PS3 120 -160 GB

ebadi360

کاربر سایت
Rating - 100%
3   0   1
سلام
دوستان یه دستگاه PS3 برای مصرف شخصی می خوام بخرم
ترجیحا دستگاه 120 یا 160 گیگ باشه و اگه هم کپی خور باشه که خیلی عالی هستش
اگه کسی قصد فروش داشته باشه من خریدار 100% و واقعی هستم . سوابق رو هم می تونید چک کنید (علکی تا پیک نمی زنم)
فروشنده محترم اگه از بچه های تهران باشه که عالی می شه ولی برای شهرستان باید به توافق برسیم
لطفا با توجه به قیمت های بازار قیمت خودون رو منصفانه اعلام کنید . یه جور نباشه که قیمت ها از قیمت بیرون بالا تر باشه
سلام داداش
من یه ps3 160 gig کپی خور دارم که خیلی تمیزه و چون بهش حساس بودم تو پر قو نگهش داشتم . یه هارد اکسترنال 500 gig هم روش هست . یه کابل hdmi و بازیه اورجینال هم بهت میدم.
روی هم 500 تومان . اما یادت باشه بیشتر 5 تا بازی باهاش تموم نکردم . اگه بخوای عکس هم میزارم .
راستی برای اطمینان من تو پردیس گیم با همین اکانت الان 1 ساله عضوم و همه من رو میشناسن مخصوصا ps3 دار ها .

---------- نوشته در 10:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:56 PM ارسال شده بود ----------

up up up up up

سلام داداش
من یه ps3 160 gig کپی خور دارم که خیلی تمیزه و چون بهش حساس بودم تو پر قو نگهش داشتم . یه هارد اکسترنال 500 gig هم روش هست . یه کابل hdmi و بازیه اورجینال هم بهت میدم.
روی هم 500 تومان . اما یادت باشه بیشتر 5 تا بازی باهاش تموم نکردم . اگه بخوای عکس هم میزارم .
راستی برای اطمینان من تو پردیس گیم با همین اکانت الان 1 ساله عضوم و همه من رو میشناسن مخصوصا ps3 دار ها .

جواب برای شما ارسال شد

---------- نوشته در 11:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:38 PM ارسال شده بود ----------

یه فت 40 گیگ دارم که هارد 160 انداختم روش
حدود 500 گیگ هم بازی دارم که همراهش بهت میدم
دوست عزیز فعلا دنبال اسلیم می گردم . اگه پیدا نکردم رو پیشنهاد شما هم فکر می کنم
تشکر از پیشنهاد شما

ps 3 320 gig slim
بازی انچارتد 2 اورجینال
هک شده دائمی روجرو
هارد 500 گیگ سیگیت پاسپورتی
کنترلر move +ps eye
با 50 تا بازی مثل هوی رین گاد اف وار 1 و 2 و 3- کیل زون 1 و 2 -بتلفیلد 2 و 3 -تاپ اسپاین- بتمن ارخام سیتی -دد اسپیس 2 - مورتال کمبت 3 دی - سرخپوست مرده - مافیا 2 - یاکوزا و کلی بازی دیگه
دستگاه خیلی کم کار کرده . 1 ماه هم ضمانت میکنم
با گوشی گالکسی نت هم عوض میکنم
کل مجموعه رو 750 میدم
کنسول تنها رو هم 540000 میدم کپی خور هم هست
09125406943

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or