Ps3 در مالزی هم لانچ میشود ... .

.Masoud.

کاربر سایت
طبق گزارش Star Online PS3 در مالزی شنبه یعنی 20 ـــم September لانچ میشه .
کنسول در 11.30 صبح در 1Utama shopping centre در Petaling Jaya در دسترس خواهد بود .
======================
خوش به حال مالزیایی ها ... .:(

یعنی چی ؟ من نفهمیدم منظورتون رو؟
فكر كنم ماجراي همين تحريم و... است.

راست هم ميگه ، چه كپي رايت باشه چه نباشه وقتي تحريم هستيم چه جوري ميخوان بدن؟ :biggrin1:

پ.ن : ژاپن هم ما رو تحريم كرده؟ من تو مسائل سياسي اصلا نيستم.

قابل توجهتون که مالزی یکی از کشور هایی هست که توش قانون کپی رایت به شدت زیر پا گذاشته میشه و در ضمن یکی از کشور هایی هم هست که توش بیشترین تولید دی وی دی های تقلبی هست

این مسئله launch فقط به قانون کپی رایت نیست.تو مالزی و هند اصلا کپی رایت عایت نمیشه.حتی چین.ولی می بینیم که تو این کشورا launch میشه.البته اگه ایران کپی رایت رعایت می شد فکر نمی کنم مانعی بود واسه لانچش.چون کنسول تو ایران خیلی طرفدار داره. اینو هیچ شرکتی نادیده نمی گیره.تحریمم فکر نکنم دیگه تو کنسول دخالت داشته باشه
تازه یه موضوع دیگه هم هست اگه قرار بود تو ایران کپی رایت رعایت شه باید اتفاقات و تحولاتی تو کشور ایجاد میشد که بعد اونا فک نکنم تحریمی می مونست:laughing:

**پکیج مخصوص لانچ:
ps3 80gb
Soul Calibur IV
یه بازی دیگه احتمالا:Assassins Creed, Resistance, Ninja Gaiden Sigma or Ratchet & Clank
limited edition PS3 tote bag
Soul Calibur IV CD holder
کوپن خرید از سونی از 285 تومن برای 3 نفر اول تا 42 تومن برای نفر 120
**قیمت Lunch bundle به پول ایران 513 تومن هست.
** پکیج بالا فقط به 120 نفر اول داده میشه.
**بقیه پکیج 80 گیگ معمولی رو میگیرن به قیمت 456 تومن.
**محل مراسم هم one utuma هست.
یه مسابقه 24 ساعته :eek: Soul Calibur هم هست که نمیدونم جایزش چیه.
اگه ps3 هک شده بود 100% یکی میگرفتم. حالا فقط در صورتی که بتونم بین 3 نفر اول باشم میگیرم.(که خیلی بعیده) حالا فقط مونده 360 که تو مالزی لانچ بشه.(هر چند چون هک شده نیازی به این کارا نداره!هاها)
--------------------------
ps3 80gb الان ایران چه قیمت هست؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or