Z Zombie کاربر سایت Nov 6, 2008 #1 سلام. من میخوام ببینم راه هایی وحود داره که بشه دسته ی PS3 را به PC وصل کرد؟!!(360 نه ها PS3)
Z Zombie کاربر سایت Nov 7, 2008 #3 من ps3 ندارم میخوام دسته ی ps3 را بخرم ! عکس این مواردی که گفتی را بزاری ممنون میشم !
old_snake کاربر سایت Nov 7, 2008 #4 نوشته شده توسط Zombie: من ps3 ندارم میخوام دسته ی ps3 را بخرم ! عکس این مواردی که گفتی را بزاری ممنون میشم ! بیشتر... شما باید یک دسته و یک کابل بخرید ... کابل رو هر جا برید دارن ... یک سرِ کابل USB هست یک سرِ دیگش هم mini USB:
نوشته شده توسط Zombie: من ps3 ندارم میخوام دسته ی ps3 را بخرم ! عکس این مواردی که گفتی را بزاری ممنون میشم ! بیشتر... شما باید یک دسته و یک کابل بخرید ... کابل رو هر جا برید دارن ... یک سرِ کابل USB هست یک سرِ دیگش هم mini USB:
Mr-Game کاربر سایت Nov 7, 2008 #5 علیرضا درایور لازم نداره ؟ فقط باید یه سیم وصل کنیم ؟ ویبرش کار میکنه ؟
old_snake کاربر سایت Nov 7, 2008 #6 نوشته شده توسط MRGAME: علیرضا درایور لازم نداره ؟ فقط باید یه سیم وصل کنیم ؟ ویبرش کار میکنه ؟ بیشتر... درایور نمیخواد، فقط باید تو Control Panel - Game Controler بشناسونیش ... اینکه ویبرش کار میکنه رو نمیدونم ولی در کل دسته درست کار نمیکنه و پیشنهاد نمیکنم که واسه بازی کردن با PC برید دسته PS3 بخرید ...
نوشته شده توسط MRGAME: علیرضا درایور لازم نداره ؟ فقط باید یه سیم وصل کنیم ؟ ویبرش کار میکنه ؟ بیشتر... درایور نمیخواد، فقط باید تو Control Panel - Game Controler بشناسونیش ... اینکه ویبرش کار میکنه رو نمیدونم ولی در کل دسته درست کار نمیکنه و پیشنهاد نمیکنم که واسه بازی کردن با PC برید دسته PS3 بخرید ...
Z Zombie کاربر سایت Nov 8, 2008 #7 منظورت چیه درست کار نمیکنه یعنی از تو ستینگ و کنترل بازی نمیشه دسته را تنظیم کرد !