PS4 عضوی جدید از خانواده است

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
ps4-logo.jpg

سونی اظهار داشته که کنسول نسل بعدش نمیتواند جایگزین Ps3 باشد اما عضوی از این خانواده است.

هر چند این نظر درست است چون PS4 از قابلیت Backward که باعث اجرای بازی های PS3 میشود پشتیبانی نمیکند
در زمان عرضه PS4، یا دستگاه خود را می‌فروشند یا کنار می‌گذارند ,که PS4 در آخر سال عرضه میشود پس سونی انتظار ندارد که کنسول نسل بعدش جایگزین کاملی باشد.

Fisser مسئول سونی خاور میانه میگوید:PS4 عضوی جدید از خانواده ی سونی است همانند PSP و یا PS vita و یک تجربه ی جدید در عرصه ی بازی ارائه میکند.
او اضافه کرد:در تعطیلات آخر سال PS4 در حداقل یک منطقه در تمام دنیا عرضه خواهد شد"

یک منطقه به احتمال زیاد ژاپن یا آمریکا خواهد بود چون مناطق اروپا و PAL کمی بیشتر برای دسترسی به این کنسول باید صبر کنند.

منبع

آخرین ویرایش:
به نظرم خوب کاری کردن که PS4 از عناوین PS3 ساپورت نمیکنه.

اتفاق بدترین کار ممکن رو کردن چون با ساپورت این قضیه می تونستن نظر کسانی که دوست دارن هم کنسول جدید رو داشته باشن هم کنسول قبلی رو تجربه کنند به خود جلب کنند
البته این کار باعث کاهش قیمت میشه

البته این کار باعث کاهش قیمت میشه
دقیقا بهمین خاطر خوبه .
و الا اینک PS4 هم بازی های کنسول های قبلی تا PS1 رو اجرا کنه ، خیلی عالی میشد .
البته استفاده زیادی بنظرم نمیشه ازش . چون معمولا همه الان یک PS3 رو دارن ، اگه گیمر باشن ، مگر اینک بخوان بفروشنش و بیان PS4 بخرن !
کلا اینک نسل های قبلی رو پشتیبانی کنه بنظرم فرق زیادی نداره .

من مودندم 2 تا بازی شاخ و تا چند ساله دیگه برا ps3 بازی میاد مثل ps2 که تولیدش تازه 8 ماه پیش متوقف شد اگر ps3 رو نابود نکنه چطور ps4 بخرن مردم؟؟؟؟؟؟/:)

این cell اینقدر عجیب و غریب بود که سونی هم نتونست کاری کنه که ps4 بتونه بازی های ps3 رو اجرا کنه . :|

موش نخورتت ایشالا اون وقت سیستم ps2 چی بوده که Ps3 نمیتونسته بازی هاش رو اجرا کنه ؟؟ 8-| XBOX چی بوده که 360 هم نمیتونه بازی هاش رو اجرا کنه !! 8-|

بی برو عزیز من باهامون PC سر کن و هر وقت کنسول رو داشتی بیا بحث کن . بار اول و دومت هم نیست و کارت کلا همینه .

این cell اینقدر عجیب و غریب بود که سونی هم نتونست کاری کنه که ps4 بتونه بازی های ps3 رو اجرا کنه . :|

موش نخورتت ایشالا اون وقت سیستم ps2 چی بوده که Ps3 نمیتونسته بازی هاش رو اجرا کنه ؟؟ 8-| XBOX چی بوده که 360 هم نمیتونه بازی هاش رو اجرا کنه !! 8-|

بی برو عزیز من باهامون PC سر کن و هر وقت کنسول رو داشتی بیا بحث کن . بار اول و دومت هم نیست و کارت کلا همینه .

Ps3 که الان داره خیلی راحت بازیهای ps2 رو اجرا میکنه کپی خورم باشه که بهتر راحت یه ایمیج و تبدیل و اجرا.x360 هم کپی خور بشه میتونه اجرا کنه بازیهای xbox رو پس ضعف کنسول نیست سیاست شرکتهاست بنظرم.تازه ps4 هم با اون قدرت بنظرم اگه سونی بخواد میتونه کاری کنه که بازیهای ps3 هم اجرا کنه. :)

بی برو عزیز من باهامون PC سر کن و هر وقت کنسول رو داشتی بیا بحث کن . بار اول و دومت هم نیست و کارت کلا همینه

Ps3
که الان داره خیلی راحت بازیهای ps2 رو اجرا میکنه کپی خورم باشه که بهتر راحت یه ایمیج و تبدیل و اجرا.x360 هم کپی خور بشه میتونه اجرا کنه بازیهای xbox رو پس ضعف کنسول نیست سیاست شرکتهاست بنظرم.تازه ps4 هم با اون قدرت بنظرم اگه سونی بخواد میتونه کاری کنه که بازیهای ps3 هم اجرا کنه.

الان اختلاف بین اساتید افتاده . من حرف شما دوستان رو قبول دارم . شما درست میگید و حرف حساب جواب نداره>:d

Ps3 که الان داره خیلی راحت بازیهای ps2 رو اجرا میکنه کپی خورم باشه که بهتر راحت یه ایمیج و تبدیل و اجرا.x360 هم کپی خور بشه میتونه اجرا کنه بازیهای xbox رو پس ضعف کنسول نیست سیاست شرکتهاست بنظرم.تازه ps4 هم با اون قدرت بنظرم اگه سونی بخواد میتونه کاری کنه که بازیهای ps3 هم اجرا کنه. :)

والا ما هم داریم همین رو به این آقا میگیم !!

کاری نداره که ps4 بازی های ps3 رو اجرا کنه اینا همش سیاست هست تا بازی های ps4 فروش بره و ملت نرن بازی های ps3 بخرن !!

فکر کنم منظورشون از این که PS4 قابلیت Backward بازی های PS3 رو نداره این باشه که دیسک های بلوری PS3 رو نمی تونه اجرا کنه و بازی های PS3 به صورت دیجیتالی برای PS4 بیان.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or