شایعه PS4 و باز هم شایعه داغ کردن بیش از حد این بار توسط سایت GameTrailers !

• Thread starter Thread starter 19Rodar
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

19Rodar

کاربر سایت
PS4_redline_overheating-590x330.jpg

مدتی قبل بود که خبری مبنی بر گرم شدن بیش از حد کنسول PS4 در یک فروشگاه حواشی زیادی ایجاد کرد که حتی موجب عصبانیت " یوشیدا " رئیس استدیوهای جهانی سونی نیز شد.اما مثل اینکه این شایعات تمامی ندارند و برای دومین بار چند روز پیش، مجدد چنین خبری منتشر شد.این بار سایت Game Trailers منبع این خبر است. این سایت که در نزد کسانی که تریلر های جدید بازی ها را دنبال می کنند محبوب است، خبر از شنیدن شایعاتی مبنی بر داغ شدن این کنسول داده است. ظاهرا این سخنان از سوی فردی به نام Marcus Beer آمده است.

این دومین بار است که خبر داغ کردن PS4 به گوش می خورد. اولین بار در فروشگاهی، افرادی مدعی شدند که کنسول را در حال داغ کردن دیدند و خط قرمز در آن ظاهر شده است.

نظر شما در این مورد چیه؟آیا امکان چنین مشکلی واقعا وجود دارد؟

منبع

یه زمانی مسخره میکردن میگفتن چرا XBOX360 سه چراغه میشه... حالا انگار همین مشکل تو این نسل داره برای سونی و PS4 اتفاق میوفته!

یه زمانی مسخره میکردن میگفتن چرا XBOX360 سه چراغه میشه... حالا انگار همین مشکل تو این نسل داره برای سونی و PS4 اتفاق میوفته!

شما هم انقدر فرصت طلب نباش, ما هنوزم سه چراغه شدن X360 رو مسخره میکنیم اما این مدت سوژه جدید زیاد هست دیگه سراغ قدیمیاش نمیریم :d

کنسول که نه , Water Cooler هم بزاری توی محفظه و تهویه ای صورت نگیره رنگش قرمز میشه, شما همین کارو با Xbox One ــت انجام بده ببین چقدر زنده میمونه

تو کل Retail store هایی که برای تست کنسول رو گذاشتن ،هیچ انسان دیگه ای این اتفاق رو ندیده؟
این قسمت هم ترجمه کنید بد نیست.
It’s most likely Beer was bi*ching because he wants a retail PS4 ahead of time so he can “do his job” and get content out there ahead of everyone else – let’s face it, you have to be first in this business to survive.

من یه توضیحی بدم:
این برنامه Annoyed Gamer ربطی به Gametrailers نداره و فقط یکی از 10ها شویی که از طریق Gametrailers پخش میشه، من همیشه کارا این بابا رو دنبال میکنم و اول هر برنامه مینویسه که نظرات این یارو به Gametrailers ربطی نداره. کارش خیلی جالبه و من ویدیو هاش رو دوست دارم.:d

اسم برنامش Annoyed Gamer هست :d همونطور که از اسمش معلومه کارش گیر دادن به این و اون هست و چپ و راست به Sony و Microsoft گیر میده، سر قضیه Online بودن XO مایکروسافت رو شست و نابود کرد !!!

تو لینک منبع هم نوشته که این طرف ژورنالیست نیست و نظرش که گفته از "چند منبع بی نام شنیده" خیلی Unprofessional هست.

به هر حال این رو واسه روشن شدن قضایا گفتم به همه توصیه میکنم Show ی این طرف رو حتما نیگا کنید واقعا Fun و لذت بخشه ! :d

با اینکه طرفدار ماکرو هستم چه ویندوز چه کنسولش ولی این خبر بعید میدونم راست باشه ولی بار دوم این خبر اومد الان چک کردم دو سه تا سایتم به نقل از منبع خبرو توی سایتشون گذاشتن احساسم یه چیزی هست وگرنه یه شایعه دوبار پخش نمیشه ولی باید دید سونی چیکار میکنه این سریی به هرحال ما که طعمه سه چراغ و کشیدیم دوست نداریم رقیبمون بکشه حریف و باید توی زمین خاک کرد نه پشت درها بسته. الان سونی تبارها میان میگن 720

