازی رو یاد بگیرید .
------------------------------------------------------
امیدوارم این Guide مورد توجه اتون واقع شده باشه . برای همتون آرزوی موفقیت دارم
این بازی رو برای Guide انتخاب کردم چون خودم کامل بازی کردم و هم اینکه خبر دارید که تا آخر این هفته میتونید اونو به صورت مجانی از PSN بگیرید پس این بازیو انتخاب کردم . :smile:
نکته ای که باید راجع به این بازی بگم اینه که تو همون مرحله اول تو بخش Training شما همه حرکت ها و مودهای بازی رو یاد میگیرید . پس نگران نباشید .
تقدیم به همه دوستای خوبم :
-
Bronze Trophies :
واسه این Trophy شما باید هر چهار حالت Multiplayer رو بازی کنید . خیلی ساده است وقت هر بازی رو بزارید 30 ثانیه و شروع کنید . این هم اسم این چهار تا حالت :
- Deathmatch
- Capture the Fish
- King of the Hill
- Dodgeball
همه حرکت های بازی که با Motion Sensor هستند رو تجربه کنید .
این خیلی ساده است چون تعداد این حرکتا کمه و شما با بازی کردن معمولی می تونید اینا رو بگیرید . 4 تا حرکت هست که براتون میگم :
- Lightning Ball : دسته رو محکم بلرزونید تا درست بشه .
- Chi Slam : دایره رو نگه دارید و دسته رو تکون بدید و جهت رفتن رو هم تعیین کنید .
- Firefly : اول جهت خودتون رو مثلا پچ رو انتخاب کنید بعد یا
رو در حالی که دسته رو دیوانه وار
تکون میدید نگه دارید .
- Meditate : دسته و آرامآرام عمود کنید مثل اینکه میخواید با هواپیما از روی زمین بلند شید . وقتی که مدیتیشن شما تموم شد به زمین بر مگردید .
روی هوا از جای به جای دیگه برید و در هیم حین به دشمن صدمه بزنید .
واسه این کار اگر 2 نفر باشید خیلی راحته ولی اگر نبودید هم آسونه
Let Me Down! :
دشمن رو وقتی در هواست با 3 Lighting Ball صدمه بزنید .
خیلی سلده است دشمن رو به نهایت قدرت به هوا پرتاب کنید . و 3 تا Lighting Ball کوچک درست کنید و پشت سر هم بزنید قبل از اینکه زمین بخوره . چند بار تمرین کنید میتونید .
Offside! :
یک ماهی رو به هم تیمی تون پرتاب کنید و اونم در عرض یک ثانیه اون رو به امتیاز تبدیل کنه
واسه این کار باید دو نفر باشید . وقتی دارید بازی میسازید گزینه Allow in The Basket رو Yes کنید . یکی از بازی کنا بره توی سبد و یکی دیگه ماهی تو دستش باشه و نزدیک سبد باشه . بازیکنی که توی سبد هست R1 رو نگه داره و اون یکی بازیکن ماهی رو پرت کنه و سمتش تا اون یکی بندازه تو سبد .
این تروفی رو باید زیاد تمرین کنید ولی خیلی راحت بعد از 5 6 بار به دست میارید .
Room Clearer :
با یک ضربه به 3 نفر صدمه بزنید .
اگر شما دسته اضافی زیاد دارید
میتونید صبر کنید تا یه جا جمع بشن و بعد با یه Fire Fly یا Chi Slam کارو تموم کند .
Rag Doll Apprentice :
بسیار ساده . در همه Challenge ها برنز بگیرید .
دیگه کار از این آسونتر تو این بازی نیست شما همون دفعه اول هم تو هر Challenge میتونید برنز رو بگیرید .
- Silver Trophies :
به دشمنی که توسط دوست شما گرفته شده صدمه بزنید .
این کار به دو دسته و بازیکن نیاز داره . اول یک بازی بسازید با 2 نفر که خودتون هستید در یک تیم و یک Copmuter در تیم دیگه . یکی از بزی کنا بره سریع با R1 دشمن رو نگه داره و اون یکی بازیکن با یه ضربه ساده اونو بزنه همین
Fishy Billiards :
با زدن Lighting Ball به یک ماهی اونو به سبد بندازید .
این شاید یکم ازیتتون کنه و باید چندین بار امتحان کنید .
ماهی رو جای قرار بدبد که با برخور Lighting Ball به درون سبد میفته .
یه Lighting Ball رست کنید و ... تمام
Combo Meal :
دشمن رو وقتی در هواست با سه ضربه Special Attack هدف قرار بدید .
این خیلی مشکله و باید حوصله داشته باشید بهتره دو نفر باشید چون اینجوری کارتون راحت تره . اون Special Attack ها که گفتم :
- Lightning Ball
- Chi Slam
- Firefly
سخته پس انتظار نداشته باشید همون اول بتونید .
Rag Doll Expert :
مدال نقره رو در همه Challenge ها بگیرید .
اینم آسونه . سعی کنید هر Challenge رو که حتما برنزشو میگیرید یه بار دیگه با دقت بازی کنید . اینطوری حتما Silver رو هم میگیرید .
- Gold Trophy :
و در اخر هم این
------------------------------------------------------
امیدوارم این Guide مورد توجه اتون واقع شده باشه . برای همتون آرزوی موفقیت دارم
Arash
27 / 2 / 1388
27 / 2 / 1388
Last edited by a moderator: