Ps3 های 40gb دارای پردازنده های 65 نانومتری هستند!

Naughty Kitty

کاربر سایت
به گزارش سایت آلمانی Computer Base ، در مدل جدید PS3 که دارای 40 گیگابایت حافظه داخلی هستند ، از پردازنده های 65 نانومتری استفاده شده.

ps3side.jpg

در این گزارش اشاره شده که میزان مصرف انرژی از 200 وات به 135 وات کاهش پیدا کرده که این ها باعث میشه که دستگاه با گرما و صدای کمتری کار کنه.

سونی با استفاده از Cell های 65nm هزینه تولید PS3 رو هم کاهش داده که شاید یکی از دلایل قیمت پایین مدل 40 گیگ هم همین باشه.

40GB PS3s run cooler, quieter, use less energy

وقتی میگن فلان نانومتری یعنی چیکار میکنن؟! میشه یه توضیحی بدین!;)

خیلی مختصر ، یعنی اون پردازنده کوچکتر هست و انرژی کمتری مصرف میکنه و در نتیجه گرمای کمتری هم تولید میکنه .
ولی از لحاظ کارایی و قدرت پردازش تفاوتی با 90 نانومتری نداره ...

من نمیفهمم جریان این نمودار چیه یعنی pc فقط 209 وات مصرف میکنه همین طور ps3
این 200 وات منظورش میزان توانی هست که cpu مصرف میکنه نه کل کنسول

من نمیفهمم جریان این نمودار چیه یعنی pc فقط 209 وات مصرف میکنه همین طور ps3
مشخصات PC مورد نظر توی نمودار:

CPU: Intel Core 2 X6800 (Reviewed Here)
Video Card: Foxconn GeForce 7950GT (Reviewed Here)
Motherboard: Intel DX975XBX
Audio: Creative X-Fi Fatal1ty (Reviewed Here)
Memory: 4GB DDR2 6400

این 200 وات منظورش میزان توانی هست که cpu مصرف میکنه نه کل کنسول
نه! این 200 وات واسه کل مصرف هستش ( CPU و GPU و ...). کمه ؟! تازه واسه یه کنسول بازی خیلی زیاده! بیچاره Wii رو نیگا......

جناب psxgamer مصرف برقی رو که برا pc گفتین کلا اشتباهه پس حتما برا ps3 هم اشتباهه
چون اگه اون سیستمی که گفتین سیستمش باشه
فقط من cpu با VGA رو میگم و کاری به بقیه قطعات هم ندارم(حالا اگه اونا رو هم جمع بزنید دیگه چی میشه)
CPU: Intel Core 2 X6800 خودش به تنهایی 135 وات مصرف میکنه
GeForce 7950GT هم به تنهایی 175 وات مصرف میکنه
اینم مدرک :
http://www.green-case.com/products/power/powercalculator/calculator.php?calculator=intel
http://www.green-case.com/products/power/powercalculator/calculator.php?calculator=nvidia

با یه جمع ساده مشخص میشه که فقط cpu و vga این کامپیوتر 310 وات برق مصرف میکنه حالا شما چطور گفتین کلش 200 وات
پس حتما در مورد ps3 هم دارین اشتباه میگین

تو کامپیوتر که فقط VGA من 400 وات برق مصرف می کنه بیچاره wii همش 2 وات برق مصرف می کنه تازه خنک کننده هم براش اومده!
راستی پردازنده ی wii چند نانومتریه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or