PS3

فروش PS3 ساخت ژاپن به همراه 200$ بازی psn

سلام دوستان یه ps3 FAT دارم که ساخت ژاپن هستش. فقط یک سری محدودی ساخت ژاپن تولید شده دستگاه سالم سالم هستش. دلیل فروش هم نیاز مالی هستش
دستگاه 40 GB هستش دستگاه تا به حال کپی خور نشده و ورژن دستگاه اخرین ورژن هستش
دستگاه رو به همراه 2 دسته که یکی شوک نداره + 1 هدست و 2 عدد دیسک بلو ری + 17 بازی psn به همراه dlc و چندین تم پولی میفروش+ کابل HDMI
بلوری ها شامل :

1. bad company 2 r2 به همراه کد استفاده نشده
2. uncharted 1 r2 plat

لیست بازی های psn :

1. dead natin 15$
2. prince of persia timed hd $18
3. lala craft $15
4. matt hazard $10
5. cashe crash $15
6. shank $15
7. mushroom wars $10
8. joe danger $15
9. magic orbz $10
10. wipe out hd $20
11. flower $10
12. crash ps1 $5
13. burn zombe burn $10
14. TMNT $10
15. battlefield 1943 $15
16. socom $30
17. fat perans $13

قیمت های حدودی هم جلوی بازی ها نوشتم
رو دستگاه یک2 DLC bad company م هست که 15$ قیمت داره همچنین چند تا تم پولی

به هیچ وجه هیچ کدوم رو جدا نمیفروشم همه با هم

به بالاترین قیمت پیشنهادی فروخته میشه
ریجن دستگاه j هست
دستگاه های ساخت ژآپن 40 هزارتون گرونتر از دستگاه های ساخت چین هست (موقع خرید خودم گرونتر خریدم)

منم اسلیم 120 دارم تمیز ورژن هم 3.56 و تا فردا پسفردا میرم بفروشمش . فقط من اینجوری نمیدونم چطور شما میخواهید دستگاه رو تست کنید و این قسمتش یخورده مشکله که مثلا بعدا دستگاه خراب بشه و حرف و حدیث بشه . شما اگه راهی برای تست سالم بودنش و اینا داری و خواستی پیغام بده . :)

ba salam,man ps3 fat,160 gb daram,be hamrahe kable hdmi,dar hadde no,baad az inke kharidam omadam alman,va ziyad bazi nakardam,hatta yadam nist 1 daste dashtam ya 2 ta!!! doste aziz ye gheymate monsefane bego ta radifesh konim,dastgah alan anzali hast,agar khasti pol ro to iran be hesabam mirizi va migam be adreset harja ke hasti post konan,faghat gheymati nade ke be sho oore man bar bokhore:)
behnam.gamer@yahoo.com
004915221431098
sms ham bedi halle,bahat tamas migiram,dar panahe hagh.

ba salam,man ps3 fat,160 gb daram,be hamrahe kable hdmi,dar hadde no,baad az inke kharidam omadam alman,va ziyad bazi nakardam,hatta yadam nist 1 daste dashtam ya 2 ta!!! doste aziz ye gheymate monsefane bego ta radifesh konim,dastgah alan anzali hast,agar khasti pol ro to iran be hesabam mirizi va migam be adreset harja ke hasti post konan,faghat gheymati nade ke be sho oore man bar bokhore:)
behnam.gamer@yahoo.com
004915221431098
sms ham bedi halle,bahat tamas migiram,dar panahe hagh.

pm دادم بهتون.

دوستان خواهشاً با بازی رو هارد قیمت ندن. اصلاً قیمتی نداره آخه. هر گیگ 20 تا تک تومن دارن میفروشن. نمیدونم چرا بعضیا واسه خودشون بازی 6-5 هزار تومن حساب میکنن...
به هر حال، فقط بدون بازی میخرم من.

یهپلی3 40 گیگ دارم ورژن3.56 خودم بازش کردم چون به علت دستکاری فن فنش سوخت
دو تا خش داره نقره ایی هم هست قیمت دستم نیست شما قیمت بده
موفق باشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or