Quantum Break به Steam می‌آید

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
QBRetailHERO.jpg

درست دقایقی پیش مایکروسافت نسخه Steam عنوان Quantum Break را تایید کرد.

این معرفی که از طرف مایکروسافت و Remedy صورت گرفت، عرضه این عنوان را به صورت دیجیتالی و فیزیکی تایید کرد.

نسخه فیزیکی این عنوان تحت عنوان Quantum Break: Timeless Collector’s Edition عرضه خواهد شد.
قیمت این عنوان 39.99$ اعلام شده است و شامل آخرین آپدیت ها نیز خواهد بود. تاریخ عرضه آن نیز 14 سپتامبر (34 روز دیگر) اعلام شد.

نسخه فیزیکی این عنوان شامل اقلام زیر خواهد بود:

• Premium packaging
  • 5 Game Discs (one-time Steam key redemption required)
  • Making of Blu-Ray
  • Making of Book
  • 1 Soundtrack CD (Audio-CD)
  • 2 Posters
  • Quickstart Guide
yfwpn5ljwaw1utj7vcmz.jpg

به به امیدوارم این یکی روزنه ای باشه برای ورود بازی های بعدی مایکرو رو شبکه استیم ! صد در صد هم سود بیشتری برای خود مایکرو داره

ممنون از فیل اسپنسر عزیز
ولی خوب شد خیلی چیزا اینجوری برای هیترهای UWP مایکروسافت ثابت میشه

خیلی میگفتن UWP گند زده به بازیهای مایکروسافت حالا ببینیم استیم علیه سلام ناجی میشه یانه

هرچند ربطی به UWP بدبخت نداره و DX12 وابستگی زیادی به توسعه دهنده داره و باید پورت بازی خوب باشه پلتفروم بستر اهمیتی نداره .

آخرین ویرایش:
فیل اسپنسر لطف نکرده، دیدن فروش نداره بازی رو استور گفتن جلو ضرر رو از هر جا بگیریم منفعت.
فکر هم نمی کنم همه بازیهای آینده برا استیم بیاد، لااقل همزمان نمیاد مثل Gears
ولی یه بازی مثل Halo Wars حتما حتما باید رو استیم اونم همزمان ریلیز بشه.
===============
پرفورمنس بد بازی اصلا ربطی به UWP نداره، همین الان Forza Apex از خیلی از بازیهای انحصاری PC بیشتر و بهتر فریم میده و خیلی بهینست.
رو X1 بدلیل همون معماری جوجیتسوی ساحلی که روش پیاده کردن، این کدنویسهای بدبخت باید یک دستی با خودشون کشتی بگیرن تا بتونن ازش اون خروجی مورد نظر رو بدست بیارن.(همون Esram , Features ها و...).
برا همین اون پورت جزو بدترین پورتهای چند سال اخیر شد.

ممنون از فیل اسپنسر عزیز
ولی خوب شد خیلی چیزا اینجوری برای هیترهای UWP مایکروسافت ثابت میشه

خیلی میگفتن UWP گند زده به بازیهای مایکروسافت حالا ببینیم استیم علیه سلام ناجی میشه یانه

هرچند ربطی به UWP بدبخت نداره و DX12 وابستگی زیادی به توسعه دهنده داره و باید پورت بازی خوب باشه پلتفروم بستر اهمیتی نداره .
ترول استیم اونم به این صورت خیلی اعتماد به نفس می خواد اونم كاذب:D

خیلی خبر خوبی هست که برای steam هم میاد، والا ما که برای Windows store رو گرفتیم، بعد از هزار بدبختی برای دانلود، بعد یک مدت وقتی Xbox app رو روش کلیک میکردم درجا بسته میشد، و بعد این قضیه هم بازی منو به عنوان بازی کرک شده شناخته بود و چشم بند دزد دریایی برام گذاشت، آخر خیلی کارا کردم Win رو دوباره از اول پاک کردم و نصب کردم، سعی کردم از بازی backup بگیرم که درست بشه ولی نشد و گفتن بازی رو باید از اول دانلود کنی دقیقا برنامم برای آخر این هفته دانلود دوباره بازی بود که این خبر اومد خیلی خوشحالم که رو استیم میاد چون واقعا Steam کار باهاش راحت تره، همین backup گرفتن، که به راحتی بعد بازی میتونی بازی رو از SSD پاک کنی, ...، من که سر این قضیه کلا به windows store اصلا حس خوبی ندارم، امیدوارم بقیه بازی هاشون هم حتی با تاخیر برای Steam بیاد(همین الان هم امید وارم GeOW:UE رو زود تر برا steam معرفی کنن). امیدوارم مایکرو یک offer هم به بعضی ها مثل من که رو windows store این بازی رو خریدم بده، دوباره نخریمش، ولی اگرم نده، واقعا از نظر من بازی خوبی هست و میارزه بازم بگیریش بازی کنی.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: hitman68
ترول استیم اونم به این صورت خیلی اعتماد به نفس می خواد اونم كاذب:D
خوب این حرفتون بخاطر اینه منو نمیشناسید. من منظور دیگه ایی داشتم و شما برداشتتون درست نبود.

استیم باعث نجات pc gaming شده و بر هر PC GAMER با اصالتی واجبه به استیم احترام بذاره .

اما
به عنوان یک PC GAMER از مایکروسافت و شخص اسپنسر کمال تشکر دارم

چون با اوردن عناوین انحصاریشون روی PC باعث شد هم اعصاب ما راحت تر بشه و هم مدام کنسول گیمرها انحصاریهاشونو به رخ ما نکشن .

اومدن کوانتوم بریک روی استیم به فال نیک میگیریم و امیدوارم این روند ادامه دار بشه تمام انحصاری های مایکروسافت در استیم عرضه بشن . این به نفع همس

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or