Psychonauts دوباره در دستان Tim Schafer

Isildur

Rise and Shine Mr. Freeman
Loyal Member
20110615psychonauts.jpg

طبق اخباری که امروز منتشر شده است Tim Schafer خالق عنوان خارق العاده و خلاقانه ی Psychonauts و موسس استودیوی Double Fine موفق شده است حقوق انتشار و استفاده از سود حاصل از Psychonauts را از Majesco پس بگیرد .

این در حالی است که Majesco که این روز ها در وضعیت بسیار بدی به سر میبرد هیچ تلاشی برای زنده کردن این IP انجام نداد .

Double Fine اعلام کرده است به زودی شاهد اخباری در مورد Psychonauts خواهیم بود که طبق پیش بینی ها احتمالا شاهد عرضه ی نسخه ی HD و بهبود یافته ی آن بر روی XBLA ، PSN و Steam خواهیم بود .
بنابر شواهد موجود و اعلام علاقه ی قبلی شیفر مبنی بر پیگیری سری انتظار می رود بالاخره شاهد ساخت ادامه ی شاهکار Psychonauts باشیم .

شیفر یه تو دهنی محکم به من زد!:دی دست استاد درد نکنه:دی همین 2 روز قبل از E3 بود گفتم اگه میخواست خبری از Psychonauts بشه تا الان دیگه میشد!!:d

ايول يكي از بهترين بازي هاي عمرم بود. خيلي باش سرگرم شدم زمان طفوليت :d.
وقتي هم كه ميرفتي تو فكره مردم خدا بود ، خدا!
دوباره بايد بگردم نصبش كنم بازي كنم ببينم چطورياس :d

خدا کنه سونی و سگ شیطون هم از ایشون یاد بگیرن و به هر قیمتی شده امتیاز کرشو پس بگیرن تازه شرکتش از این سطح پاییناس(فک کنم اسمش رادیکال گیمز یا همچین چیزی بود) احتمالا با مبلغ راحت کنار باید بیاد.:|

رو PC همین الان هم میتونید HD بازی کنید :دی من یه هفته پیش توی Pirate Bay سرچش کردم و به راحتی دانلود کردم :دی الانم دارم دوباره بازی میکنم فعلا اولشم تو ذهنه فرمانده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or