شما هم انقدر فرصت طلب نباش, ما هنوزم سه چراغه شدن X360 رو مسخره میکنیم اما این مدت سوژه جدید زیاد هست دیگه سراغ قدیمیاش نمیریم :d

کنسول که نه , Water Cooler هم بزاری توی محفظه و تهویه ای صورت نگیره رنگش قرمز میشه, شما همین کارو با Xbox One ــت انجام بده ببین چقدر زنده میمونه
والا اگر بحثِ فرصت طلبی باشه این شما هستی که وارد هر تاپیکی میشی و جو تاپیک رو بهم میزنی و شروع به ترول کردن میکنی!

خوبه خوشم اومد اینقدر کنسول مایکروسافت و کلا XBOX360 رو بزرگ میبینی که حالا بعدِ گذشت سال ها, هنوزِ هنوزه دغدغه ی فکری شما فن های سونی, هنوز همین مسئله سه چراغه شدنِ XBOX360 هست. :دی

در ضمن اگر من فنِ مایکروسافت بودم هرگز نمیومدم فلش بک بزنم به گذشته و اشاره ای به سه چراغه شدنِ XBOX360 داشته باشم. من فقط دارم حقایق رو میگم. حالا اینکه شما با این حرف ها میخوای از واقعیت فرار کنی دیگه مشکل من نیس... اینم یادتون باشه پاک کردن صورت مسئله مشکلی رو حل نمیکنه دوست عزیز.

والا اگر بحثِ فرصت طلبی باشه این شما هستی که وارد هر تاپیکی میشی و جو تاپیک رو بهم میزنی و شروع به ترول کردن میکنی!

خوبه خوشم اومد اینقدر کنسول مایکروسافت و کلا XBOX360 رو بزرگ میبینی که حالا بعدِ گذشت سال ها, هنوزِ هنوزه دغدغه ی فکری شما فن های سونی, هنوز همین مسئله سه چراغه شدنِ XBOX360 هست. :دی

در ضمن اگر من فنِ مایکروسافت بودم هرگز نمیومدم فلش بک بزنم به گذشته و اشاره ای به سه چراغه شدنِ XBOX360 داشته باشم. من فقط دارم حقایق رو میگم. حالا اینکه شما با این حرف ها میخوای از واقعیت فرار کنی دیگه مشکل من نیس... اینم یادتون باشه پاک کردن صورت مسئله مشکلی رو حل نمیکنه دوست عزیز.

والا ما ترول نمیکنیم فقط گفتم با یه شایعه زود دلخوش نشین :-b چون دفعه قبلی کنسول رو توی محفظه بسته گذاشتن و چراغ قرمز داد ( که نمیدونم اون داستان حقیقت داشت یا نه )

الان 39 نفر مهمان داخل این تاپیکه !! اینا کی هستن؟:d چرا اینقدر زیاد؟:d

نه دیگه نشد همه ما میدونیم که سه چراغ شدن کنسول 360 یه چیز بود که هر فن ماکرویی تجربه کرده ولی دیدیم که با تولیدهای بعدیشون این مشکل خیلی راحت گرفتن اینجا بد بودن کنسول نیست وگرنه ملت باز نمیخریدن یا دوره قبل رودروی کنسول سونی با اون همه قدرت سر خم میکرد سر خم نکرد هیچ حتی از مساوی یه چند درصد بالاتر وایستاد حالا این داغ کردن کنسول جدید سونی دور از ذهن هم نیست وقتی فکر میکنی که چه تراشه های توی این جعبه کار گذاشتن فرقی نمیکنه ایکس وان هم میگم ولی ماکرو سر 360 خیلی تجربه به دست اورد و نگران داغ شدن کنسول ماکرو نیستم حتی خودشم گفته این کنسول داغ نمیکنه (الان دوستان میان میگن 720p داغ کردن داره)

دوستمون آقای علی متالیکا توضیحات لازم رو دادن فکر نمیکنم نیازی به ادامه دادن بحث باشه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or