PS3 60gig به سرعت از اروپا خارج ميشه!!

Reza Modanloo

کاربر سایت
خوب سلام ميکنم به تو
يک خبر جالب توسط سايت رسمی PlayStation و بخش UK اون منتشر شده که نظرتون رو بهش جلب ميکنم:

72503_hs.jpg

uk.playstation.com گزارش ميده که کنسول های 60 گيگابايت Sony به سرعت در حال جمع آوری شدن از انبار ها هستند تا اونهارو از اروپا خارج کنند!!
در UK و Ireland کنسول های Value Pack سونی که همراه بود با يک کنسول 60 گيگ و همينطور 2 عدد عنوان و بازی First Party که به قيمت 499€ يورو (349£ پوند) در حال عرضه بود باقيمانده فروش نرفته هاش داره جمع ميشه ..!
و ديگه بقيش مشخص هست ، همين روز هاست که کنسول جديد کاملاً جايگزين قبلی بشه و نمايندگی های فروش Sony در سرتاسر اروپا از اين کنسول ها بزارند پشت ويترينشون

P.S: چرا دارند اينارو جمع کنند ؟!!
"60GB PS3 to Be Phased Out in Europe"
Whyyy ?!

موفق باشيد

من نمی خوام کنه بازی در بیارم و الکی مزاحم pro ها بشم ، ولی چون خبر بالا غلط هست وجدانم اجازه نمیده که از کنارش بگذرم...

توی اروپا برای یه مدت ، مدل Starter pack وارد شد که همزمان بود با کاهش قیمت 100 دلاری مدل 60 گیگ در آمریکا. این پک شامل یه کنسول 60 گیگ و two first-party games, and two Sixaxis controllers میشد .

حالا سونی با وارد کردن مدل جدید 40 گیگ ؛ مدل دیگری از PS3 60 GBرو میخواد توی بازار اروپا به نام Value Pack که شامل a backwards compatible 60GB PS3, one Sixaxis wireless controller, two first-party titles, میشه.

این پک جدید (Value pack) جایگزین Starter pack قبلی میشه....

Value pack هم هنوز توی اروپا نیومده ، ولی شما نوشتی که داره از توی بازار جمع میشه!!! ;)

پس در نتیجه ، مدل 60 گیگ در اروپا متوقف نمیشه.......................................

That's not all UK Sony fans are getting for the holidays. Sony also announced a price drop on the standard 60GB version, which will continue to be sold alongside the new model. The current Starter Pack, which boasted a 60GB PS3, two first-party games, and two Sixaxis controllers, will be discontinued.

It will be replaced by the new Value Pack, which will feature a backwards compatible 60GB PS3, one Sixaxis wireless controller, two first-party titles, and will cost £349 (about $712)--a £76 (about $155) price drop from the current price of £425 (about $868).

منبع: http://www.gamespot.com/news/6180463.html?action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;1

آخرین ویرایش:
آره درست گفتی من اشتباه نوشتم ، الان دوباره رفتم چک کردم
تصحيح ش رو هم خودت کردی ديگه
اگه هميشه همينجوری ناظر باشی رو همه خبرا خيلی خوبه من خوشم مياد
ولی نه ديگه الکی گير بدی ، اين پستت مفيد بود

"In the UK and Ireland, a Value Pack consisting of a 60GB PS3 with extensive backwards compatibility and two first party titles will be on sale at a price of €499 (£349)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or