onikzeh کاربر سایت Jun 3, 2008 #1 سلام یه سری عکس با حال از تولیدات چینی های عزیز دیدم حیفم اومد بچه های اینجا نبینند .... ببینید این چین چه میکنه!!!! :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
سلام یه سری عکس با حال از تولیدات چینی های عزیز دیدم حیفم اومد بچه های اینجا نبینند .... ببینید این چین چه میکنه!!!! :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
hosein yacuza کاربر سایت Jun 15, 2008 #2 وقتی که اسم کنسولهارو هم عوض میکنن آدم میخواد بازار چین رو با خاک یکی کنه!!!! pop یا polystatin!!!!!!
وقتی که اسم کنسولهارو هم عوض میکنن آدم میخواد بازار چین رو با خاک یکی کنه!!!! pop یا polystatin!!!!!!
FaRd!N Nothing as it Seems کاربر سایت Jun 15, 2008 #3 نوشته شده توسط hosein yacuza: وقتی که اسم کنسولهارو هم عوض میکنن آدم میخواد بازار چین رو با خاک یکی کنه!!!! pop یا polystatin!!!!!! بیشتر... دوست عزیز با اونش چیکار داری. بعضی از این مردمای ابله نمی گیرن اونو بگو. :laughing:
نوشته شده توسط hosein yacuza: وقتی که اسم کنسولهارو هم عوض میکنن آدم میخواد بازار چین رو با خاک یکی کنه!!!! pop یا polystatin!!!!!! بیشتر... دوست عزیز با اونش چیکار داری. بعضی از این مردمای ابله نمی گیرن اونو بگو. :laughing:
.Masoud. کاربر سایت Jun 15, 2008 #4 تا بخواین تو بازار از این آت و آشغالا ریخته ! اسماشونم که دیگه چینی ها حرفه ایند عوض کنن ! فقط یه حرفشو عوض میکنن !!!!!
تا بخواین تو بازار از این آت و آشغالا ریخته ! اسماشونم که دیگه چینی ها حرفه ایند عوض کنن ! فقط یه حرفشو عوض میکنن !!!!!
hosein yacuza کاربر سایت Jun 15, 2008 #6 نوشته شده توسط PrinceMasood: تا بخواین تو بازار از این آت و آشغالا ریخته ! اسماشونم که دیگه چینی ها حرفه ایند عوض کنن ! فقط یه حرفشو عوض میکنن !!!!! بیشتر... من دلم واسه این شرکتهای بدبخت میسوزه که محصولاتشونو به صورت تقل دارن تو بازار میبینن ولی نمیتونن اعتراض کنن!!!!
نوشته شده توسط PrinceMasood: تا بخواین تو بازار از این آت و آشغالا ریخته ! اسماشونم که دیگه چینی ها حرفه ایند عوض کنن ! فقط یه حرفشو عوض میکنن !!!!! بیشتر... من دلم واسه این شرکتهای بدبخت میسوزه که محصولاتشونو به صورت تقل دارن تو بازار میبینن ولی نمیتونن اعتراض کنن!!!!
.Masoud. کاربر سایت Jun 15, 2008 #7 نوشته شده توسط bigam: حالا فرقش چیه ؟ یعنی اون کار رو انجام میده یا نه ؟ بیشتر... فکر نکنم :biggrin1:! اگه اشتباه نکنم یه چنتا بازی مگا درایو آشغال روشونه !!:biggrin1:
نوشته شده توسط bigam: حالا فرقش چیه ؟ یعنی اون کار رو انجام میده یا نه ؟ بیشتر... فکر نکنم :biggrin1:! اگه اشتباه نکنم یه چنتا بازی مگا درایو آشغال روشونه !!:biggrin1: