PS3 یا Xbox 360? مشاوره مشاوره

• Thread starter Thread starter art73
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

art73

کاربر سایت
شاید این سوال رو خیلی کرده باشن اینجا ولی من میخواستم ایشالا سال دیگه برم تو کار خرید کنسول بعد از کنکور حالا میخوام بدونم ایکس باکس یا پی اس 3 ؟

شرایط :

1. حتما اینو در نظر بگیرید برای سال دیگه میخوام نه الان ( یعنی می صرفه آدم سال دیگه بره بخره یا بیخیالش شه من الان پی سی دارم)
2. قضیه اومدن پی اس 4 و ایکس باکس 720 به گوشم خورده اینا بیان لطمه میخوره به خرید من؟ یا صبر کنم این دوتا محصول بیام.
3.کدوم کپی خوره مشکلات هرکدوم چیه و با کدوم کلا میشه کنار اومد
4 و آخرین شرط من خودم الان پی اس 3 رو انتخاب کردم چون بازیای انحصاریشو بیشتر دوست دارم کسی میتونه نظرمو عوض کنه

حالا کلا صرف داره یا نه تا عمر که دارم نمیتونم heavy rain و uncharted رو روی پی سی بازی کنم که! ایکس باکس 720 که شنیدم 3 یا 4 سال دیگه میاد ولی کلا یه مشاوره بدید اگر نیومد نسل جدید کدوم بهتره ( دکی! فقط دو نفر ؟)

ببین به نظر من عجله نکن تا سال دیگه خیلی اتفات ها میافته :d

ولی یه قول معروف ماهی هر وقت از آب بگیری تازس :d اگه میخوای بگیری من بهت پیشنهاد میکنم کنسولی رو بگیر که به بازیهاش بیشتر علاقه مندی . اگه از گیرز ، هیلو و ..... خوشت میاد 360 ؛ اگه از GOW یا uncharted و .... خوشت میاد ps3 .

کلاً ملاکت رو فقط بازی قرار بده :d

شاید این سوال رو خیلی کرده باشن اینجا ولی من میخواستم ایشالا سال دیگه برم تو کار خرید کنسول بعد از کنکور حالا میخوام بدونم ایکس باکس یا پی اس 3 ؟

شرایط :

1. حتما اینو در نظر بگیرید برای سال دیگه میخوام نه الان ( یعنی می صرفه آدم سال دیگه بره بخره یا بیخیالش شه من الان پی سی دارم)
2. قضیه اومدن پی اس 4 و ایکس باکس 720 به گوشم خورده اینا بیان لطمه میخوره به خرید من؟ یا صبر کنم این دوتا محصول بیام.
4 و آخرین شرط من خودم الان پی اس 3 رو انتخاب کردم چون بازیای انحصاریشو بیشتر دوست دارم کسی میتونه نظرمو عوض کنه
1.آره میصرفه چون فقط انحصاری های هر کنسول+انحصاری هایی که برای pc نیومدن و بین 2 کنسول مشترکن خودش یه مدت طولانی سرگرمت میکنه.
2.اینا حداقل حداقل تا 2 سال دیگه نمیان وقتی هم بیان بازیهاشون تو ایران نایابه خودشون هم خداد تومن هستن پس لطمه نمی خوره به خریدت.
3.در حال حاضر کپی خور بودن هر 2 فعلا پریده و همگی منتظر هک جدیدیم. البته بازی های قدیمی روی هر 2 کنسول اجرا میشن.در کل اگه میخوای هر 2 هفته بری بازار رو جارو کنی هر بازی که اومده بگیری 360 راحت تره ولی اگه فقط میخوای بازیهای شاخ رو بگیری با ps3 میتونی کنار بیای.
4.من هم شخصا بازی های انحصاری ps3 رو بیشتر دوست دارم پس نمیتونم نظرتو عوض کنم :d

برو کنکور بخون از الان که نمیشه گفت بعدا کپی خور میشه یا نه ! به این ها هم فکر نکن بعد که کنکور دادی با توجه به این که خبری از کنسول جدید باشه یا نباشه یکی رو با شرایطت انتخواب کن دیکه سخت نیست .

از مشاوره دوستان ممنون بسیار
امسال که اصلا راه نداره بگیرم هم قیمتش بالاست هم هنوز سن تکلیف نشدیم بریم با پول خودمون کنسول بگیریم خانواده هم سخت در سخت مخالف.
نظرات متفاوته من میخواستم بدونم یعنی بستگی به شرایط داره یا سلیقه یکی بهم میگفت ایکس باکس مشکل داره فلان و اینا به دردسرش نمی ارزه یکی میگفت پی اس 3 توی ایران صرف نمیکنه گرونه
کلا من از بازی های انحصاریش که بسیار حال بردم [توی یوتیوب البته:|] heavy rain - uncharted - mg4 ولی ایکس باکسم دوست دارم بازیاشو بد نیست ولی خب اکثرا بازیای این دوتا مشترک میان ولی توی انحصاریا پی اس 3

پس سال دیگه پی اس 3 :p

فقط یه چیز دیگه ممکنه وقتی نسل بعد اومد کنسولاش یهو بگن دیگه پی اس 3 تعطیل ( همون بلایی که سر پی اس 2 اومد) بعدش ضدحال نخوریم؟:d

با سلام
به نظر من اگه فقط برای بازی میخوای و بدون دردسر و مشکلات Xbox بگیری بهتره ولی شما میگی سال اینده اگه میخوای سال اینده بگیری صبر کنسول نسل جدید بیاد که بتونی بازیهای کنسول قبلی هم اجرا کنی
حالا میل با خودته
یه نکته ی بی ربط بگم
من اگه جات بودم پولامو جمع میکرم و یه ای پد میگرفتم

حالا دیگه میل با خودته

دوست عزیز باور کن این هزینه رو صرف PC بکنی خیلی بیشتر لذت می بری الان دیگه کم کم داره دیر میشه واسه خرید کنسول دیگه باز خود دانی.

با سلام
به نظر من اگه فقط برای بازی میخوای و بدون دردسر و مشکلات Xbox بگیری بهتره ولی شما میگی سال اینده اگه میخوای سال اینده بگیری صبر کنسول نسل جدید بیاد که بتونی بازیهای کنسول قبلی هم اجرا کنی
حالا میل با خودته
یه نکته ی بی ربط بگم
من اگه جات بودم پولامو جمع میکرم و یه ای پد میگرفتم

حالا دیگه میل با خودته
ایکس باکس خوبه ولی میگن هر مدلش یه مرضی داره بعدشم من زیاد بازیای انحصاری ایکس باکس رو دوست ندارم اهل آی پاد هم که نیسیم :دی:d

دوست عزیز باور کن این هزینه رو صرف PC بکنی خیلی بیشتر لذت می بری الان دیگه کم کم داره دیر میشه واسه خرید کنسول دیگه باز خود دانی.
یه چیز روی پول کنسول گذاشتم هزینه کردم برای پی سی مثل سگ پشیمون شدم الان بازیاش که مفت گرون هرچیم واسه پی سی میاد واسه ایکس باکس و پی اس 3 هم میاد یه سری ها هم که باید التماس کنی بیاد پس هیچی
بعدشم با این سیستم لپ تاپ گرفتم : ژ
core i 7 - nvidia gt 540 m - ram 4 gb - hdd: 640 gb ولی مجبورم بازیا رو خیلیاشو اسلو موشن بازی کنم deus ex رو روی 800 در 600 بازی کردم :|

یک سوال خیلی خیلی مهم قضیه این اپدیت ها چیه برای این کنسول ها؟

اونوقت تو ایرانم آپدیت میکنن؟ به چه قیمتی ؟ دردسر نمیشه واسه شما کنسول دارا؟

اگه منظورت آپدیت فریمور کنسول سونیه که اصلا پولی نیست!
وصل میشی به نت دانلود میکنی!

ایناشو والا نمیدونم فقط شنیدم یه سری آپدیت شرکتا میدن میریزی روی رم پی اس 3 یا ایکس باکس بعد بازیا رو میخونه و اینا درمورد هک هم اطلاعاتی ندارم فقط فهمیدم اگر هک نشن بازیای جدید رو نمیشه بازی کرد اینطوریا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or