Quake در ESRB مشاهده شد

rahyarpaul

کاربر سایت
عنوان quake در esrb برای کنسولهای نسل هشتم و نهم سونی و ماکروسافت، سوییچ و pc لیست شده است.
اطلاعات بیشتری در دست نیست ولی در سال 2020 و در مراسم سالگرد 25 سالگی عنوان doom، شاهد عرضه دوباره چندین عنوان از سری دوم بودیم و
حالا قرار است در 19 آگوست، شاهد مراسم 25 سالگی عنوان quake باشیم، پس بعید نیست که شاهد معرفی و عرضه دوباره عناوین قدیمی quake در این مراسم باشیم.
همچنین در بخش beta بازی quake در استیم نیز، آپدیتی در ساعات گذشته رخ داده است

2021-08-19_16-02-43.jpg

آخرین ویرایش:
من‌ هنوز نمیدونم باید خوشحال باشم یا نه 😁.
این‌ بازی اگر قرار باشه نسخه جدیدی ازش معرفی بشه شاید ناموسی ترین بازیه تاریخ هست برای من 😂. فقط امیدوارم به تک تک آلمان های بازی توجه داشته باشن، من‌ دوست دارم نسخه جدید حول و حوش شماره اول باشه با اون تم تاریک و ترسناک و لاوکرفتی، ولی اگر ادامه داستان نسخه ۲ و ۴ رو هم بسازن من با‌ آغوش باز می‌پذیرم حتی.
فعلا سعی کردم سطح انتظاراتمو کنترل کنم تا خدایی نکرده اپیک فیل نشم😁

من‌ هنوز نمیدونم باید خوشحال باشم یا نه 😁.
این‌ بازی اگر قرار باشه نسخه جدیدی ازش معرفی بشه شاید ناموسی ترین بازیه تاریخ هست برای من 😂. فقط امیدوارم به تک تک آلمان های بازی توجه داشته باشن، من‌ دوست دارم نسخه جدید حول و حوش شماره اول باشه با اون تم تاریک و ترسناک و لاوکرفتی، ولی اگر ادامه داستان نسخه ۲ و ۴ رو هم بسازن من با‌ آغوش باز می‌پذیرم حتی.
فعلا سعی کردم سطح انتظاراتمو کنترل کنم تا خدایی نکرده اپیک فیل نشم😁
ناموسی ترین خیلی خوب بود:))
اگه نسخه جدید باشه سوال اینه که ID میسازه یا "بازیهای ماشینی" ؟
ماشالله جفتشون هم تو بخش مولتی پلیر لگ/استاتر و فریز دارن.
من فکر میکنم همون ریمستری چیزی باشه برای سالگرد.

• Like
Reactions: uriel and Z-fan
ناموسی ترین خیلی خوب بود:))
اگه نسخه جدید باشه سوال اینه که ID میسازه یا "بازیهای ماشینی" ؟
ماشالله جفتشون هم تو بخش مولتی پلیر لگ/استاتر و فریز دارن.
من فکر میکنم همون ریمستری چیزی باشه برای سالگرد.
والا‌ من‌ حسم‌ اینه‌ که‌ اگر نسخه جدیدی از بازی بخواد ساخته بشه احتمالا باید دایرکشن‌ سینمایی تری داشته باشه نسبت به سری دووم، چونکه همون دهه ۹۰ هم quake چه به لحاظ بصری و چه تم بازی خیلی رئالیستی تر و سینمایی تر بود نسبت به عناوین قبلی id ، علی الخصوص نسخه ۲. به همین جهت ترکیب این دو استودیو منو به این سمت میبره که گیم دیزاین و شوتر بازی به دست id باید باشه احتمالا چونکه توی این زمینه جادوگر هستن، و نقص روایت داستان و شخصیت پردازی هارو هم mg احتمالا پوشش میده و روایت سینمایی و داستان‌سرایی بازی به عهده اونا هست چون توانمندی خودشونو توی سری وولف به خوبی ثابت کردن. یعنی ترکیب این دوتا همچین چیزی رو به ذهن من متبادر میکنه حالا چقدر درست در بیاد الله اعلم.
ولی از اونجایی که بازی برای نسل قبل هم لیست شده من با نظرت درباره ریمستر‌ و... بیشتر موافقم، احتمالا خبری از نسخه جدید نباشه. حقیقتش هم بخوای نسخه جدید برای این بازی واقعا کار سختیه ساختنش، فرمول نسخه های ۱ و ۲ رو هرطور بالا و پایین میکنم نمیتونم امروزیشونو تصور کنم😁

• Like
Reactions: m.d.makan
اسکرین شات هاش هم زد بیرون
بازی ظاهرا طبق اطلاعات صفحه استور مایکروسافت از رزولوشن 4K، مدل های ریمستر شده و کراس پلی پیشتیبانی می کنه
انگار امروز شدودراپ میشه
وای دقیقا همون چیزیه که میخوام... البته یکم کمتر کلاسترفوبیک ـه که یکم ناراحتم می کنه
ولی LET's Gooooooooooooo

1629393726865.png 1629393927805.png

آپدیت روی استیم منتشر شده و دوباره مولتی پلیر بازی جون گرفته.
بالای 2هزار نفر تو بازین.
فقط برای ما کانکت نمیشه، احتمالا VPN میخواد.
=======
جدای از این عجب ریمستر خوبی شده.

کارشون عالی بوده، کنترل مدرن شده و تنظیمات گرافیکی تاخرخره اضافه شده.
تغییرات UI و اضافه شدن quick Menu (همون Wheel) برای انتخاب اسلحه، البته این بیشتر به درد کنسول گیمرها میخوره.
(امیدوارم قابلیت تغییر اسلحه مثل CS اضافه کنن، اگه نکردن احتمالا با مود حل میشه ولی خب رسمیش چیز دیگه ایه.)

ریمستر کار استودیو NightDive بوده که دارن روی ریمیک System Shock کار میکنن.
کلا 30 دقیقه تجربه کردم ولی این ریمستر فوق العاده توصیه میکنم.

آخرین باری که بازی کردم بالای 20 سال پیش بود، لعنتی اما الان که بازی میکنم خیلی اعتیادآوره، اصلا نمیخوای ازش بیای بیرون.
امروز وقت شد با گیم پد هم تست میکنم ببینم چطوره، برای کنسول گیمرها auto aim هم اضافه کردن.

آپدیت روی استیم منتشر شده و دوباره مولتی پلیر بازی جون گرفته.
بالای 2هزار نفر تو بازین.
فقط برای ما کانکت نمیشه، احتمالا VPN میخواد.
=======
جدای از این عجب ریمستر خوبی شده.

کارشون عالی بوده، کنترل مدرن شده و تنظیمات گرافیکی تاخرخره اضافه شده.
تغییرات UI و اضافه شدن quick Menu (همون Wheel) برای انتخاب اسلحه، البته این بیشتر به درد کنسول گیمرها میخوره.
(امیدوارم قابلیت تغییر اسلحه مثل CS اضافه کنن، اگه نکردن احتمالا با مود حل میشه ولی خب رسمیش چیز دیگه ایه.)

ریمستر کار استودیو NightDive بوده که دارن روی ریمیک System Shock کار میکنن.
کلا 30 دقیقه تجربه کردم ولی این ریمستر فوق العاده توصیه میکنم.

آخرین باری که بازی کردم بالای 20 سال پیش بود، لعنتی اما الان که بازی میکنم خیلی اعتیادآوره، اصلا نمیخوای ازش بیای بیرون.
امروز وقت شد با گیم پد هم تست میکنم ببینم چطوره، برای کنسول گیمرها auto aim هم اضافه کردن.
واقعا ولی این بازی یه جادویی همراهشه، همون‌ نسخه قدیمی‌ام نگاه میکنی کیف میکنی هنوز. این مرحله اسمش hell's atrium بود از سخت ترین اپیزود بازی.
ریمسترش هم خوب شده، باید دید آینده فرنچایز رو چکار میکنن بالاخره.

• Like
Reactions: m.d.makan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or