ps3 fat 80 وهارد اکسترنال پر بازی

• Thread starter Thread starter Mprince
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Mprince

Loyal Member
Rating - 0%
0   0   0
سلام دوستانیک دستگاه ps3 fat 80 دارم بسیار تمیز وخیلی کم کار کرده وفقط بازیهای انحصاری رو بازی کردم،دستگاه ریجن 2بوده و کوچکترین مشکلی ندارد،وبه همراه دستگاه یک دسته اضآفی ویک بازی ارجینال آنچارتد 2 ویک عدد کابل Hdmi ویک هارد 500 گیگ توشیبا پر از بهترین بازیهای ps3 (بازیهای آنچارتد 3و بتل 3 وبیشتر انحصاریهای ps3 )موجود می باشد وهمه این اجناس باهم به بالا ترین پیشنهاد فروخته می شود و هیچ کدام جدا فروخته نمی شوند ،در ضمن من تهرانم و فقط حظوری معامله میشود.دوستان قیمت پایه رو 300قرار میدم

آخرین ویرایش:
قیمتت خیلی عالیه...تازه خیلی هم کم گفتی...با این قیمت باید تو هوا بزنن:دی......اگه یه وقت نظرت عوض شد من هارد اکسترنال رو میخوام.
دوست عزیز چون احتیاج فوری به پول دارم این قیمت رو گذآشتنم وگرنه خودم می دونم قیمت این همه جنس با هم خیلی بیشتر از این هاست،اگه فقط قیمت یه دسته اضآفی +هارد 500 پر از بازی +کابل hdmi درجه یک +یه بازی اورجینال آنچارتد 2 که من همراه دستگاه می دم رو حساب کنی می بینی که خود دستگاه اندازه یه ps2 هم قیمت نذآشتم،باور کن چون به پول احتیاج شدیدی دارم میخام بفروشمشون وگرنه نمیفروختم.

تا الان بالاترین پیشنهاد 325 بوده، اگه تا فردا پیشنهاد بالا تری نباشه فروخته خواهد شد.

---------- نوشته در 04:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:56 PM ارسال شده بود ----------

یکی از دوستان 340پیشنهاد داده همچنان منتطر پیشنهادات دوستان هستم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or