سلام بچه ها میخواستم بدونم psp الانم ارزش خریدن داره یا دیگه بیخیال کنسول دستی بشم چون من میخوام بازی های روز زیادی داشته باشه دلم نمیاد دی اس بخرم چون ارزش نداره شما نظرتون رو بگید چیکار کنم
خوب اگه این جا بپرسی اکثرا PSP دارن می گن PSP اگه تو DS بپرسی می گن DS ولی به نظر من یه خوره هم گرافیک مهمه حتی در این بازیا (نقش آفرینی) برای همین مثل این که PSP بخری بهتره ...سلام ببخشید دیر جواب دادم
راستش بچه ها من امسال کنکور دارم و با وضع درس هایی که دارم شاید امسال کنکور(رشته خوب) قبول نشم واسه همین میخام یه کنسول دستی توپ جور کنم که سال دیگه(دوران پشت کنکور) تامین بشم از نظر بازی چون باید زیر زمینی بازی کنم.کنسول خانگی رو هم بیخیال چون خونه نمیزارن بگیرم.حالا با این اوضاع ارزش دارهحpsp بگیرم یا نه؟؟؟من علاقه خیلی زیادی به بازی های نقش آفرینی دارم مثل فاینال فانتزی چون بدجور آدمو درگیر میکنه و حسابی سرگرم کننده س
ولی طبق اون لیست coming soon که تو سایت گیم سپات دیدم سال آینده چیز دندان گیری نمیاد برا پی اس پی ولی واقعا امکانات مالتی میدیا پی اس پی اصلا قابل چشم پوشی نیست
ولی دی اس بازیهای زیادی براش میاد(بخصوص نقش آفرینی)
حالا شما اگه جا من بودید psp میگرفتید یا دی اس
من علاقه خیلی زیادی به بازی های نقش آفرینی دارم مثل فاینال فانتزی چون بدجور آدمو درگیر میک
پی اس پی اصلا حال نمیده
بازی هاش خیلی کمه رو هم رفته اگه تعداد بازی هاش به 1400 تا برسه
ولی دی اس تا این لحظه 3264 تا بازی براش اومده
و هر هفته هم براش بازی میاد
درسته گرافیکش نسبت به پی اس پی پایینه مولتی مدیاش ضعیفه ولی گیم پلی خیلی قوی داره
در کل اگه کرافیک برات مهم نیست دی اس بگیری حالش بیشتره
اتفاقا منم مثل شما امسال کنکور دارم!!سلام ببخشید دیر جواب دادم
راستش بچه ها من امسال کنکور دارم و با وضع درس هایی که دارم شاید امسال کنکور(رشته خوب) قبول نشم واسه همین میخام یه کنسول دستی توپ جور کنم که سال دیگه(دوران پشت کنکور) تامین بشم از نظر بازی چون باید زیر زمینی بازی کنم.کنسول خانگی رو هم بیخیال چون خونه نمیزارن بگیرم.حالا با این اوضاع ارزش دارهحpsp بگیرم یا نه؟؟؟من علاقه خیلی زیادی به بازی های نقش آفرینی دارم مثل فاینال فانتزی چون بدجور آدمو درگیر میکنه و حسابی سرگرم کننده س
ولی طبق اون لیست coming soon که تو سایت گیم سپات دیدم سال آینده چیز دندان گیری نمیاد برا پی اس پی ولی واقعا امکانات مالتی میدیا پی اس پی اصلا قابل چشم پوشی نیست
ولی دی اس بازیهای زیادی براش میاد(بخصوص نقش آفرینی)
حالا شما اگه جا من بودید psp میگرفتید یا دی اس
عزیزم اگه سونی PSP2 رو بده بیرون(که اصلا معلوم نیست که چنین کاری رو بکنه یا نه اگه هم بخواد اینکار رو انجام بده می ره واسه 2010)با توجه به تجربه ای که قبلا از پی اس پی داره کاری می کنه که حالا حالا هک نشه...اینو مطمئن باش...منم از اول بیشتر نظرم psp بود ولی بخاطر بازی هاش یکم شک داشتم ولی بچه ها میترسم بگیرم ولی بعدش سونی یه psp 2 بده بیرون باز عقب بیفتم.
آخه خیلی سخته بازی های قدیمی رو بازی کردن چون الان دارم شدیدا با ps2 تجربه میکنم این حالتو