PS4 و X1 کمک میکنند گرافیک The Witcher 3 به بهترین حالت ممکن خود برسد

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت

Tomasz Jarzebowski; مدیر بازاریابیCD Projekt، طی مصاحبه ای اعلام کرد:" کنسول های های قوی تر باعث میشوند The Witcher 3 - این سری بخاطر ویژگی های گرافیکی تحسین شده است - گرافیک فوق العاده ای بدون نگرانی درباره ی پرفورمنس داشته باشد. چون ما برروی X1 و PS4 و PC کار میکنیم، میتوانیم در قسمت گرافیک بازی فوق العاده باشیم. ما میخواهیم بازی در بهترین حد ممکن باشد.ما در شرایط خوبی قرار داریم، مجبور نیستیم بین پرفورمنس بهتر یا گرافیک بهتر یکدام را انتخاب کنیم، میتوانیم بهترین چیز ممکن را خلق کنیم"

Jarzebowski در ارتباط با این که آیا Wild Hunt از همه ی قدرت PS4 و X1 بهره می برد یا خیر به Herald گفت:" زمان این را مشخص میکند. بازی هایی برای نسل فعلی ساخته شده است که بهترین هستند، ما هم انتظار داریم بازی بعدیمون بهتر از قبل باشد."

The Witcher یک بازی در سبک RPG هست که برپایه کتاب های هم نام خودش ساخته شده است. اولین نسخه از این بازی فقط برای PC در سال 2007 عرضه شد. اما نسخه دوم آن برای X360 هم در سال 2012 عرضه شد.
نمایشی که از The Witcher 3 به Herald نشان داده شد، از بهرین نمایش هایی بود که تا به حال وجود داشته است. این نمایش بر روی PC اجرا میشد، اما نه PC High-End.

این شماره از شماره قبلی ( The Witcher 2: Assassins of Kings ) حدودا 35 بار بزرگتر است. طی کردن تمام این سرزمین با یک اسب و با تمام سرعت، 40 دقیقه بدون وقف زمان نیاز دارد.CD Projekt Red اعلام کرده است که قسمت داستانی بازی 50 ساعت و مراحل فرعی هم 50 ساعت است.
این بازی قرار است ماه Feb 2015 عرضه شود.

منبع

یکی از عناوین موفق امسال بی شک همین بازیه...!! اگرم طرفدار سبک Rpg نیستید(عین من) حد اقل ببینید چی ساختن...بنظر من که بازیه خیلی قشنگی در پیش داریم..

نمی دونم چرا از الان یه حسی دارم که توی بازی از fast travel خیلی کم می خوام استفاده کنم ،با گرالت توی جنگل های مخوف قدم بزنیم. وای تصورشم موی آدمو سیخ می کنه...

نمیدونم ولی احساس میکنم از همون زمان معرفی دو تا کنسول در حد نسل بعد ظاهر نشدن حالا نمیدونم چه طور از قدرت پردازش گرافیکی این نسل تعریف کردن ولی گرافیک بازی رو PC با نهایت کیفیت دیدن داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or