به نظرم زیاد به فکر نمرات نباشید چون بازی تا حد زیادی خاص و سلیقه ای هست و این نمرات رو پراکنده میکنه و حتی اگه یه بازی عالی از نظر ما بشه بازم جا واسه گیر دادن زیاد داره (همین نفس وجود LA در بازی میتونه عامل گیر دادن خیلیا باشه)
ولی اگه بخوایم از دید خودمون (گیمر) به قضیه وجود LA نگاه کنیم به نظرم علاوه بر اینکه بد نیست بلکه میتونه یه لذت مضاعف!! برای کسانی که به داستان بازی علاقه دارن باشه. من خودم بازی AW رو دوبار تموم کردم ولی کات سین های بازی رو بیش از 10 بار تماشا کردم و تک تک دست نوشته های آلن رو میخوندم چون حسابی عاشق داستان بازی شده بودم و میخواستم تمام نکات ریز و درشت داستان رو متوجه بشم و برای تمام سوالاتی که تو ذهنم بود جواب پیدا کنم. پس اینجا هم وجود LA برای یکی مثل من فوق العاده جذابه و اینقدری داستان بازی برام اهمیت داره که فارغ از کیفیتش نه تنها skip نمیکنم بلکه احتمالا بارها نگاشون میکنم. تازه اینا واسه زمانیه که فکر میکردم یه LA داستان محور با بازی های سطح پایین باشه، الان که بخش هایی ازش رو دیدم و با توجه به بازیگرای درجه یکی که داخلشن متوجه شدم داستان بازی ایـــــنقدر مهم بوده که چنین سرمایه ای خرجش کردن و هایپ من سر داستان بازی از هر چیزی بیشتره.