Quantic Dream: سازندگان باید در مقابل مخاطبان جوان‌تر مسئولیت‌پذیر باشند

Asmodeus

Dark is the path in the absence of light
کاربر سایت
beyond-two-souls-cover.jpg

آقای Guliiaume De Fondaumiere در حین صحبت با Digital Dragons به این موضوع اشاره کرد که سازندگان می‌بایست در مقابل مخاطبان جوان‌تر مسئولیت‌پذیر باشند. به ویژه وقتی که خشونت وارد بازی می‌شود سازندگان در معرض آن قرار می‌گیرند.
او می‌گوید: "در مورد مسئولیت‌پذیری، چیزهایی وجود دارد که من می‌خواهم آن را به صورت شفاف بیان کنم. من یک فرزند 10 ساله دارم. این فرد 10 ساله زمانی که به خانه می‌آید، می‌گوید که می‌خواهد Call of Duty بازی کند. یعنی این که یک شخص 10 ساله، COD بازی می‌کند! در این لحظه است که ما سازندگان باید مسئولیت پذیریِ خود را حفظ کنیم. درست است که ما رده بندی سنی 18 سال را روی جلد بازی می‌زنیم اما باید کمی واقع‌گرا بود و باید مسئول کار خود باشیم."
وی تصریح کرد: "منظور من این است که ما می‌توانیم از خشونت‌های بی‌مورد در بازی‌ها جلوگیری کنیم و این گام، سبب می‌گردد که ما به راه درستی حرکت کنیم. من همیشه با خود فکر می‌کنم که آیا واقعاً لازم است خشونت را بالاتر ببریم و دست‌هایمان را به خون آغشته کنیم؟"
وی در آخر گفت: "بله، درست است که ما برای بزرگسالان، بازی می‌سازیم اما نباید منکر آن بود که بعضی وقت‌ها این بازی‌ها چه پتانسیلی دارند و ممکن است به جاهای بدی کشیده شوند و ما می‌بایست مراقب باشیم. این مسئولیت‌پذیری روی دوش والدین می‌باشد. اگر من اجازه بدهم که فرزندم هر چیزی را که بخواهد روی تلویزیون ببیند، در آینده باعث می‌گردد که هر چیزی که این تلویزیون پخش می‌کند، وی آن را تماشا کند. این قضیه برای بازی‌های ویدئویی هم صادق است."

منبع

بالاخره بچه های ایرانی رو شناختن :d اینجا زیر 18 ساله ها فقط دنبال بازی های +18 میگردن ! یه زمانی رفیقام با The Sims و Bully کلاس توجیهی برگزار میکردن تو مدرسه ... !

کلوپ ـای بازی زمان ما هم که جای خود :دی جرات نداشتیم نینا رو توی Tekken بگیریم صاب مغازه با اردنگی مینداختمون بیرون :d

من یک فرزند 10 ساله دارم. این فرد 10 ساله زمانی که به خانه می‌آید، می‌گوید که می‌خواهد Call of Duty بازی کند
خب ایراد از شماست.سعی کن رو تربیت بچت بیشتر کار کنی تا سراغ بازیهایی که مناسب سنش نیستن،نره.

هرچیزی مخاطب خاص خودش رو داره.خون و خونریزی مثل Geow مخاطب خاص خودش رو داره.Heavy rain هم مخاطب خاص خودش رو.نمیشه بیایم همه رو محدود به یک انتخاب کنیم.اصلا فلسفه درجه بندی بازی هم همینه.

چه عجب بجای دیوید،یکی دیگه از QD مصاحبه کرد8-|

اصلا موافق این گفته نیستم
مجبور نیستیم اجازه بدیم بچه ها بشینن پای بازیهای +۱۸ !
خیلی از بازیها بدون خون و نبود قطع عضو کاملا بی معنی میشن ... ! تصورش رو بکنید بازی شوتری که تیر به یارو میزنی اما خونی نمیاد :|

بعد میان می گن چرا هروقت صحبت beyond,heavyrain,cage و .. می شه تاپیک به F می ره :))

آخه عمو جون این حرف هایی که داری می زنی رو N سال پیش خود ESRB کامل جزئیاتش رو شرح داده، ملت شعورشون می رسه وقتی روی بازی نوشته +18 معنیش اینه که بالای 18 سال باید بازی کنن نه این که زیر 18 سال بازی کنن بالای 18 سال نه!!!!

بجه هم غلط می کنه می خواد COD بازی کنه یکی می زنی پس کلش می فرستیش بره پی کارش، شما دوست داری به ESRB,... بگو رو بازیت بزن +1000000000 اما محتوای بازیت رو +0 بزار، این همه استادیو بازی سازی عقل و شعور دارن و می فهمن چی باید بزارن تو بازی چی نباید بزارن تو بازی شما فکر خودت باش، به توچه که بقیه توی بازی هاشون چی می زارن

دوستان لطفا ترول نکنید
COD نباید مثل مهمان ناخوانده وارد خونه ی ایشون بشود.اصلا پدر مادر COD کجان انقدر ول میپلکد این بچه.
با تشکر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or