PS3 160 GB

• Thread starter Thread starter Muse
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Muse

کاربر سایت
Rating - 100%
6   0   0
سلام . :d من 2 تا PS3 برای فروش داشتم که یکیش فروخته شد , یکی دیگه رو هم الان میذارم برای فروش .
دستگاه 160 GB هست با 2 تا دسته , کپی خور هم شده . هرکس خواست بازی اصل Sing it رو هم روی دستگاه میتونم بدم برای اجرای بازی کپی . ورژن 3.55 هست و ریجنش هم 2 .
تا آخر هفته به بهترین قیمت فروخته میشه البته اگه قیمت مناسبی گفته بشه . حتما میدونید که الان قیمت دستگاه تو بازار چجوریه پس قیمت منصفانه بدید ...
9760f1c17033fc495104ff863fa07944.jpg
دادن قیمت و از اینجور مسائل آزاد است ... >:d

Last edited by a moderator:
سلام قيمت نوش امروز تو تهران 550هستش اكبند رو ميگم.اگه شما تهراني 350خريدارم با به دسته.اون دسته رو نميخوام(البته اگه ريفر نباشه كه نيست درسته؟)

آخرین ویرایش:
320 با یه دسته...از تبریزم خواستی اس بده...09381188670

بخرید ازش ضرر نمیکید ادم منصفیه..:)
مرسی از لطفت . قیمتا رو یه جا ثبت میکنم , آخر سر به بالاترین قیمت فروخته میشه .
فعلا یکی از دوستان با 2 دسته 420 خواسته و 2 تا از دوستان با 1 دسته 350 . مسلما اولویت با 2 دسته هست ...
UP

تا اينجايي كه ما ميبينيم بالاترين منم يه دسته 350 تو پ.خ كسي گفته؟من ته قيمتم همينه تستم تو تهران تحويل حضوري خداييشم قيمت منصفانه است ديگه با شما .اگه دسته هم ميخواي بفروشي كلا 370ت اخره اخرش .خوشحال شدم باي

تا اينجايي كه ما ميبينيم بالاترين منم يه دسته 350 تو پ.خ كسي گفته؟من ته قيمتم همينه تستم تو تهران تحويل حضوري خداييشم قيمت منصفانه است ديگه با شما .اگه دسته هم ميخواي بفروشي كلا 370ت اخره اخرش .خوشحال شدم باي
دوست عزیز منم قیمتا رو دارم . الان شما دستگاه پال کپی خور شده با 2 تا دسته و یه بازی اوریجینال برای من زیر 620 پیدا کن خودم میخرم ! :d
قیمت 420 هم با 2 تا دسته برادر خودم میخواد ! البته میگه 420 که من بهش بدم 400 ! :d نمیدونم چرا کسی که یه PS3 داره یکی دیگه هم میخواد ؟! نکنه قراره بره بالا ؟! :d
به هر حال همونجور که گفتم تمام قیمتا چه با یه دسته چه با 2 دسته ثبت میشه ...

دوست عزیز منم قیمتا رو دارم . الان شما دستگاه پال کپی خور شده با 2 تا دسته و یه بازی اوریجینال برای من زیر 620 پیدا کن خودم میخرم ! :d
قیمت 420 هم با 2 تا دسته برادر خودم میخواد ! البته میگه 420 که من بهش بدم 400 ! :d نمیدونم چرا کسی که یه PS3 داره یکی دیگه هم میخواد ؟! نکنه قراره بره بالا ؟! :d
به هر حال همونجور که گفتم تمام قیمتا چه با یه دسته چه با 2 دسته ثبت میشه ...
داداش امروز تو تهران اكبند 160اسليم بود 550 با يه دسته ميشه 620 برو بخر.من قيمتم خوب بود باز شما فروشنده اي .من پايه ام با 370 دو دسته .خواستي بگو دم شما گرم

من فقط خود دستگاه رو بدون دسته و بازی 300 خریدارم.تهران هستم.اگه مایل بودی پی.ام بده.

هنوز برای فروش موجوده , تا فردا یا نهایتا پس فردا . بعد به بالاترین قیمت فروخته میشه .
اینم قیمت روز Digikala که فکر نمیکنم اختلافش با بازار 100 هزار تومن باشه ! قیمتا واقعا بالاست تو بازار و منم اصلا عجله ای برای فروش ندارم چون هرروز بالاتر میره . :d مسلما من نمیام دستگاهی که خودم با 2 دسته خریدم 600 بدم 350 ! البته در صورتی که مجبور بشم ممکنه به این قیمت هم بفروشم اما فعلا نیستم ...
همچنان قیمتا ثبت میشه :
- با 2 دسته و بازی 420
- با 1 دسته بدون بازی 350
- با 2 دسته 350
- با 1 دسته بدون بازی 300

بازيتو نميخوام با دو دسته 350 خريدارم دوشنبه تحويل حضوري تهران حله؟ديگه كسي پست نده بده به من بره.من كلا همه رو 370 ميخوام ..با يه دسته 320ميخوام .حله ميفروشي به ما؟حضرت عباسي دستگات سالمه ديگه؟بريم تو تهران به يه مغازه دار نشون بديم تست كنيم مشكل نداشته باشه ور ميدارم حله؟

بازيتو نميخوام با دو دسته 350 خريدارم دوشنبه تحويل حضوري تهران حله؟ديگه كسي پست نده بده به من بره.من كلا همه رو 370 ميخوام ..با يه دسته 320ميخوام .حله ميفروشي به ما؟حضرت عباسي دستگات سالمه ديگه؟بريم تو تهران به يه مغازه دار نشون بديم تست كنيم مشكل نداشته باشه ور ميدارم حله؟

پس با یه دسته 320 میخرید؟
----------

غیر از من کسی دیگه هست که با یک دسته و البته بازی 351 یا بالاتر بخواد؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or