psp الانم ارزش خریدن داره

Omidhiphop

کاربر سایت
سلام بچه ها میخواستم بدونم psp الانم ارزش خریدن داره یا دیگه بیخیال کنسول دستی بشم چون من میخوام بازی های روز زیادی داشته باشه دلم نمیاد دی اس بخرم چون ارزش نداره شما نظرتون رو بگید چیکار کنم

سلام اگه از نظر بازی های روز منظورته.چند وقته که پی اس پی بازیهای مشتی نداره.البته بازی های روز فوق العاده ای هم داره{star wars:force unleashed}که واقعا عالیه و واقعا سرگرم کننده است.البته توی این قیمت از psp بهتر فکر نکنم چیزی پیدا کنی.مخصوصا اینکه قابلیتهای مالتی مدیای خوبی هم داره و هر جا بری میتونی ببریش.من فعلا یکم زده شدم چون بازیهای مشترکش با بقیه کنسولها معمولا افتضاح در میاد{از killzone بگیر تا end war}ولی همونطور هم که گفتم تک و توک بازیهای خوب هم واسش میاد

پی اس پی اصلا حال نمیده
بازی هاش خیلی کمه رو هم رفته اگه تعداد بازی هاش به 1400 تا برسه
ولی دی اس تا این لحظه 3264 تا بازی براش اومده
و هر هفته هم براش بازی میاد

درسته گرافیکش نسبت به پی اس پی پایینه مولتی مدیاش ضعیفه ولی گیم پلی خیلی قوی داره

در کل اگه کرافیک برات مهم نیست دی اس بگیری حالش بیشتره

بازم میگم.بستگی به کارت داره.psp هر چیش بده{که بد نیست}خوبیش اینه اگه از بازی خسته شدی میتونی یه چرخی توی اینترنت بزنی.عکس/فیلم یا آهنگهات رو گوش بدی و نگاه کنی.راستی شبیه ساز بعضی از کنسوله مثله ps1 و سگا رو داره که جالبه.به نظر من ارزش خرید داره.تو که نمیخوای 4000 تا بازی همزمان روی psp داشته باشی.همون تعداد محدود بازی هم کلی سرگرمت میکنه.{به نظر من نه fat بگیر و نه 3000}جفتشون یه مشکلاتی دارن.

سلام ببخشید دیر جواب دادم
راستش بچه ها من امسال کنکور دارم و با وضع درس هایی که دارم شاید امسال کنکور(رشته خوب) قبول نشم واسه همین میخام یه کنسول دستی توپ جور کنم که سال دیگه(دوران پشت کنکور) تامین بشم از نظر بازی چون باید زیر زمینی بازی کنم.کنسول خانگی رو هم بیخیال چون خونه نمیزارن بگیرم.حالا با این اوضاع ارزش دارهحpsp بگیرم یا نه؟؟؟من علاقه خیلی زیادی به بازی های نقش آفرینی دارم مثل فاینال فانتزی چون بدجور آدمو درگیر میکنه و حسابی سرگرم کننده س
ولی طبق اون لیست coming soon که تو سایت گیم سپات دیدم سال آینده چیز دندان گیری نمیاد برا پی اس پی ولی واقعا امکانات مالتی میدیا پی اس پی اصلا قابل چشم پوشی نیست
ولی دی اس بازیهای زیادی براش میاد(بخصوص نقش آفرینی)
حالا شما اگه جا من بودید psp میگرفتید یا دی اس

دوست من شما کار بدی می کنی بشین درست رو بخون از اون اول برای کنکور اماده باش البته اگه میخوای تو دانشگاه درجه 1 قبول بشی

هر جفتش خوبه ولی پی اس پی بهتره

راستش بچه ها من امسال کنکور دارم و با وضع درس هایی که دارم شاید امسال کنکور(رشته خوب) قبول نشم واسه همین میخام یه کنسول دستی توپ جور کنم که سال دیگه(دوران پشت کنکور) تامین بشم از نظر بازی چون باید زیر زمینی بازی کنم.کنسول خانگی رو هم بیخیال چون خونه نمیزارن بگیرم.حالا با این اوضاع ارزش دارهحpsp بگیرم یا نه؟؟؟من علاقه خیلی زیادی به بازی های نقش آفرینی دارم مثل فاینال فانتزی چون بدجور آدمو درگیر میکنه و حسابی سرگرم کننده س
ولی طبق اون لیست coming soon که تو سایت گیم سپات دیدم سال آینده چیز دندان گیری نمیاد برا پی اس پی ولی واقعا امکانات مالتی میدیا پی اس پی اصلا قابل چشم پوشی نیست
خوب اگه این جا بپرسی اکثرا PSP دارن می گن PSP اگه تو DS بپرسی می گن DS ولی به نظر من یه خوره هم گرافیک مهمه حتی در این بازیا (نقش آفرینی) برای همین مثل این که PSP بخری بهتره ...

من علاقه خیلی زیادی به بازی های نقش آفرینی دارم مثل فاینال فانتزی چون بدجور آدمو درگیر میک

ds اینقدر نقش افرینی داره که سرت گیج میره.از نظر اهنگ و فیلم هم با moonshell میتونی هر دو رو داشته باشی البته به قدرت psp نیست.من خودم خواستم psp بگیرم پشیمون شدم میخوام به جاش wii بگیرم.خداییش ds خیلی بیشتر حال میده

پی اس پی اصلا حال نمیده
بازی هاش خیلی کمه رو هم رفته اگه تعداد بازی هاش به 1400 تا برسه
ولی دی اس تا این لحظه 3264 تا بازی براش اومده
و هر هفته هم براش بازی میاد

درسته گرافیکش نسبت به پی اس پی پایینه مولتی مدیاش ضعیفه ولی گیم پلی خیلی قوی داره

در کل اگه کرافیک برات مهم نیست دی اس بگیری حالش بیشتره

رفیق مگه 1400 تا بازی کمه؟؟
فک کنم یه یکی دو سالی ادمو مشقول کنه این 1400 تا

منم از اول بیشتر نظرم psp بود ولی بخاطر بازی هاش یکم شک داشتم ولی بچه ها میترسم بگیرم ولی بعدش سونی یه psp 2 بده بیرون باز عقب بیفتم.
آخه خیلی سخته بازی های قدیمی رو بازی کردن چون الان دارم شدیدا با ps2 تجربه میکنم این حالتو

به نظر من که عمر psp داره تموم میشه! ولی چند تا بازی جدید و خیلی شاخ:biggrin1: تو چند ماه دیگه خود سونی و چند تا شرکت دیگه مثل اینکه میخوان بدن بیرون!! اگه psp گرفتی بشین Final fantasy crisis core رو بازی کن تا قدرت psp رو ببینی!:biggrin1:

PSP چیزی نیست که بگیم ارزش خریدن داره یا نه ، ببین PSP کنسول مشابه دیگری نداره که هم رده ی خودش باشه ، یه DS هست که ... ، اگه امکانات PSP لازمته بخر ، وگرنه که نخر .

اتفاقا منم مثل شما امسال کنکور دارم!!
همینطور می خوام حتما یه کنسول بخرم(غیر از ...:biggrin1:)
اگه پی اس3 که به بودجه ام نخوره گیرم نیاد حتما PSP می گیرم!!
چون گرافیکش به سنم می خوره...
اتفاقا امسال بازیهای خیلی خوبی هم براش داره میاد:parasite eve:third birthday،resistance،ffو...
من شخصا از کنسولهای نینتندو خوشم میاد ولی نه به اون اندازه که بخرمشون!!
الان همین NDS بیشتر دارنده هاش زیر 14 سالن!!!
یادمه یه عکس از بازی GTA-China town wars دی اس دیدم که سه تا پسر بچه 7-8 ساله داشتند با دی اساشون co-op می زدن!
گرافیکش هم که می تونی بری تو گیم اسپات شاتهای بازیاش رو ببینی...بعضی از بازیاش گرافیکشون در حد موبایل هم نیست!!(اصلا بازی سه بعدی رو بزحمت می تونه بیاره بالا!)
پس بدون بدرد سن ماها نمی خوره;)
همون PSP برای ما خوبه که هم باهاش بازی کنیم هم فیلم ببینیم و...
=========================
یه چیز دیگه هم یادم رفت بگم:از 3264 بازی NDS نصفشون بازیهای معمایی و تست هوش NES مانند یا بازیهای دخترونه هستند;)
=========================
منم از اول بیشتر نظرم psp بود ولی بخاطر بازی هاش یکم شک داشتم ولی بچه ها میترسم بگیرم ولی بعدش سونی یه psp 2 بده بیرون باز عقب بیفتم.
آخه خیلی سخته بازی های قدیمی رو بازی کردن چون الان دارم شدیدا با ps2 تجربه میکنم این حالتو
عزیزم اگه سونی PSP2 رو بده بیرون(که اصلا معلوم نیست که چنین کاری رو بکنه یا نه اگه هم بخواد اینکار رو انجام بده می ره واسه 2010)با توجه به تجربه ای که قبلا از پی اس پی داره کاری می کنه که حالا حالا هک نشه...اینو مطمئن باش...
بعدش اصلا معلوم نیست PSP2 از لحاظ گرافیکی پیشرفت بکنه یا نه پس اگه می خوای PSP بخری شک نکن...

ببین بستگی به علاقه هم داره. PSP بازی های 2 بعدیش عالیه. فوتبالش هم اگر علاقه داری خوشت میاد. GT Mobile هم که امسال قراره بیاد. میشه گفت کلکسیون بازی های خوبش تقریبا کامل میشه.
من امسال سوم هستم و X360 ـم رو جمع کردم چون سال دیگه کنکور دارم...
تا الآن خیلی کم با PSP بازی کردم ( می تونم بگم اصلا بازی نکردم ) ولی تو همین یک هفته که X360 رو جمع کردم ، یه کمی با PSP ور رفتم از Gulty Gear خوشم اومد. Echochrome هم معما های جالبی داشت. به غیر از این دو تا بازی از Locco Rocco هم خوشم اومد. یه 20 تا بازی دیگه هم تست کردم ولی چون قبلا x360 بازی می کردم نتونستن راضیم کنن. ولی در کل Star Wars ، God of War و یکی 2 بازی دیگه بودند که به نظرم قابل تقدیر بودند ( البته برای یک کنسول دستی ). کیفیت Playerـش هم عالیه.
در کل بستگی به خودت داره که خوشت بیاد یا نه...

راستی ، فراموش نکن که PSP قابلیت اجرای بازی های PS1, SEGA , NES , C64 , GBA و ... رو هم داره.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or