ps3 vs ps3 slim

dani8gb

کاربر سایت
ps3-slim-2.jpg

سلام
دوستان میدونید که ps3 slim معرفی شده و من میخوام تو این تایپک مقایسشون کنیم و در بارشون حرف بزنیم
نظرات من:
به نظر من کم شدن وزن و حجم زیاد تاثیر نداری اخه کنسول دستی که نیست!!!!
ورداشتن other os هم در اسلیم زیاد مشکل بزرگی نیست چون خیلی ها ازش استفاده نمیکنند
تغییر لوگوی ps3 slim کار اشتباهی بود و به نظر من اباهتش و زیباییش کمتره
شما هم نظراتتون رو بگید

موفق باشید

آخرین ویرایش:
اقا ببخشید اینترمت من دیسکانکت شد مجبور شدم RELOAD کنم 2 تا تایپک شد
بی زحمت شما تو اون یکی تایپک پست بدبد

از مدیران محترم خواهش میکنم این تایپک رو پاک کنند

ممنون

اندک اندک کم شود تا 100 دلار ارزان شود

کم شدن وزن خیلی هم مهم است نشانه پیشرفت در کوچک کردن قطعات الکترونیکی و .... است 5 کیلو کجا 3.5 کیلو کجا تازه پول حمل و نقل کمتر میشه برای سازندش

آخرین ویرایش:
من با اون نظر شما که گفتی کم شدن وزن و حجم مخالفم چون هم به سود سونی هست هم به سود خریدار چون
قیمت ساخت پایین تر میاد در نتیجه قیمت فروش هم کمتر میشه

SLIM برای من که میام ایران و 5 کیلو رو یک دوشمه و 2-3 کیلو (لپ تاپ)رو یک دوش دیگمه خیلی تاثیر داره!

کلا SLIM به غیر از شکل ظاهریش کلا خیلی بهتره!به این کوچیکی هاردش 120ـه مال من 40ـه البته همینم بسه :biggrin1:

کلا عرضه ps3 slim که سنت sonyه از طرفی به نفع خودش به خاطر افزایش تقاضا و به تبع فروش بیشتر و از طرف دیگه به نفع مشتری به دلیل کاهش قیمت و قابل دسترسی تر شدن برای قشر وسیعتری از گیمرهاست.
ولی طراحی ظاهری slim چندان به دلم نشست. به نظرم قیافه جالبی نداره.

دوستان امروز یه چیزی دیدم گفتم برای شما بزارم
ps3slimcomparison.jpg

؟:منظورش از BRAVIA Sync چیه که برای slim زده yes و برای fat زده no:(
تازه slim خودش نمیتونه وایسته و نیاز به یه وسیله ی اضافی داره باسه ایستادن (مثل ps2 slim)

به نظر من همون Fat شیک تره توی امکانات و مشخصات هم تفاوتی ندارن با هم(آنچنانی!).
نکته ی ناامید کننده برای طرفدارای سونی عدم Backward Compatibility بود که میشد با قرار دادنش به بخش زیادی از کاربرای PS2 دسترسی داشت...

دوستان امروز یه چیزی دیدم گفتم برای شما بزارم
ps3slimcomparison.jpg

؟:منظورش از BRAVIA Sync چیه که برای slim زده yes و برای fat زده no:(
تازه slim خودش نمیتونه وایسته و نیاز به یه وسیله ی اضافی داره باسه ایستادن (مثل ps2 slim)

• BRAVIA Sync Feature

The new PS3 system is also equipped with the BRAVIA Sync feature. By connecting the new PS3 system and a BRAVIA TV with the HDMI cable, users are able to directly operate the XMB on PS3 using the TV remote control. Other functions include "System Standby" that will automatically turn off the PS3 system when the BRAVIA TV is turned off*4.​

http://www.youtube.com/watch?v=Y7zES-11U7w

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or