ش شاهزاده دَستان کاربر سایت Feb 8, 2012 #1 سلام آقا من زیر دریاها رو هم دیگه گشتم ولی هیچ کجا این بازی رو پیدا نکردم ، شما نمیتونید لینک دانلود بدید ؟
سلام آقا من زیر دریاها رو هم دیگه گشتم ولی هیچ کجا این بازی رو پیدا نکردم ، شما نمیتونید لینک دانلود بدید ؟
Zack_Fair کاربر سایت Feb 8, 2012 #2 تاپيكش هست، مراجعه كنيد می فهميد چرا هيچ جا لينكش نيست. Spoiler دليلش اينه كه فقط نسخه ژاپنيش عرضه شده و نسخه انگليسيش هنوز عرضه نشده و معلومم نيست كی بياد اينم تاپيكش: http://forum.bazicenter.com/thread37925/page2/#post1836019
تاپيكش هست، مراجعه كنيد می فهميد چرا هيچ جا لينكش نيست. Spoiler دليلش اينه كه فقط نسخه ژاپنيش عرضه شده و نسخه انگليسيش هنوز عرضه نشده و معلومم نيست كی بياد اينم تاپيكش: http://forum.bazicenter.com/thread37925/page2/#post1836019
ش شاهزاده دَستان کاربر سایت Feb 9, 2012 #3 بابا من دیگه صبرم تموم شده ، اگر لینک بدید ژاپنیشو دانلود میکنم !!!!
masiha_jfr کاربر سایت Feb 9, 2012 #4 نوشته شده توسط شاهزاده دَستان: بابا من دیگه صبرم تموم شده ، اگر لینک بدید ژاپنیشو دانلود میکنم !!!! بیشتر... اینم ژاپنی، (فقط امتحانش نکردم) در ضمن حجم کل: 3.2 GB DISC 1 [TABLE="width: 90%, align: center"] [TR] [TD]Code:[/TD] [/TR] [TR] [TD="class: code, bgcolor: #FAFCFE"]Shragle.com Shragle.com Shragle.com Shragle.com[/TD] [/TR] [/TABLE] DISC 2 [TABLE="width: 90%, align: center"] [TR] [TD]Code:[/TD] [/TR] [TR] [TD="class: code, bgcolor: #FAFCFE"]Shragle.com Shragle.com Shragle.com[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE="width: 100%"] [TR] [TD="class: postbody"]PASSWORD [TABLE="width: 90%, align: center"] [TR] [TD]Code:[/TD] [/TR] [TR] [TD="class: code, bgcolor: #FAFCFE"]pspkkken88[/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE]
نوشته شده توسط شاهزاده دَستان: بابا من دیگه صبرم تموم شده ، اگر لینک بدید ژاپنیشو دانلود میکنم !!!! بیشتر... اینم ژاپنی، (فقط امتحانش نکردم) در ضمن حجم کل: 3.2 GB DISC 1 [TABLE="width: 90%, align: center"] [TR] [TD]Code:[/TD] [/TR] [TR] [TD="class: code, bgcolor: #FAFCFE"]Shragle.com Shragle.com Shragle.com Shragle.com[/TD] [/TR] [/TABLE] DISC 2 [TABLE="width: 90%, align: center"] [TR] [TD]Code:[/TD] [/TR] [TR] [TD="class: code, bgcolor: #FAFCFE"]Shragle.com Shragle.com Shragle.com[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE="width: 100%"] [TR] [TD="class: postbody"]PASSWORD [TABLE="width: 90%, align: center"] [TR] [TD]Code:[/TD] [/TR] [TR] [TD="class: code, bgcolor: #FAFCFE"]pspkkken88[/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE]